Přejít na výpis diskuzí
Crystal Dynamics prý pracují na Soul Reaverovi
20.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Probůh, občas si připadám jak herní kmet, když vzpomínám, jaké tohle byly pařby do 5 do rána a na 7 do školy:-D
-
legacy of kain jsem hrál tak ve 12 letech. žal bůh to bylo na mě asi bylo moc náročné, protože jsem to nikdy nedohrál. možná jsem to taky nepochopil, kdoví. každopádně už ten pocit ze hry ve mě zůstal do teď a často na tu hru vzpomínám a rád bych si ji někdy zas zahrál. takže pro mě jen palec hore!
-
Pamatuju jak jsem tuhle sérii hltal nedavno jsem si zahrál Legacy of Kain: Defiance a pořad mě to bavilo dokonce Legacy of Kain: Blood Omen je super zaležitost i přes pokročilej věk.
(pokut bude dalši hra du do ní i bez češtiny) *4*
Tohohle fešáka mam na poličce.
http://media.giantbomb.com/uploads/0/3661/379629-raziel_7.jpg -
-
I bez češtiny?!
Ty jo... tak to musí být něco.
*15*
*3* -
-
LOK série byla až do Defiance proslavená výlučně dabovanými cut-scénami, bez možnosti zapnutí titulků. Na druhou stranu tako kvalitní dubbing se v herní branži do té doby moc často nevyskytoval a mnoho hráčů si na něm zdokonalila angličtinu. Co se týče "rebootu" sérií jsem po novém Syndicate značně skeptický k jakýmkoliv "modernizacím zastaralého" - preferoval bych spíše pokračování děje.
-
Je to prostě srdcovka tohle a Resident Evil na tom jsem vytvářel svou hráčskou závislost.
-
-
-
jeje nostalgicky vzpomínám. Možná mám ještě doma origošku posledního dílu.
Nejsem tolik důvěřivý k dnešní herní scéně a proto zdaleka nečekám plnohodnotný remake.
Ale aspoň tady by mohli trochu máknout a přiblížit se laťce nastolené původními díly *4* -
joo to byly tenkrat pařby..
-
Už ani nepamatuju kolik bylo těch hodin probděných jen kvůli téhle hře, je to jedna z těch her, která vám prostě z paměti nezmizí. Hodně jsem se u ní bavil... *4*
Jo a taky se modlím aby ten remake byl na PC! *3* -
Pane bože ! Moje sny se stávají skutečností. Moje nejmilovanější hra na planetě Soul Reaver čeká možná remake *14* Považuji tu hru za nejlepší PSX hru všech dob, i když se mnou určitě spoustu lidí nesouhlasí, ale tahle hra je prostě úžasná !
-
Tahle série dne patří již ke klasice. Původní Blood Omen je skvělé RPG a Soul Reaver 1 patří k jedné z nejtěžších her (až po Shadowmanovi). Blood Omen 2 se sice moc nepovedl, ale vše vynahradil Soul Reaver 2 a hlavně Defiance - ve své době unikátní spojení dvou charakterů zasazených do stejného světa jen s rozdílem několaka století.
Pro mě za mě, by klidně mohli udělat jen předělávky do HD a byl bych spokojen a bez váhání bych kupoval.
Ale pokud by to měl být nový díl, tak by mě zajímalo, jak do toho chtějí zakomponovat Raziela, když defakto žije jen v meči Soul Reaver .... -
-
Však píšou že to má být reboot
Tzn úplně od začátku, a případně s jiným příběhem...
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pmnk0aVjsAY&feature=related
TOHLE JSEM MUSEL DOPLNIT, LIDI, TO JE PŘECE MEGA ATMOSFÉRA!!!! -
-
Jednim slovem dokonalost - jedna z nejatmosfrictejsich her co jsem hral. O hloubce pribehu serie ani nemluve.
-
-
Rozhodne Raziel kez by mel i stejnej dabing *14*