Přejít na výpis diskuzí
Čtveřice nových videí z Mass Effect 3 útočí
10.2.2012 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Hmm, takze opet tuna brneni s neoddelitelnymi helmami a to vse okorenene spywarem Origin. Prima, ale do toho nejdu.
-
tak to souhlasim to je pravda muzou byt radi ze neco dostanou nekteri uz na xzone nadavaj
-
pardon, překlep, patřilo uživateli Calwin ohledně CZ
-
vždyť já s tebou souhlasim, taky budu hrát v EN, jen se bojim, že se tu rozjede klasicky nevděčná diskuze, že bude beztak čeština v ME3 na ****, místo toho aby byli lidi rádi, že ji mají, that´s all folks
-
jenze my mluvily o ME2 ja jsem rad za ME3 urcite ji zkusim kdyby mi neco uniklo ale hrat to budu i tak v EN
-
On je tam takový velký křížek nahoře v rohu a ten to cca po sekundě až dvou, dle vašich reakčních schopností, vypne...;)
-
taky budu hrát v EN, nicméně je dobře že to vyšlo česky, ta fanouškovská základna je obrovská a neangličtinářu v ní jsou mraky.. pro ostatní: jen ať se tu nerozjíždí zase zbytečná diskuze typu, jak divná je CZ, buďte ku*va rádi, že nějaká je.. a jestli reapers jsou smrťáci, to to fakt tak vadí? vždyť slyšíte zvuk, kde postava jasně říká reaper, nebo to hrajete bez něj? závěrem, velký respekt překladatelům, psal jsem to na xzone, píšu i zde
-
tak to si ho i koupím jako jedničku *1*
-
tak furt lepsi nez sekacky
-
Mně na češtině vadily hlavně ty počeštěné názvy, jako třeba Smrťáci - vůbec mi to neznělo hrůzostrašně (navíc mi to připomíná kašpárci *1*).
-
ja anglicky umim jen sem tu psal ze tu bude ja to stejnak budu hrat v anglictine jako minule dily (tam byla divna cestina a uz sem si na to zvykl)
-
Ve dvojce to alespoň trochu vyřešili s loyal misemi. To byl celkem dobrý nápad.
-
Víš že se reklama dá přeskočit že?
-
Podle všeho budeš mít na každou misi minimálně jednoho předem daného společníka (asi jako u misí pro parťáky v ME2), kteří se k tobě přidají jen na tu jednu misi (takhle by se tam měla vystřídat většina důležitých postav z minulých dílů), takže samotný tým, který budeš mít neustále k dispozici, by měl být poměrně malý. Alespoň takhle jsem ty informace pochopil.
-
Co kdybyste se lidi zkusili naučit anglicky? Přece jenom hraní her typu ME je obrovská příletižost jak se procvičit *7*
-
Chtel jsem se tady na videjka mrknout,ale 29 sekund reklamy pretrpet nechci. Jeste ze na http://www.masseffect.com/ zadne reklamy nemaji *14*
-
Účinnost každé munice byla popsána dostatečně pokud jde o to hraní si na detektiva přece nemůžou všechno prozradit v manuálu je dobré když je ve hře něco skryto a člověk má radost z toho že to sám objeví já například manuál nikdy nečtu a hru radši pořádně prozkoumám.
Jinak z článkem z bonuswebu celkem souhlasím i když mě v ME 1 a 2 štvaly trochu jiné věci.
Jinak mám pocit že ME není hra úplně pro tebe co ti probůh vadí zrovná na pozastavování hry mezerníkem??? -
Ono by to ani tak chabé nebylo, kdyby zbytek týmu ( a že v ME2 šlo mít sakra velký tým) neválel šunky na lodi. Tento aspekt mi na post-BG Bioware hrách vždy vadil a teprve Dragon age 2 dělá v tomto ohledu pokrok. Doufám, že ME3 bude mít výrazně menší tým než ME2 a budou možnosti kdy využít více než dva společníky.
-
tak jestli ten den nebo druhy je skoro jedno xD
-
Nie v deň vydania, ale okolo: "Čeština bude k dispozici okolo dne vydání hry v ČR!"
http://xzone.cz/forum.php3?predmet=2763&druh=hra&vsechny=vsechny#1108