Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasné že autor neuvádza hodnotenie multiplayerovej časti, keď hru len stiahol z internetu.
  • Zdenda666
    Hateri by si meli uvedomit ze je to hodnoceni ciste singleplayer casti ve ktere autor uvadi negativa ktera jsou mimochodem naprosto neprehlednutelna.
    Single cast neni lepsi nez u predeslych dilu a proto se o pozitivech autor alespon podle meho nazoru nezminil.Vseobecne vysoka hodnoceni na ostatnich webech od ostatnich autoru jsou dana predevsim faktem ze CoD serie stavi na MP o ktere jak jste si mohli vsimnout autor nezminuje.
    A vysledne hodnoceni je jen cislo ktere nic neznamena.Autora mohla SP cast nebavit/nudit ale MP si uziva.
  • Nič v zlom, ale čomu nie je rozumieť na mojom príspevku? To preto, že ten, kto písal túto "recenziu" je len čitateľ, mu nemôžem na rovinu povedať, čo si o jeho diele myslím? Na sector.sk pridávajú desiatky užívateľov svoje vlastné recenzie na hry a väčšina z nich je niekoľkonásobne kvalitnejšia ako toto. Ja by som sa hanbil niečo podobné na takejto kvalitnej stránke zverejniť, radšej by som si našiel nejakú šikovnú osobu, ktorá nemá profesionálne skúsenosti s písaním recenzií, ale má talent povedzme na písanie slohových prác a nechal ju napísať recenziu.
  • Lol, to je teda recenze s velkym R *1*
    Autor se teda předvedl, hater a asi i semi-troll, nic jiného *7*
    Black Ops nehraju a po první misi kampaně sem s ním sekl, BO je rozhodně propadák, ale 3/10? Ne to opravdu ne, je to neobjektivní, navstekané malé děcko.
  • janchor
    Díky, náčelníku. Koridor je to poslední, co bych COD vyčítal. Jednička byla, samozřejmě i v kontextu doby, strhující. Oba díly MW měly momenty, kdy jsem si říkal "panečku". Black Ops je oproti tomu mizerně zpracovaná budgetová variace na ohraný téma, patlanina bez jakýkoliv kloudný snahy svou zhovadilost schovat alespoň za produkční hodnoty. A hlavně už to v podstatě není hra - veškerej hráčův vklad se omezuje na to, jestli už zakopnul o další trigger ve frontě. Úvod ve Vietnamu tuhle formu "zábavy" dotahuje ad absurdum.
  • COD som hrál, je to niekedy až šialené. Síce nemám ešte dočinenia s BO ale mám rád filmové hry. Modern Warfare ma do obdobia novej vojny vtiahol ihneď. Je každého problém napríklad, že sa do hry nevie vžiť. Ale aj keď sa mi to nepáči zahrám si to nie? Prečo by som mal brať život kritický. Tiež sa mi síce nepáčia nové spôsoby, ale s tým už nič neurobím, a keď aj áno tak nie takouto kritikou, ktorá mi príde dosť nevhodná.
  • Robotron3
    Prosimvas, ale uz! Titulek zacina slovy:
    "Čtenářská recenze:"
    Cemu na to nerozumite?
  • neupírám autorovi jeho názory a prakticky s ním v obsahu vyjma hodnocení souhlasím, ale forma je tedy hrůzná *4*
  • Ja keď som napísal a zverejnil svoju prvú recenziu, bolo mi povedané, že je to len výlev negatívnych emócií. A som nesmierne poctený tým, že presne toto môžem povedať teraz aj ja. Toto nie je recenzia, toto je spomínaný výlev negatívnych emócií, snaha zašpiniť na tej hre aj to, čo sa zašpiniť nedá, dĺžka tiež nedostatočná na recenziu. Chlapec, ty sa radšej venuj niečomu inému, alebo až odmietaš túto radu, v budúcnosti si pred písaním ďalšej recenzie pozri niekde v slovníku či na internete, čo znamená slovo objektívne a prečítaj si pár recenzií, aby si vedel, ako takú recenziu napísať.
  • Pochybuji že účel toho že to sem dali je aby se podle toho lidé řidili a rozmysleli jestli jí koupí nebo ne. Od toho tu přeci byla oficiální recenze nebo asi videorecenze.
  • válka je jeden z nejlépe řízených procesů na planetě, ty zmatená atmosféro *1*
  • jiste to samozrejme mnozi nepochopili, nicmene kdybych to psal ja vynesl bych hru no do oblak primo ne ale proste bych ji vychvalil. Proto se podle teto recenze neda vylozene ridit zda koupit ci ne. Jak jsem rekl pro me to byla luxusni hra u ktere sem se paradne bavil.
  • 3/10 je asi trochu drsne, ale jestli autor cekal ze snad BO prinese nejakou zmenu tak se mu ani nedivim ze je z toho tak na*rany.
  • Neni důvod ti nadávat problém je ten že někteří nepochopili že ta recenze je od hráče a ne od placeného recenzenta.
  • Hmm mam rad borce co se vyjadrujou a ani ze strachu nenapisou svuj nickname natoz meno. *1*
  • a zacina dalsi flame :)..nevim co resite kazdymu se libi neco jinyho tak proc mu jeho nazor vyvracet a vnucovat mu svuj nazor :). Me se taky black ops libil multak nehraju singl sem dojel a hodne sem si jej uzil stejne jako vsechny ostatni cod. pro me jednoznacne 9/10. skripty sem nikdy u her neresil, linearnost taky ne, vypada to pekne, pekne se mi to i hralo. Tak a ted mi vsici reknite jakej sem de.il kdyz sem tomu za sebe dal takove hodnoceni. Pokud se ta hra nekomu nelibi chapu ho a rozhodne ho nehodlam presvedcovat o opaku, jak jsem psal kazdemu se libi neoc jineho :)...
  • Hrál jsem z toho asi hodinu než jsem to vypnul, odinstaloval a už nikdy nepustil. Problém je ten že tohle už je jen vykrádačka původní značky. Kde jsou ty časy prvních dvou dílů u kterých jsem trávil desítky hodin a nemohl se od nich odtrhnout? Kdyby jsi to hrál pochopil by jsi o čem je tu řeč. Když vidim jak je ničena značka která toho mohla hodně dokázat tak se prostě musim ozvat.
  • Robotron3
    Pujcil jsem si ji na PS3, jsou i taci, co hraji na konzolich *3*
  • no ale ved od toho su recenzie a videorecenzie a demoverzie. ja si rad citam recenzie aj na hry o ktorych viem ze ich hrat nikdy nebudem a teda viem ze CoD BO sprznili vsetci recenzenti. a ked uz by som neveril im, tak mam na Steame dost priatelov ktory tu hru maju a mozem sa opytat ich.
  • ja sa nevyjadrujem k hre, ale k vam, ze ste tak blbi ze musite hrat krazdu kravinu. ked niekto hraje kazdy diel CoD a nadava na kazdy, tak je u mna idiot, ktoremu nieje pomoci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit