Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinka z Battlefieldu 1 vypadá krásně, ale nezapře dědictví série
28.6.2016 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Nejsem historik ale myslim ze v te dobe nemel kazdy vojak sluchatko, byl tam jen jeden radista s telefonem tak co je to za blbost ze tam nejaky zensky hlas oznamuje co se prave deje, ze nekdo zajima bod atd. Taky to zvyrazneni objektu, to maji nejakou high tech helmu?
-
-
Všechno bylo ale že dřeva . Helmy z borovice s nočním viděním i hudem jen si museli dávat pozor na třísky
-
-
Tak jak se mi nelíbí novej Battlefield, docela mile mne zaskočil Verdun. Původně jsem v sobě živil malou naději, že novej BF bude někde mezi těmato dvěma koncepty. Ale tak další BF, stejně jako bude další COD. Třeba se někdy dočkám.
-
S tim pohybem tech figur, to si snad delaj pr... ne ?
-
-
celý je to joke, první světová očima Michaela Baye po tom co vyfrknul gramovou lajnu koksu *7*
-
-
To UI vypadá až moc moderně, stejně nepatřičně jako to v Assassins creed. tak snad se ještě změní. Hratelnost je fajn, ty samopaly snad nebudou tak šílený.
-
ano zbrane sú nie realistické , ale komu by sa chcelo bežať ako slimák s tým ťažkým gulometom *1* asi nikomu , je to arkáda nie simulátor je to akčné , rýchlosť prekvapuje ,ale vojna bola chaos a stresy tak prečo spomaliť celý chod hry. Kdo to nechce tak COD bude lepšia voľba pre niekoho.
-
Tyjo jsem nemoh jak tam tankem strilel na ten ztrouchnivelej domek a jedine co to udelalo trochu ocouzena zed, kulomet ten neudelal snad vubec nic... To je k placi kam se za tolik let strliecky nikam neposunuly *11* *16*
-
heh, tak nenchal jsem se trailerem oblbnout a koukam semmel pravdu, no maj jeste co delat do vydani. nicmene po battlefrontu uz me to zas tak neprekvapuje
-
Vida, a když jsem to samé psal u prvních dojmů z E3, tak se mohli mnozí zbláznit. *4*
Jediná naděje se skrývá v oznámení, že pro Francouze se chystá speciální DLC. To by s trochou štěstí mohlo znamenat, že nakonec ve finále budou frakce diferenciované. Naděje umírá poslední. Alespoň tam jsou i Rakušáci, na které se obecně jinak ve hrách kašle. Když se nad tím tak zamyslím, tak ta univerzalita zbraní nebude k zahození. Budu moct při hraní za naše místo zasekávají se Mannlincherovky vzít do rukou nejlepší opakovací pušku všech dob - SMLE mk. III! ...A pak mě bude každý zabíjet, protože všichni budou mít samopaly... *9* *15* -
A kterej ko*ot si ku*va myslel že to bude simulace?! Nebo rovnou ARMA 4 V 1 SVĚTOVÝ?! Asi je vás hodně jak čtu ty komentáře......