Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Vypadá to,že hráči který začínají hrát se pak budou ptát dnešních hráčů jaké to vlastně bylo,když si hrál ten Singleplayer na vlastním PC,kdy si chtěl,kde si chtěl,jak si chtěl.Hlavně si zaplatil pouze jednou a to za hru.Her navíc bylo mnoho a dost se odlišovaly.
    Doba temna?
  • DLC je sračk*. Kdysi se tomu říkalo patch jak tu někdo správně poznamenal, pak datadisk, a to mělo byt za peníze aspon obsah a uroven.. ale dnes zaplatíš hromadu peněz za velký hovn*.
  • Ataker
    Když je DLC kvalitní a obsahově srovnatelné s datadiskem, tak proč si nepřiplatit? Ne všechny DLC jsou špatné.
  • jindra.veliky
    treba FarCry a prvni Crysis (warhead) co patri mezi jedny z nejlepsich FPS...
  • Proti hraní her online ala Diablo 3 vůbec nic nemám a plně to podporuji. Dobrý tah proti pirátům...
  • LordBlackadder
    Nic takového jsem ani nikde netvrdil, jen považuji zpoplateněné DLC za naprostý nesmysl, stejně jako jakýkoliv jiný derivát, který žádnou reálnou hodnotu nemá ani nevytváří.
  • Jakmile vidím naspáno free to play, tak mě hra okamžitě přestává zajímat. Nesnáším tento novej trend a doufám, že umře tak rychle jak se objevil. Smutné je, že se k tomu přidalo i Valve :-(
  • Cahir
    Nikdo normální ti zadarmo dělat nebude, hry nejsou charita. *3* Kvalitní obsah hry samotné a bonusový obsah se vzájemně nevylučují...
  • Ja si teda zatim uzil treba snad vsechno od Rockstaru i kdyz musim priznat ze novinek pridavali po skromnu a u GTA me trapili nektere bugy v grafice.
    Puvodni Crysis je ale podle me jedna z nejlepsich strilecek co v posledni dobe vznikla.
  • Cahir
    Tak to jsi o hodně přišel, ne všechny DLC jsou ždímačka.

Samotný koncept DLC politiky je naprosto v pořádku, kritizovat/chválit lze pouze jednotlivá provedení...
  • LordBlackadder
    Tak to jste šťastný člověk, já začínal s desktopovými hrami v roce 1993 s Wolfenstein 3D a něco takového objektivně napsat nemohu ani omylem.
  • Dělali jen průměrné hry a navíc jen FPS kterých je na trhu už takhle až moc. Jejich tituly mi tedy chybět nebudou.
  • Ano. S vydanim Crysis 3 smlouva s EA zjevne konci. Crytek, jak se zda chtel, smlouvu co nejrychleji ukoncit, a proto take vypada treti dil spis jako datadisk ke dvojce.

Tady se mluvi ale o F2P modelu a hre Warface. Ta nema s EA nic spolecneho.
  • N7N7
    Když DLC, tak jedině v GOTY edici, jinak nas*at.
  • LordBlackadder
    Konec placenému DLC! Od hry požaduji kvalitní obsah a ne možnost stáhnout si za peníze alternativní rozšíření příběhové linie, nebo létajícího draka na kolečkových bruslích.
  • Tak to já říct nemůžu, za ten rok vyjde tak 2-3 hry, které mě opravdu baví.
  • LordBlackadder
    Licenci na Crysis má ve svém vlastnictví EA Games, která ji od Cryteku odkoupila a Crysis 3 je titul je z produkce EA Games.
  • V životě jsem žádný DLC nekoupil, nestáhl, nezaplatil nic a nikdy to neudělám. Protože to může udělat fakt jen v*l co si neváží her, peněz ani sama sebe.
  • LordBlackadder
    No přece původní Crysis, první díl se SandBoxem. Před ním samozřejmě mnoho dalších titulů v mnohých ohledech herními mechanikami jistě ještě o něco bohatších.
  • Pokud hra nemá krabicovou verzi tak si jí prostě nekoupim. DLC jsou sice ždímačka na peníze ale tohle bude mnohem horší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit