-
Co znamená to BoB?
-
presne, ta fyzika v dalsich dvou dilech uplne chybi a prave proto to asi spusti konzole
-
to bude asi BoB *4*
-
Samozřejmě jako vždy na games, můj názor je špatný a váš správný. Nevidím důvod pokračovat v diskuzi.
-
Hmm, a teď se zamysli, kdyby nebyly konzole, tak by nevycházely takový hovadiny, protože by si to nikdo nekupoval. Takže by sme zase byly někde jinde.
-
Tak on Crysis žádná příběhová bomba není, ale mi třeba daleko více seděl příběh jedničky...přišlo mi to mnohem smysluplnější....Dvojka navázala klasickým motivem "Zrada spojenců a záchrana světa", při kterých musí hlavní hrdina jednou rukou zachránit svět (Boj s Cephy) a druhou během šťourání v nose ubít stovky jednotek CELLu, kteří se samozřejmě k Cephům přidali...to všechno sám, ještě přitom stihne zachránit půlku americké armády a neříct ani jednu větu (Což mi skutečně vadilo)
-
A čo má FC3 spoločné s CryEnginom ? Ten predsa poháňa vlastný engine Dunia Engine 2 a fyziku robí Havok.
-
Ako 50+ tvrdím, že jednotka (+Warhead) bola najlepšia ako otvorenosťou, tak aj príbehovo. Inak som only FPS a "brutalita" ma zatiaľ nezmohla. Na margo veci - jednoducho učiteľ. FC3 je predsa lokalizovaná aj do češtiny.
-
tak to jo to se uz hodne dlouho nikam neposunulo presne jak rikas jen nablizkanejsi efekty, ale komplet znicitelne prostredi (ne skripty) diry po kulkach ktere se nevyparuji mrtvoli co hnijou ale nemizi atd. to zadna next gen strilecka zatim neprinesla *10*
-
...a vidíš to přesně, jak Hurvínek válku.
-
Až na to, že by se jen na PC nevyplatilo nikomu ty hry, zvlášť pokud se bavíme pod Crysis 3, dělat...ehm...
-
Alebo si nehral singlac v1.1 ;)
-
K tématu o Crysis jsme se dostali, když nám vyprávěl o takové té infračervené pistoli na zjišťování teploty.
Co říkal, tak ho to dost baví, že v 3D to fakt vypadá pěkně a je to prostě pořádný zážitek. Ale taky, že takové ty brutální hry, kde teče krev po hektolitrech, padaj hlavy a vylejzají střeva, fakt nemusí. Pak jsme se dostali i k tomu, jak hrál Uncharted 3 a nového Tin Tina (podle něj hodně dobrá hra). Zkoušel i Far Cry 3, ale neni v češtině, takže ten nedohrál. -
Mohu se zeptat kde sem psal, že hodnotim hry podle grafiky? Já sem pouze odpovídal na jeho dotaz, a dodal, že bych to jednoho dne rád viděl, ale nikde nepíšu, že hodnotim hry podle grafiky. V tom případě by u mě Crysis 3 byl zařazen mezi dobrými hrami a ne mezi odpadem a naopak borderlands 2, kde podle některých je grafika hrozná, ale mě to třeba nezajímá a schutí jsem si našel čas jí dohrát 3x a hádám, že v budoucnu i víckrát *7* . A ano konzole na tom nesou vinu taky, vzhledem k tomu, že se všechno primárně vyvíjí jen na ně a pak portuje na PC => z toho plyne, že není vyvíjen tlak na společnost, aby vyvíjela nové technologie, protože konzole jsou furt jedno a to samí, dokud nevyjde nová => zpomalený vývoj nových technologií => žádný pokrok na herní scéně. Takhle to vidím já.
-
rozved to trochu prosim, to by stalo za to vedet co si o Crysis mysli starsi generace.
-
Presne, rekl bych ze jde o technicke ustupky. AI jeste asi dynamickou mapu nezvlada. Jinak diky far cry 3 vime ze cryengine otevreny svety umi a umi je na jednicku, takze neviditelne zdi v crysis jsou vylozene designove rozhodnuti. Producent nebo vydavatel zaveli, musi to projit i pes s poranenim hlavy aby se to prodavalo a je. Jakoby mel uz jen Ubisoft koule delat hry kde clovek musi trochu myslet.
-
Musím přiznat, že mě pobavilo, když nám náš učitel vyprávěl, jak tuhle hru paří (zabili jsme tím asi 20 minut) a to mu je už přes 50 let.
-
Mě se v jedničce líbílo že to byl otevřenej svět takovej spíš Sandbox sice ne uplně ale byl.A k tomu nejlepší bylo že všechno bylo zničitelné. Jak jsem rozebral kousek po kousku tu chatku třeba to bylo něco :D A tady? pche možná jen par kamení či stromů...
-
No po tom co jsem viděl video army3 se s tebou nedá než jen souhlasit, C3 je proti tomu blivajz *7*
-
Přesně tak. Už je to teda dost douho, co jsem dvojku dohrál, ale dálka byla myslím si naprosto v pohodě, srovnatelná s jedničkou, možná o chlup delší.