Přejít na výpis diskuzí
Crytek plně přechází na online a free-to-play model
8.6.2012 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
Ne.
Prosím neprojektuj sebe na mě. *3* -
A tobě to vadí, protože ta většina nezastává tvé názory, že? *14*
-
Nicméně realitou je, že většina lidí sere a permanentně - duševní průjmy na tady na diskuzích, takže v online problém nebude.
-
V tom případě neboj.
Pořád vychází dost her, které stojí za zahrání. -
na čo teraz reaguješ ? *7* ja som nepísal, že v tom období vychádzali IBA geniálne hry, to si si tam asi nejak nasugeroval. Sra*ky vychádzali vždy a ich počet je irelevantný, dôležítý je počet hier ktoré stoja za to si ich zahrať.
-
Aha, tak to uz neodhadnu. Mohl bych rict neco "Hulánovského", jako ze muj nazor je ten spravnej a ted zalezi jestli je vetsina lidi inteligentni a ma stejnej nazor jak ja, nebo jestli jsou hloupi a maji nazor opacny, ale to by nebylo moc koser.
Takze at uz tu bude vic nazoru jakychkoliv, moc veci to nezmeni. -
Vážně?
A není to spíš tak, že si z roku 1995 pamatuješ jen to dobré? To se lidem často stává. Taky bych mohl říct, že na SNES vycházely jen pecky, ale to nebude pravda. Pecky si jen pamatuju a tuny sra*ek člověk prostě vytěsnil. -
Nepochybně.
Ale já bych zašel až tak daleko, že bych řekl, že je předvídatelné na kterou stranu se přikloní většina. Či spíše která strana bude hlasitější. -
Ano, to ze jsou priznivci a odpurci ruznych veci je ehm... znacne predvidatelne. Pripomina mi to jedno velmi dobre prislovi. Kdyz kohout rano kokrha, bude hezky nebo skarede. *15*
-
neviem ktorý si ročník ale každý kto začal s hrami aspoň okolo roku 1995 tak mal riadne štastie, pretože to bolo fakt super obdobie, plné geniálnych hier a nových technológií. Štastie sa nám potupne vyčerpalo a teraz nás čaká doba temna... možno je to aj tak trochu fér, nie ? :)
-
Myslite, že autoři článků někdy před publikováním tipují jaké se pod ním objeví komentáře?
Přijde mi, že je to mnohdy velmi předvídatelné. -
Je pravda, že ta tzv. Doba Temna začala už v 2005, ale to byla ještě pohoda. Jenže co teď? Ze skvělých SP titulů se dělají online hry, nespočet her dneska vyžaduje internet i k hraní SP, potom tyhle F2P, do všech her se začíná montovat MP, který se tam ani nehodí a akorát poškozuje SP, no prostě je to špatné...
Doufám, že ještě jednou zažijeme světlé chvilky v herním světě. -
F2P hry jso a vzdycky budou pro me takova podradna kategorie. Nemam rad kdyz spustim hru a vsude na me vyskakujou reklamy a spousta blbosti co si muzu koupit, co si musim koupit atd. Pripada mi, ze nekdy vezmou uplne obycejnou hru, ktera by sama o sobe byla totalni propadak v hratelnosti i grafice a naplacaji na to placeny zbrane, prislusenstvi a skiny, az je z toho jedna velka slatanina (viz blbosti jako A.V.A, Crimecraft atd.).
Na druhou stranu jsou i kvalitni kousky jako wot nebo lol, a pro ne je ten model asi lepsi, ale stejne nikdy F2P mit moc rad nebudu, doufejme ze alespon u SP her zustanou u staryho modelu. -
Za par let?! Zanik uz prisel kolem 2005 s nastupem xsrotu!
-
Cahir: Ale musí se nechat, že troll je to velmi dobře maskovaný. :-D
-
No ty bys nám tedy taky nechyběl. *11*
-
parádně vystihnuto.
F2P je obrovský zlo a vlastně jeho prostřednictvím hrozí naprostej zánik počítačových her jako takových..
Za pár let pochopíte. -
Online je to především kvůli jedinému DRM, které funguje - tedy něco na způsob D3 - klient server.
Osobně mám jiný problém - a to že mediální masáží a metáním devítek v recenzí člověk neví do čeho jde. Zda ho to po hodině nepřestane bavit.
Neboť - i tady na Tiscali to přiznali, hrajou jen první část a pak se na to vykašlou. A zhodnotí to podle první třetiny. První třetiny, kde autoři číšili nápadama. Ale zbytek už je tak o 30% horší.....
Pirátit hru kvůli "demu" nechci, ale zase by se mi líbíla hra rozdělená např. na akty.
První by byl zdarma, zbytek by jsi buď platil po jednom, nebo to koupil vše jako jeden balík se slevou. -
Nechapu. Dalsi diskuze na tema F2P a opet mam problem pochopit lidi co radsi rohlik zadarmo, ale za kazdy zvejknuti musi zaplatit 5 korun. Doporucuju otevrit oci, normalne ten rohlik stoji koruny dve.
-
Je videt ze js izadnou hru free to play nehral. Protoze to co tu pises je blbost. Hral jsem A.V.A pul roku a nezaplatil jsem ani korunu. Hral jsem AA3 4 roky a nezaplatil ani korunu. Hral jsem Warface pak dni a nezaplatil ani korunu, hral jsem ghoust recon online betu a nezaplatil ani korunu. Ty v techto hrach mas stejnou sanci mit to co ostatni jen za delsi cas. Pokud nechces cekat tak si za to priplatis. To je cele nic vic nic min. A ne kazda krabicova hra ma hodnotu ceny v obchode. Dale ty keci ze vyvojari maji jezdit ve skodovce a ne ve ferrari no je videt ze nevis jak to funguje v tomto bussinesu. Hlavni cast penez sebere distributor a mala cast jde vyvojarum. Nekde jsem setl ze to je cca 10% z ceny. Pak tu mas naklady na vypaleni dopravu tisk atd. To vse platis v krabici a je jasne ze vyhazujes penize oknem. Digitalni distribuce a free to play jde ruku v ruce. Je to jedna z moznych cest jak tento trh zaujmout. Nikdo ti nic nenuti a je jen na tobe jestli do toho pujdes zahrajes a vymazes nebo budes hrat dal. DLC je jina cesta. V krabicove hre (BF3) mas 9 map a pak 5x DLC za stejne penize jako je hra samotna. Rok odehrajes a bude tu BF4 a situace se bude opakovat. To v free to play nebude. Jen budes mit nove a nove patche s novym obsahem. A pokud se ti hra nebude chtit hrat tak muzes ucet prodat nebo hru vymazat a jit hrat neco jineho.