Přejít na výpis diskuzí
Čtenářská recenze: Call of Duty: Black Ops
30.12.2010 | Redakce Games.cz
279 příspěvků
-
*1* ze jo je to na tobe videt *2*
-
no jak to tak čtu tak CoD kupují lidi co milovaly tuhle značku a je jich opravdu hodně. Obávám se že tenhle díl to změní a bohužel k horšímu. Na druhou stranu si to šéfové z Activision o to říkaly a dobře jim tak. Jen lituji hráče co za to vyhodily peníze a přišli o svojí oblíbenou značku. *9*
-
v tomto případě je nagtivní kritika zcela na místě a objektivní, bohužel, recenze je zaměřená jen na negativní stránky hry, opomínající pozitiva, proto jde v součtu o subjektivní verdikt
p.s.:
sry za 30.12.2010 16:41 -
Mě osobně z CoD BO bavila snad jenom ta mise, kdy hráč běhal v tom "atombordelu" proti tomu plynu. To bylo docela zajímavě udělaný (i když nápad to není novej, něco podobnýho bylo třeba už v Metro 2033). Jinak to ale byla docela bída, zachraňuje to jen MP. CoD 1 mě bavila asi nejvíc.
-
Vlastní zdravý názor ano, ALE, recenzent - novinář, má hodnotit na základě objektivního měřítka, ne subjektivní nálady, ve vztahu k problematice ke které se vyjadřuje, jenž ovlivňuje výslednou kritiku v negativní, nebo pozitvní rovině.
-
Otázka je jak jsi si ji půjčil, když je vázaná na konkrétní Steam účet. Spíš myslím, že jsi hrál nějakou warezovou verzi, pochybuju že by ti někdo půjčil celý Steam.
-
Objektivni meritko v herni kritice jsou pouze urcite zjevne chyby v zameru hry a jejim spatnem provedeni, jako chyby v designu, logice, atd. Ostatni aspekty jsou ale ciste subjektivni (hratelnost, zabava, dojem, atmosfera...). Podle me recenze Lukase Grygara, podle toho co jsem cetl, je prave postavena v kritice na tech rekneme objektivnejsich chybach v designu hry, takze me prekvapuje, co tvrdis.
-
BO je jako KSČ, každej správnej pařan musí hatovat, i když asi ani neví proč... *3*
Ale celkově s tvym názorem na sérii souhlasim. -
Naprostá demence a urážka dobrého vkusu. Takhle jednoduše bych popsal tyto zvratky hrající si na recenzi. Nejsem nějaký zarytý fanoušek Call Of Duty, ale vyloženě hnusná grafika? Jedině na nějaké plečce, ale určitě ne na normálním počítači. No a že se ve střílečce musí střílet? Co si to autoři hry dovolují, to je opravdu nevídané a neslýchané...
Může tento server klesnout ještě hlouběji? -
Vlastní zdravý názor ano, ALE, recenzent - novinář, má hodnotit na základě objektivního měřítka, ne subjektivní nálady, vztahu k problematice ke které se vyjadřuje, jenž ovlivňuje výslednou kritiku v negativní, nebo pozitvní rovině.
-
Ano, recenze je amaterska, ctenarska, vzdyt o to tu preci jde! *1*
-
nechápu jak games.tiscali mohli klesnout tak nízko že zveřejňují takovéto amatérské rádoby recenze-autor si zřejmně jenom snaží hrát na recenzenta a přitom k němu má daleko
-
Proc nejmenujes Lukase Grygara? *3* U tebe znamena profesionalita zamlcovani vlastniho nazoru? (to by byla smutna kritika...)
-
MW2 patří k nejlepším fps 2009/2010, a to díky skvělé filmové atmosféře, připomínající a v lesčem překonávající např. Černého Jestřába a Skálu, kdy mne výsledek vtáhl do hry více, než např. skvělý Brothers in Arms: Hell's Highway. Blacks Ops byť papírově splňuje atributy MW2. svoji křečovitostí jí zdaleka nedosahuje, přesto se nejedná o sračku. Bohužel důvod proč zde byla vybrána tato čtenářská recenze, není v její objektivitě, ale v její pubertálně neagativním tónu, který ladí se subjektivním názorem nejmenovaného redaktora, jenž zapoměl že profesionalita není rovnítkem osobních předsudků. p.s.: hodnocení Blacks Ops: 06/10 - bod nad průměr díky různorodým lokacím
-
Takze vy jste vlastne takovi ochranari? Tomu se mi nechce uz vubec verit, kort, kdyz vam prijdou sracky i MW, ktere chte nechte mne bavil, spise si myslim, ze proste na to chteji lidi plivat a kort, kdyz je to treyarch, podotykam, jeste jsem to nehral, jen tak usuzuji z komentaru *3*
-
3/10 je trochu malo, tak zla hra zase neni. Bavila ma viac nez COD4,5,6 ci posledny MoH. V podstate je medzi timito hrami rozdiel minimalny(singleplayer), vsetky su kratke, vsetky su linearne a vo vsetkych spawnuju nepriatelia. Su to tie iste hry v roznych prostrediach. Ziadnej z nich by som nedal viac ako 7.5/10 ale 3 je moc malo. Aspon 5 ako priemer, tych 6 skor. Produkcne hodnoty su vysoke ale uz by mali zmenit styl, menej linearity, viac fyziky a destrukcneho modelu(praveho nie efekty), prave pocitanie vahy a hmotnosti guliek a ich impakt, pevne dani nepriatelia bez respawnu atd...
-
Jsem člověk, který nejdřív "hraje" a poté až kupuje a jsem za to moc rád, jelikož peněz si vážím a vyhodit za takovouhle blbost jakoukoliv částku by mě hodně naštvalo. Vzhledem k tomu, že mám MW 1 i MW 2 tak bych si tohle nekoupil ani kvůli MP, protože ten v MW 2 je asi nejlepší, co jsem měl možnost hrát.
-
I John Rambo furt střílel.
-
No a prave proto se o tech hrach musi psat (a uprime) jake jsou, aby clovek, co si ji pripadne chce koupit vedel, nebo ne? Ja jsem se treba k Black Ops dostal vicemene nahodou. Normalne bych si ji urcite nekoupil. Hral jsem kdysi jednicku a dvojku a ty se mi libily (i v te dobe Medal of Honor) ale pak uz mi to prislo stejne. No a ted jsem mel moznost si Black Ops pujcit, tak jsem si rekl, proc to nezkusit? A kdybych dopredu vedel, o co jde, tak bych to ani nezkousel. A o tom to prave je, musi se o tech hrach psat, aby lidi meli prehled a museji to psat i ti lide, co se jim urcite hry zrovna nelibi, to je taky nazor *3*
-
Pokud jsi nehrál ani jeden díl pak se ale nemáme o čem bavit když nevíš o co jde a na co si stěžujeme tak se k tomu nevyjadřuj.