Přejít na výpis diskuzí
Čtveřice nových videí z Mass Effect 3 útočí
10.2.2012 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Jo, tohle mě taky trochu štvalo, ale pak pak jsem to vyřešil save editorem, kde jsem si přidal plný počet paragon i renegade bodů a můžu si vesele mluvit podle svého přesvědčení bez omezení. (je to sice cheat, ale alespoň mě to nenutí hrát čistě za klaďase nebo záporňáka. *5*
-
A prave od toho je tam ten treti mod, ktery to necha tak jak to bylo ve dvojce (doufam)
-
To je subjektivní.
-
?
-
Tam je především designová chyba v tom, že "vidíš" ty možnosti.
-
Pěkná videa aj bych se i těšil kdyby mi tu radost nekazila dřívejší fakta jako je služba origin, nelokalizace do češtiny nebo 3 herní mody kde si vybírám jakým stylem mám hru hrát ( buď si budu vychutnávat příběh ale prstem v nose nebo jako běžnou střílečku bez nějaké příběhové hloubky ) Já to chci všechno najednou a žádné kompromisy *10*
-
Nemyslím, že rozdělení v ME je dobrák/svině. Spíš takovej slušňák jedoucí podle předpisů/ nekompromisní drsňák/oportunista. Rozhodnutí za Renegada mi občas přijdou mnohem lidštější než za Paragona.
Je to Holywood, takže je to pompézní, to k tomu patří. ME je prostě klasická americká patriotická óda na hrdinství se vším, co k tomu patří. Buď máš tuhle část kultury rád a obdivuješ jí, nebo ne. Divákův/hráčův/čtenářův pohled na dílo by měl být alespoň trochu hermenautický - tak alespoň může minimálně předem filtrovat svůj zájem. Stejně jako někdy nemusí mít rád cynický svět Zaklínače. Je to částečně i o kultuře, řekl bych. Navíc Shepardova rozhodování nejsou o tom, jestli si koupí rohlíky, nebo chleba či o tom, jestli seřve prodavačku za to, že mu špatně vrátila.
Ovlivňování příběhu bych celkem i věřil, spousta voleb se vrací z jedničky, zároveň se vrací přeživší parťáci atd. Konců a intermezz bude určitě dostatek, nebál bych se toho. -
Snad ty možnosti úprav budou mít nějaký smysl.Myslím tím aby hráč využil postupně nějaké množství těch vylepšení.V ME2 nebylo moc možností a navíc ty zbraně a zbroje které se dali stáhnout byly často skoro nejlepší.
-Jinak jsem zvědav na dialogy.Ten systém bodů dobro/zlo není moc věrohodný.Abych měl nové možnosti tak musím mluvit jako dobrák anebo jako šmejd.Špatné to je protože pak ty odpovědi jsou často strašně přehnaně hodné/zlé.Přece normálně taky každého nemiluje anebo neposíláte do prdele.To se mně líbilo u zaklínače.Tak záleželo na rozhodnutí ne na bodech.Sice lze hrát nějak podle sebe,ale pak ty bonusy jsou značně omezené.Prostě když nejsem super dobrák tak nemohu něco říci.To je zvláštní. -
Tak, už je to skoro tu. Prozradtě za koho budete hrát a proč. :)
Já pudu určitě za infiltrátora, jelikož sniperka je moje nejoblíběnější zbraň v sérii :). -
sRGB profil a barvy jsou i tak hnusné. Přepálený kontrast a divná barevná paleta.
-
vypada to fakt paradne .. ale radsi jsem se podival jenom na useky, nechci si pokazit veskere prekvapeni :)
-
A není den, kdyby si někdo nestěžoval, že jsou tu články o nejočekávanější hře 1. kvartálu tohoto roku.....
-
Musíš mít kvalitní monitor a správné nastavení barev:-D
-
Zítra na Biocon, kde už bude demo!
-
Mně hrozně vadí to barevné zpracování všech dílů. Nevypdla jim tam úplně zelená? Upozorňuji, že jedničku jsem dohrál a akční dvojka byla od RPG hpodně daleko. Snad to trojka zpraví. Ale ty barvy?!?! To je hnus velebnosti.
-
vypadá to fakt kulervoucně, v březnu budu mít velký potíže jít ráno klikat do worku a nezůstávat doma s fiktivní nemocí
-
Ty máš ten BW tak rád že tam všechny odkazuješ? :-) Není den aby si o něm v nějaké diskuzi nepsal.
-
Nikdo Tě nenutí to číst, nikdo Tě nenutí sem chodit:) Můžeš jít např. na Bonusweb, tam je za poslední měsíc snad jeden článek o ME 3. Je jedno, že dneska je tam článke, který byl všude jinde tak před měsícem.
-
Březen, na MassEffect vlezem:)
-
vidim to tak ze stouhle hrou prijde konec sveta :) toto bude uplne ultra pecka jeziiiis na nic se netesim vic jak na MASS EFFECT 3