-
Až vyjde nové Metro, tak tohle strčí do kapsy i s tou jeho nanosukýnkou. *2*
-
no z toho sem si taky úplně kecnul na p*del, jak sem to nechápal, no
-
Mate proste nejlepsi videorecenze ze vsech ceskejch webu. Diky
-
Lukáš je jinak neumí... *3*
-
moc pěkná videorecenze, grygara prostě poznáš *4*
-
maxce: kdepak, to jen trol diskuzní ze sebe dělá ženskou... tak aby ses nespálil ;)
-
Já cítím trolla *15*
-
niemand: Jo to beru. Jak sem napsal absolutně chápu , že si chce někdo vyzkoušet hru před tím než za ni vysolí přes 1000 Kč, jen mi přijde divný , že si ji "zkoušíš" 6 hodin.
-
To je spíš tak, že na hře já nejvíc vnímam příběh, to je pro mě nejdůležitější.Takže vytknutí této hře, že má špatný příběh je tím pádem takový můj subjektivní názor, protože moc dobře vím, že tahle hra neni o příběhu. A proto mě to moc nebere. Avšak příběh v jedničce byl tak pitomý, že jsem to nepřekousla. Někdo rád otevřené světy, někdo příběh...
-
novej prehravac teda.nic moc se.starym sem nemel zadny problem jak na pc tak na mobilu ale tento prehrava jen reklamu na chipsy a u samotneho zaznamu chybi obraz nejde s tim proste nic... ale brambůrky tóó jóó
-
Cítite to ? Ženské maso !
-
To zní, jako bys to hrála kvůli příběhu... *15*
-
Chlape, rekni mi uprimne, kolik filmu, ktery jsi videl, jsi zaplatil? Poslouchas hudbu? Asi taky vsecko origo, hm? Tak si tu, lidi, nehrajte na moralisty :)
-
Aris - Věřím ti... A navíc se na toho novýho Tomb Raidera se těším už hodně dlouho. Děkuji... *4*
-
jo, kvalita 720p stojí za prd. taky by se mohla lepší kvalita nastavovat směrem nahoru, jako je to u YT. zde je to v opačném pořadí, těžko říct proč.
-
Recenze jak má být. Jsem docela zvědavá na trojku, dvojka mi přišla zábavnější než jednička, nevim jestli to je opravdu tak a nebo jsem si zvykla, ale jednička mě vážně nebavila. Ten příběh mně přišel naprosto, jak hezky Lukáš řekl, popcornový a to mi dost vadilo. U dvojky mi to už tolik nepřišlo.
-
http://youtu.be/ZXhkU7jKZgM?t=1m43s
-
hmm, tezko porovnavat uroven grafiky, kdyz technicka kvalita samotneho videa neni na zrovna vysoke urovni. ne, neni to strihy atp. jde proste o to, v jake kvalite je hra zachycena. a ano sledoval jsem na 720p 1:1 velikost a rozliseni. cele je to takove rozmazle, se spoustou artefaktu, ktere vznikly mozna z vicenasobneho kodovani do ztratove komprese, ale kdo vi. pokud jde o recenzi samotnou, strih atp. tak ok, ale tohle je tak trochu tezke zpracovat, kdyz mam porovnavat kvalitu.
-
Ano, málokterá hra má herní dobu delší jak 6 hodin, ale já vždycky doufám, že některá bude vyjímečná a nějak se natáhne.
Občas kupuju hry, které jsem nikdy nevyzkoušel, protože u některých vím, že budou stát za to. Po zkušenostech s Crysis 2 jsem si nebyl jist, zda zrovna Crysis 3. Stále váhám a je mi jedno, jestli si myslíš, že to co dělám není košér. Nejsem svatý a nehraju si na něj.
Do her peníze investuju, ale taky do těch, které za to stojí. Z Crysis série to byl naposledy Warhead + Wars. -
Trisska ... daj si Tomb Raider. Niežeby Crysis 3 bol zlý...a nie je to vecou toho, že by nebol pre dievčatá *2* On ale, ten nový Tomb Raider, je nádherne spravený, krásne lokácie, no a tak nejako citlivejšie spravený príbeh. Bude ťa to baviť viac, ver mi *3*