Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dovolil jsem si opatřit video titulky. Pro anglicky nevládnoucí:
    http://www.youtube.com/watch?v=B-BfeMkMenk
  • smejki
    3D byly jen postavy. Pozadí bylo předrenderované. Je to tedy stejné, jako to bude u Eternity.
  • ja si na jednu 3D isometricku hru spominam: ToEE :)
    skoda ze v tom engine nepokracovali
  • Člověk tu pak musí pročítat 400 příspěvků, aby se něco dozvěděl, ale z toho půlka je odpad pár lidí (doufám, že děcek i když někteří zůstanou malými dětmi až do důchodu), kteří zrovna asi nemají co dělat. Dobře to napsal sirWallace@tiscali.cz.

    Mělo být plus další chyby za které se omlouvám.
  • Tak video jsem zhltnul, vypadá to dobře, na to že je to alfa a spousta věcí nefunguje nebo nebyla aktivována. Pročetl jsem diskuzi s některými připomínkami souhlasím. Například ikony zbraní jsou možná až moc velké (a písmo kolem dost malé), ale myslím, že to není problém do finální verze odladit. Lockpick mně nepřipadal tak strašný, ale možná stačil na dveře i sejfy jeden skill, ale nevidím v tom zásadní problém. Připomínka se zamčenými dveřmi a vymláceným oknem vedle, přes které se do té místnosti stejně nejde dostat :D jo kolikrát už jsem na to v různých hrách nadával :D.
    Už se nemůžu dočkat dalšího videa, kde ukáží inventář, a rád bych vyděl nějaké statistiky zbraní, nevím proč, ale ta palice mně přišla nějak moc silná oproti tomu AKčku.
    Ale toto video mně hrozně navnadilo a už se nemůžu dočkat až to vyjde. Asi nahodím opět FT:BoS s SG1 Modem :D

    PS. Moc jsem se k tomu trollování tady nechtěl vyjadřovat, ale nechápu, kde někteří berou čas několik hodin sledovat diskuzi, něčeho co se jim nelíbí a za každou cenu se ostatní pokoušet přesvědčit (později už jen oboustraně živit úplně zbytečnou flame war), že ta hra je špatná, hnusná a já nevím co ještě na základě pouhého videa, zvlášť pokud se jedná o Alfa verzi, která má hlavně za úkol ukázat směr a pokračování vývoje, lidem, kteří hru zafinancovali. Neříkám, že když se hra někomu nelíbí, tak nemám napsat svůj názor, ale stačí to jednou, věcně a stručně.
    Člověk tu pak musí pročítat,400, aby se něco dozvěděl příspěvku, ale z toho půlka je odpad pár lidí (doufám, že děcek i když někteří zůstanou malými dětmi až do důchodu), kteří zrovna asi nemají co dělat. Dobře to napsal sirWallace@tiscali.cz.
  • Radioaktivni_surikata
    @KUBI: Jednak to izometrický nebude, to můžeš vidět ze záběrů že se s kamerou hýbe *3* A za druhý by mi to ani nevadilo. To nebyla výtka, pouze konstatování, že o to mají lehčí práci.
  • Radioaktivni_surikata
    Omyl, smazáno.
  • ucho
    ta hra bude trhák, když tady o ni mluví i ti, kterým se nelíbí, to je jasný :)
  • JezboX
    Já jsem přispěl a jsem spokojenej. Ale co se kolem jednoho videa z alphy tady strhlo je celkem nářez.
  • Viktor_H
    Nedávno jsem si při pročítání stránek o Eternity říkal, že až tuhle hru dohraju, tak můžu klidně chcípnout. *1*
  • smejki
    Vzdávám to.
  • Keyz
    Dobře,špatně jsem to nazval ale přece když mám partu lidí tak mají nějaký charakter.
    Založím charakter na člověku a ne na povolaní.Přece každá postava má nějakou minulost a není tam jen tak.
    Takto to bylo ve Fallout,v Dragon Age,Neverwinter...
  • MrSanta
    Do Eternity hodili možnost rolnout si celou grupu anonymních panáků jako možnost pro ty, co tomu dávají přednost. Vzhledem ke avizovaným vztahům v partě to bude fakt okrajová záležitost a podle mého i trochu škoda nehrát s NPC dobrodruhy *4*.
    Jak to ve hře bude řešené netuším (a možná ani oni ještě ne). Já to zas tak moc nesleduju, pročítání Eternity stránek ve mě nezdravě zvyšuje úroveň nedočkavosti na tuhle hru *15*
  • smejki
    Keyzi, probůh, přešlápni si. Víš, co je roleplay? Ovládáš sebou vytvořenou skupinu rangerů. Že jsou to rangeři, je jediná definovaná věc. To je příliš volná definice, abys na ní mohl jakkoliv založit charakter. A říkám ti znova, a tuhle větu si přečti aspoň desetkrát, ve Wastelandu není žádný hrdina.
  • Bude tam i integrace s facebookem abych mohl lajknout nekomu neco rovnou ze hry a podelit se o to na nastence ? :)
  • Keyz
    To tam bude tak obrovský výběr postav do party?
    Přece každá postava má nějaká charakter pak nechápu jak mohu mít partu 4 mariňáků.Tak to bylo běžně u her kde byla parta a více lidí k výběru do party.
    Klidně by nemusela každá postava vše komentovat.S NPC by mluvil hrdina a další postava by mohla přihodit reakci když by se to hodilo.
  • Keyz
    Jo tak jsem to myslel.
  • ja to naopak stahnu zaplaceny to uz maji tak co
  • Isometrický pohled je hlavně přáním hráčů. Oni (my, já) jsme to tak chtěli.
  • Viktor_H
    Santa: Pokud si dobře vzpomínám, tak u Eternity nepůjde o rolování celé party ve smyslu IWD. Ale půjde to udělat tak, že k tvému hrdinovi si budeš moct dotvořit partu anonymních panáků podle vlastních preferencí. Tzn. že koncepty se tu nekříží, pro obě pojetí platí, že máš ústředního hrdinu. Ta možnost tu je asi jen pro případ, kdyby ti npc neseděli, ale nechceš být solo...

    BTW, tuším, že hra by se měla přizpůsobit i tomu, hraješ-li sám. Teď ale nevím, jestli to říkal sám Sawyer, nebo to bylo jen přání komunity. Tak abych nekecal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit