Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Qunari v jedničce byl.

V partě v Origins můžeš mít Stena (jak zmínili jiní, není to jeho jméno, ale hodnost - stejně tak Arishok a Tallis) - a ten je následovníkem filozofie Qun.
  • Magister_Peditum
    Grafika je určitě daleko lepší než u předchozích dílů, stejně se ale nemůžu zbavit dojmu, že je až příliš barevná. Taková skoro kreslená. Chápu, že to může být záměr, ale z prvního a koneckonců i z druhého dílu jsem měl pocit, že se nám autoři pokoušejí prodat drsné fantasy plné krve.
  • Přijde mi to takové nemastné neslané. Doufám, že ten "action combat" je ukazován jen kvůli tomu ať to hezky vypadá, protože bez taktického boje to prostě není Dragon Age.
  • Jmenoval se Sten což vlastně neni jeho jméno ale hodnost ... v Qunu nemaj jména a nazývaj se jen hodnostma
  • Stan sa volal :)
  • lol, oni ani neumí udelat poradny third person pohled, vzdyt ta postava blokuje výhled na to co mate pred sebou. navic to vypada že hra ztraci svojí identitu, protože jinak dizajnujete svet pro izo hru a jinak pro hru z prvního, resp. tretiho pohledu
  • PravyMonty
    V Dark Souls jsou sice skoro všichni bossové výzva, ale OaS vyčnívají svou obtížností(pro některé), tak jako by měl vyčnívat ten drak, který má být super silný. Klidně ať je hra lehká, ale ať ti silní bossové, jsou opravdu silní a ne ať jsou jen větší verze příšer.
  • První asi 2 minuty mě nadchly, ale pak se dostavila nuda. Zatím hru neodsuzuju, ale také nemám důvod si myslet, že to bude lepší jak dvojka, ptže to na mě působí stejně jen s lepší grafikou.
    Dvojku jsem letos poprvé dohrál a když pominu ty souboje, kterých sem se rychle přejedl a absence taktického modů, tak nejvíce mi vadili nudní až otravní společníci a další postavy + příběh, který mě nutil dělat rozhodnutí, která jsem dělat nechtěl. (viz třeba výběr na konci)
    Hlavní hrdina mi byl už od začátku nesympatický (možná tím, že konečně mluvil) a o dalších postavách ani nemluvím. Když to srovnám s Mass Effect, tak to byla sra*ka. Ale to všichni ví.
    Ještě jsem zvědavý na ten slavný taktický mod, který byl ukázan minimálně, ale jinak je to pro mě jasný adept na vyzkoušení v "zátoce" a pak teprve zvážení koupě.
  • Paulcz
    ..ve špatných hrách a filmech :)
  • PravyMonty
    A proč si je první neupeče ze vzduchu?
  • PravyMonty
    V jedničce byl též qunari, teď si nemůžu vzpomenout, jak se jmenoval. Byl to takový ten velký agrofobní černoch s dredy.
    Jo, myslím, že se jmenoval T'alc, nebo tak nějak.
  • Keyz
    Co kdyby hráč náhodou minul? To se nesmí stát. Pak by se šel, soudit, že nedostal zábavou, kterou měl dostat a musel vyvinout nějakou stahu aby vůbec mohl hrát! *15*
  • Keyz
    Zjednodušené kam se člověk podívá.

Na jednoduché odreagování to bude dobré. Draci hloupí, postavy čarokrásné, eflové teplí, výstřihy plné, zadky velké... co víc si od kvalitního RPG přát.

- Taktika opravu bude potřeba, když v daném videu nebyla... Jde to lehce dokončit akčně, jak je vidět.
  • Magister_Peditum
    Zase samonaváděcí rakety, pardon, firebally. *15*
  • Ten drak je přece loví *1* *1* *1* Proto přistál *1*
  • já jsem dohrál jedničku, pamatuju si Wardeny, babu co se měnila v draka, potvory co vylejzaly ze země, úchylnýho šlechtice co mučil lidi, věž mágů, hot čarodějku a toho postiženýho skřeta co pořád říkal "Enchantment" a jeho trpasličího taťku, rusovlásku co zpívala a střílela z luku a Alistaira, ale co je Qunari fakt netušim
  • "Female Qunari Mage"

To znamená, že to je žena, Mág a qunari v jedné osobě.

(Nicméně neplést - qunari Inkvizitor bude Vashoth, tedy někdo, kdo se narodil mimo Qun - tohle zase neplést s Tal-Vashoth, těmi, kteří Qun opustili záměrně.)
  • Tak to nesledujte a ani nehrajte dmti mě se to líbí .Bioware určitě krachne kvuli pár haterům co řeší všechno a ani samí nevědí co od her chtějí
  • na začátku říká " play female něco mage", takže je to ženská
  • a tolko vychvalovane suboje s drakom v minilom platenom PR clanku zhoreli ako cigan kradnuci droty vysokeho napatia pod prudom..

IQ drakov je minusove a niekolkorocny Skyrim je oproti tomu simulator boja s nimi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit