Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zkus se naučit číst
  • mass effect 3 bude mít češtinu! Paráda Paráda.....paráda *4*
  • takze cestina nakonec bude xzone to ted potvrdil v den vydani
  • Hairy_Ass
    No, minimálně bych uvítal v ME3 víc misí, jako byla ta závěrečná v ME2 (suicide mission), kde si sice mohl hrát jen s dvěma dalšími, ale de facto se do průběhu mise zapojili všichni parťáci. V normálních misích to vypadalo, jako kdyby se zbytek posádky někde válel na zadku. *15*
  • Je to především pro hráče CoD. Jsou to prostě lidé kterým "všechno to kecání" vadí, oni už chtějí jít střílet "zombíky". To je ta skupina lidí, na kterou cílí momentální mediální masáž. Reklamu pro nás fandy ME tvořily první dva díly - takže těžko už má smysl vymýšlet něco dalšího. Je to smutné ale je to tak.
  • Mayuri12
    Už je to tady. Ať mě všichni hateři políbí muj bílej zadek Mass Effect je prostě boží hra zrovna jsem (trochu opožděně) dočetl knihu Mass Effect Zjevení a naladil se opět na tu správnou vlnu. Už mě ani nerozčiluje to trollování u každé očakávané hry takže ještě jednou dohraju ME 1 a 2 a pak 9. března rozbiju prasátko a jedu na nákup. Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůhejjjjj
  • Cahir
    Tohle je hodně dobrá recenze, jak je možné, že mi tehdá unikla?? Pan Emanuel umí věci vypíchnout a je vtipný.
  • možnost vzít do skupiny jen dva členy týmu považuji také za chabé
  • Hairy_Ass
    To, na co se kdo hodí snad pochopíš z jejich schopností, ne? A popisy ve hře ke každé zbrani a typu střel jsou, tak k čemu potřebuješ návod? A ten výčet klišé v té recenzi jsou opravdu strašné! *1* *7*
  • Mayuri12
    ???? Cože
  • to je vsetko pekne, ale:
    - nutia ma to hrat cez spyware
    - vyprdli sa na lokalizaciu
    *16*
  • Hairy_Ass
    Sice mi přijde začínat u přísně na sebe navazující série posledním dílem jako hloupost, ale budiž beru to. *5*
  • zajínavé je, že se doposud nikdo ani žádný návod pořádně nevěnoval tomu, jak se připravit na misi - to znamená jak si vybrat partu a jak ji vyzbrojit, štvalo mě, že to byla dost cesta do loterie. Se zbraněmi to bylo také divné, než tu jejich munici, účinnost a proti komu jí použít, člověk pochopil - než se k tomu dohrabal, tak bylo skoro po hře.
    Pak jsou tu věci opravdu úděsné, které dost dobře, alespoň z části popisuje tento článek "klišé jsou snad věčná":

http://bonusweb.idnes.cz/mass-effect-2-je-na-spravne-ceste-k-masam-d9i-/Recenze.aspx?c=A100125_164334_bw-xbox360-recenze_vdp

a až v něm jsem se dozvěděl že třeba tokové popíjení něco přinese - to děte do pozadí abych si hrál na detektiva každé kraviny ve hře, když to neumíte aspoň naznačit v návodu.
    - a obrovský propadák je ten, že s Normandy nejsou boje a nelze bojovat, jen jeden trapný film bez možnosti cokoli ovládat. Ty jejich vozítka/vznášedla na pohyb po planetách mají taky dost, jako by je tam dali z rané éry PC her. S čím zase nemám oproti jiným problém je rozličnost zbraní - nakonec stejně každý si většinou vybere tu nejúčinnější a který voják za sebou vozí čtyřkolák se skladem - navíc na jedné akci stokrát mačkat mezrník je otrava trapné.
  • Cahir
    Já mám většinou k Paragonovi i spoustu bodů z Renegada. U mého Sheparda záleží při jednání se šmejdy na okolnostech. Většinou jsem správňák, ale batarianského otrokáře sejmu bez mrknutí oka. Hra ti dovoluje udělat postavu podle tvých představ, tedy trochu komplexnější.
  • Cahir
    To bude částečně i pro ty, co teprve nastupují do vlaku.
  • Tak tahle vypada akcní-sci-fi-rpg.To prvni video newim proc uplne ME1 feel.A je to spise 4ackovy titul Epic jako vzdy.
    *5*
  • Abych rekl pravdu, tak tohle subjektivni neni. Ve skutecnosti by se dala ocekavanost titulu v urcitem pripade zmerit a na Mass Efect jako na nejocekavanejsi hru prvniho kvartalu bych si klidne vsadil.
  • Hairy_Ass
    Bez kompromisů bude ten RPG mod, který se bude hrát jako předešlé ME hry. Osobně nechápu, kdo by chtěl trojku hrát s tím akčním modem, ale i takový individua se asi mezi hráči ME nacházejí, nu což? *1*
  • Myslim že ve dvojce byla spousta věcí dělaná nějákým složitým výpočtem rozdílu a poměru mezi stupnicema, takže to můžeš zkoušet ještě dál.
  • No kdybys je neviděl, tak ti to tolik nevadí. Stejně to bylo ve Falloutu3, tam taky bylo: "[Speech: 20/40] Lie." Ale nemohl jsi na to kliknout, protože jsi neměl dost bodů. V lepším případě by to [20/40] bylo schováno a mohl by jsi na to kliknout s neúspěchem bohužel to tam často nebylo a prostě jsi na lhaní neměl body :) tady zase když hraješ moc paragona, tak ty rozhovory pak vypadaj jako kdyby ty nemravnosti sheparda napadly, ale neměl gule je pak říct nahlas *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit