Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pockej. Zapomel jsi na okurku.
  • myslím že budu mluvit za všechny když reknu ze tohle jsme nechteli :(
  • To Honza: Mozna je. Ted jsem v praci a nemuzu to potvrdit. Kazdopadne ta mistnost je nejspis porad soucasti te budovy tak i kdyby vedla do jine mistnosti tak se odtamad dostanou dal... POKUD nebudou zamcene dvere! *1*
    Jinak ta hra vypada moc hezky. Neni mi sice uplne po chuti zobrazovani zbrani v podobe zelenych diodek na starem displayi ale nezpotentockuju se z toho.
  • nevím co bych měl mít popletené... nevím jestli sem to napsal dostatečně jasně, aby to šlo pochopit.... takže repete ve zkratce....
    ještě nidky jsem se s tím systémem dialogů keyword ještě nidky v žádný hře nesetkal, a přijde mi to trochu divný.... byl bych radši za klasiku jako byla ve F1 a F2....
  • Kein
    Kontextové okno je KU*VA úžasná věc!
  • Kein
    Jo, je pravda, že klasický dialogy alá Fallout 1 a 2 by mi vyhovovaly víc, ale když kouknu na dnešní hry, tak jsem rád i za ten keyword. To jestli bude dobrý, nebo ne, bude záviset jak dobře budou napsané dialogy.
  • Nemáš to trochu popletené? :-)
  • To me na tom videu taky zarazilo... že tam jen dám nějaký jedno slovo a druhá postava na to reaguje normálně dialogem... ještě jsem se s tím v životě u žádný hry nesetkal, tkaže mi to přijde tkaový zvláštní...
    radši bych asi normální klasiku, jaká byla ve všech falloutech, kdy s danou osobou normálně komunikuji, můžu si přesně volit co řeknu, na jaké téma chci rozhovor vést, taky v jakým tónu, jeslti chci bejt hodnej a milej, nebo trošku drzejší a nebo osobu poslat přímo někam... :-)
  • Cože? Kontextové okno je naprosto úžasná věc, která (co se mě týká) dost přidává na zážitku. Rozhodně lepší, než WoW číslíčka nad hlavou.
  • Rozkošné. Už se těším, jak se stejnou sofistikovaností dojdeš k závěru, že i ten blbec je vlastně úplně neutrální označení.
  • Takže tvůj majestátní proslov, jak říkáš lidem upřímně a otevřeně, co si o nich myslíš, byla jen snůška blábolů. Máš strach přihlásit se k osobní odpovědnosti za to, co jsi napsal. Ono je to jednodušší, vypustit něco jen tak do éteru, než říct přímo, kdo jaký je, a pak si za to nést osobní odpovědnost, viď? Upřímný a otevřený člověk by neměl absolutní problém se ke své osobní odpovědnosti přihlásit. Ty máš s upřímností a otevřeností evidentně velké problémy - dost v rozporu s tím, jak sám sebe popisuješ ostatním tady na diskusním fóru.
  • Keyz
    Problém může nastat (nastal u ME když jsem ho hrál),že dám klíčové slovo a nevím co řekne.Prostě nadhodíš téma a pak se to nějak vyvine a nemáš možnost to ovlivnit.
    Parta,Hrdina to je jedno když nikdo nic neříká a pouze jedno slovo.Vypadá to jako kdyby neuměli mluvit a jen čuměli.
    - Pro uvěřitelnost postav bych tohle očekával.Hrát delší dobu za partu kde padají pouze jednotlivá slova to je horší jak robot.
    Původní hru jsem nehrál tak možná je nějaké vysvětlení.
  • smejki
    a) hrdina nemluví, mluví jen NPCčka. V rozhovorech se pouze zaznamenává, jaké téma hovoru (keyword) hráč vybral. To se celkem šikne při orientaci.
    b) není tam hrdina, je tam parta. Parta vybírá téma hovoru.
  • na druhou stranu je pravda že grafika nic moc :( ale co cekat od kickstarteru ze jo
  • Keyz
    Co jsem na to koukal znova tak se obává toho Keywords systému.
    1.Často nevím co tím hrdina myslí když tam je jedno slovo a on pak řekne anebo udělat něco co nechci.
    2. Vypadá divně.když tam dá "Help" a hrdina řekne to přesně to samé "Help" jako kdyby uměl vyslovit pouze jednoduchá slova.Kdyby alespoň se zeptal nějak ve smyslu pomoci ale on prostě řekne to jedno slovo.A to je pokaždé.
    3.Jak poznám jaké klíčové slovo napsat když nemusí být na seznamu? :) Jestli to budou pouze easter eggy pak OK,ale když to bude důležité pak by mně zajímalo co tam má hráč sledovat aby věděl co použít.
  • jestli to neni nahodou jina mistnost
  • Keyz
    Tak ve Fallout 3 bylo vše dost zlehčené.Zde ten svět atd. bude doufám více reálnější.

Ve FN postava tahala kulomet 20 granátů atd..Likvidovala armády protivníku atd.
    Prostě klasika.
    Skyrim jen jiné kulisy.
  • smejki
    takový feedback by se šiknul na foru http://wasteland.inxile-entertainment.com/
  • Na zacatku slo pochopit, ze jsi psal rychleji nez myslel a spatne sis to vylozil. Ale po te, co jsem ti na nekolika mistech vysvetlil, ze tvuj vyklad je mylny a proc, uz tohle tvrzeni vypada jako naschval, jako zly umysl. Opakujes se jako obehrana pisnicka.

Oponent zaskatulkovan nebyl, pokud se nezaskatulkoval on sam a inteligentni diskusi s tebou brani akorat tvoje vlastni zabednenost. Ale zda se mi, ze ty o inteligentni diskusi stejne ani nestojis.

A jen tak pod carou, byt povrchni konzument neni nic mimoradneho, kazdy clovek je povrchni konzument v rade oblasti, produktu a sluzeb, protoze neni v lidskych moznostech znat a rozumet do hloubky vsemu. A je fajn, kdyz je clovek realista a je si vedom svych silnych i slabych stranek. Konzumni spotreba dnes vladne hernimu prumyslu, vetsina hracu je konzumni a neni to pohana, je to prirozeny stav veci, ktery je mozno v klidu a bez emoci konstatovat. Dospely sebevedomy clovek si je velmi dobre vedom toho v cem se orientuje, do ceho vidi a co jde jen tak kolem nej a nema problem si to priznat. A obavam se, ze to neni tvuj pripad a proto reagujes tak haklive a zaslepene a neni s tebou rozumna rec. Zda se mi, ze ty neco tak samozrejmeho vnimas jako potupu. Co myslis, rozumis vsemu do hloubky a nebo se najdou i veci, kterym nerozumis a ktere vnimas povrchne? A je na tom neco spatneho?
  • tim myslim treba to kontextove okno, jinak to vypada super. Takhle nejak jsem si predstavoval fallout 3. Grafika se mi líbí. Bylo by fajn kdyby to bylo jak ve falloutu ze si muzete vybrat do party postavy podle vašeho vyberu nebo jit sam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit