Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z Dragon Age: Inquisition ukazuje jízdu na koni, inventář i boj s drakem
10.7.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
No asi dobrý, ale ten mág vypadá jak ona. Ze začátku jsem si myslel, že je to nějaká čarodějka, ale on to je přiteplený mág s typicky ženskou chůzí *3*
-
Bolej ho asi křídla, proto přistál.
-
jn asi tak .. a taky nechápu proč ten dotyčnej na to kouká nebo to čte když mu to tak vadí prostě :D ... to nedává smysl
-
I will make my own Dragon age with blackjack and hookers *5*
-
vyjde *3*
-
Vyjde...
-
DA:I nevyjde na PS3?
-
Mě osobně třeba akčnější RPG vyhovuje. Nepotřebuju to mít "hardcore" a "taktický". Na rovinu DA:Origins taky nebylo bůhví jak taktický. DA2 to už byl zase extrém arkádovitosti.
Třetí díl vypadá na mix něco mezi tím a to mi naprosto vyhovuje. To, že tam není úplně otevřený svět není mínus, ale zkrátka designový prvek. Takhle ta hra je vykonstruovaná. Oproti předchozím DA je to obrovský posun.
Grafika je famózní, co více dodat. Když tuhle hru oznámili, tak jsem byl dost skeptický, ale postupně to opadá a jsem spíše hrozně natěšený. Teď už jen doufat, aby nepos*ali příběh, jelikož to je to hlavní o co mi jde. -
to uz se vi ze nejde plavat ve hre ?? ani vylizt nekde ?
-
kdyby ME3 navázalo na scénář 2, určitě by to dávalo daleko větší smysl a neničilo by to celkový obraz, ale proto, že si vyhodili hlavního scénáristu to dopadlo jak to dopadlo. (Původně nemělo jít vůbec o souboj organik/syntetik ale o cosi s temnou hmotou, na kterou narážel právě ME2 a reapeři měli být něco jako bariéra proti jejímu rozšiřování)
-
No to ale draci vícemeně jsou (nebo byli i když nejsou). Sigurd taky nešel proti Fafnirovi na férovku.
-
Je to prezentační video tak budou mít obtížnost nastavenou na minimum, ale já to opravdu z videa neposoudím. Nutný je taky nosit v hlavě že Dragon Age (ani jednička) nikdy nebylo Baldurs Gate, Dark Souls ani Zaklínač.
EDIT: No právě ale Dark Souls má jinou cílovou skupinu -
Udivuje mě že se ještě někdo pozastavuje nad chováním AI ve hrách, když tento katastrofální stav přetrvává napříč žánry již několik let. *6*
-
Mno pro me by to byla ironie, pokud by tam nebyl ten dovetek " ... a nemusime to ani kupovat?"
Holt kazdy mame trochu jine vnimani cestiny. -
hm, mal by si si vsimnut, tak ako pisem tomu nad tebou, ze ten typek to pise ako ironiu
-
hm, mal by si si vsimnut, ze ten typek to pise ako ironiu
-
Z videa jsem si zatím odnesl jen rozporuplné pocity. Je jasné, že se Bioware snaží, zlepšit si svoji pošramocenou reputaci po kontroverzní ME3 a nedodělaném DA2, které jim všichni omývají o hlavu. A přitom to nebyla jejich chyba. Za všechno může EA, která na ně tlačila, aby se obě hry vydali co nejrychleji (ME3 byl vydán po dvou letech vývoje, namísto po zamýšlených tří, a DA2 byla vydaná po jednom roce). Upřímně jsem rád, že je na zatím vydaných videích vidět, že Bioware má dost času a prostředků, aby naplnil svoji vizi, ovšem co je jich vizí?
Mám neblahé tušení, že se snaží zavděčit všem, což obvykle nedopadá dobře. Jasně, grafika vypadá famózně a konečně i zajímavě, jenže ze všech doposud uveřejněních materiálů, mám pocit že hlavně propagují líbivou grafiku, než zábavnou, zajímavou a záživnou hratelnost. Na rovinu bych raději uvítal pětiminutové herní video se záběry z nejtěžší herní obtížnosti s použitím taktického módu (jediná věc, která mi na celém DA:I připadá zajímavá) proti široké škále různorodých nepřátel s rozlišnými vlastnostmi a slabostmi (jeden chlap se štítem jak s vraty od stodoly je málo) , než půlhodinové požduchování s drakem, které si pomalu nezadá se střílečkou (jen místo kulek lítá magie, se kterou se jak se zdá nedá ani minout). Scénář a příběh bude OK. Nic extra, ale naštěstí Bioware má aspoň pořádný scenáristy.
Na závěr může jen říct, že podle všeho si Bioware napraví reputaci, ale kromě toho nic nového nepřinese. Ale, jo. Pořídím si ho. Holt musím nějak zabít čas než vyjde Zaklínač 3. -
To už pak ale není hraní, ale streamování nebo koukání na záznam, to si pleteš. A pokud to pro tebe je spoilovaní a vadí ti to, tak pak nechápu jedno, proč čteš jakékoliv informace o takové hře nebo se díváš na ukázky.
-
Jo pak člověk hraje a každou chvilku, tohle jsem viděl tamhle a teď se stane to a to. Ale zase kdo chce překvapení, tak s tím musí počítat a na nic se nedívat.
-
volny svet v zadnem DA nehledej :D