Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chaaaaaaaaaaaaaa to je sranda ne? :) Přeju tady těm a jim podobným aby zkrachovali co nejdříve. Odemě taktéž neuvidí ani korunu.
  • Crytek neni vlastneni EA, pouze s nimi spolupracuji. Velmi pravdepodobne bude tento prechod na F2P model budoucich her jejich vlastni iniciativou a bude probihat bez spoluprace s EA.
  • LordBlackadder
    Je škoda, že redakce nenazývá věci pravými jmény, Crytek už dávno není Crytek, ale čistokrevné EA games a Crysis 3 je jen další recyklační výplod přístupu Bobbyho Kotticka jako jsme tomu byli svědky v případě obsahově zmrveného Mass Effectu 3.
  • N7N7
    A která hra to byla? *4*
  • trolo
    Crytek can kiss my ass. take prehypovane sracki som nevidel ani neviem od kedy.(Crysis 2,3)
    3 som sice este nevidel ale uz teraz viem aka sračuľka to bude
  • LordBlackadder
    Ano, víc takových komentářů! Zcela s Vámi souhlasím, ale bude ještě několik let trvat, než se změní i přístup současných producentů. Krach Nintenda a Sony na sebe jistě nenachá dlouho čekat, další producenti a majitelé licencí budou jistě zanedlouho následovat. Viz.: http://1.bp.blogspot.com/-dQaBQBiT3e0/T88uZem6YuI/AAAAAAAAClI/9ss7eKNA1uE/s1600/livechart.asp.png
  • DangerousDave
    s hrami to ide dolu vodou rýchlejšie ako som si myslel... Crytek u mňa skončil a ich C3 nekúpim ani za euro. Špičkové štúdio sa mení na stoku produkujúcu casual sra*ky, toľko zabitého talentu som ešte nevidel.
  • LordBlackadder
    Já osobně datuji počátek herní krize a úpadku herního vývoje srovnatelného s tím po roce 1983 od roku 2007, připravte se minimálně na dalších deset let naprosté degradace a simplifikace. Pasivní přístup k vytváření nového obsahu je již teď na první pohled patrný u převážně většiny největších producentů (čest vyjímkám!), obrovské porce recyklovaných titulů bez novinek a pouze se zjednušenými herními mechanikami se na nás valí ze všech stran, poslední hru, kterou jsem si doopravdy užil jsem hrál před pěti lety.
  • N7N7
    "Crytek plně přechází na online." Tak už je to tady, Diablo III zaťalo drápek, nepotrvá dlouho a bez online se už ani nevys*erem. *2*
  • Kez by tam jen zadna budoucnost nelezela... zku*venej F2P....
  • LordBlackadder
    Já také ne, ale Crytek ~ EA, chce generovat zisk, marektingová prohlášení tohoto typu už jsou jen nezbytným typickým žargónem velkých herních producentů.
  • "změní prostředí herního průmyslu a budou mít model nejvíce vyhovující uživateli“

Já si to teda nemyslim.
  • LordBlackadder
    Pro FPS v dnešní době jde jistě o vhodnou volbu, ale u některých ostatních žánrů bych byl s takovým tvrzením opatrný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit