Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a uz je ticho..:)
    klasika
  • penize jsem do toho nedal takže je mi to jedno ale vypadá to zybtečne moc oldschool
  • Kein
    Grim Dawn tedy, podle mě, rozhodně nevypadá líp než W2. Nehledě na to, že na ukázce W2 není zdaleka předvedena grafika tak jak bude vypadat.
  • Odvahy? Ne, na to nepotrebuji dost odvahy, ale hlouposti. Snazis se me vmanipulovat do pozice, do ktere by se ti to hodilo. Nejprve prekroucenim toho co jsem rekl, a ted recmi o odvaze, neskocim ti ani na jedno. V tomto pripade ani nenadavam ostatnim, to uz jsme si vysvetlili a myslel jsem, ze jsi to pochopil, asi ne.
  • Zamcene dvere - o pet metru vedle vysklene velke okno v urovni pasu .... lockpick the doors.... chapu ze je to ukazka zkusenosti. Jen doufam ze si daji na takovehle malickosti pozor umim si predstavit jak je nekdo nastvany ze nemuze odemcit dvere kdyz je vedle dira jak blazen skrz kterou nemuze projit "D
  • pretoze tie dvere mali kompletne rozbity zamok. staci citat sprievodny text. meh.
  • ucho
    Dworkin: ano, jak píšeš, vypustil jsi do vzduchu jedovatej smrad a jdeš pryč :)
  • Robotron3
    To souhlasim, ale z toho je vidět, že 3d grafika zvlášť při té realističnosti potřebuje spíš preciznost a technické cítění, přesnost. Jen jsem reagoval na to, že by snad v dnešních hrách nefigurovali právě ti kreativci umělci, co umí krásně malovat a tak. Oni na té hře dělají také, akorát jejich práce se používá právě k realizaci toho 3D světa.

ps: rozhovor s herním grafikem ve Fight Clubu by byl rozhodně super :)
  • Keyz
    O tom se mluvilo i na přednášce od Warhorse,že grafiky má mít cit pro drobnosti atd...
    Sice se v tvorbě grafiky nevyznám ale v minulosti možná byl problém udělat skvělou postavičku do strategie ve 3D a proto starší hry vypadli dobře.
    Když se podívám na postavičku ze hry Generals tak to je hnus.Rozplácnutý xicht hranaté ruce.Zase dnes některé hry mají kvalitní 3D modely postaviček i ve strategii.
  • Tak určitě je lepší, když ten 3d grafik má nějaké výtvarné cítění, protože je potřeba mít "oko" na přesnost... My jsme měli ve firme 3d grafika, který sice studoval někde v cizině, byl hodně šikovný co se vychytávek v 3d maxu apod. týče, ale prostě neměl na to "oko", pokud měl třeba modelovat auta, tak je neměl úplně přesné a já mu furt musel vysvětlovat co musí předělávat... A takových 3d grafiků je v herních studiích hafo, pokud jde o různé fantasy hry, tam je to jedno, ale když pracuješ na hře, kde děláš modely podle reálné předlohy - např. bojové nebo automobilové simulátory, tak hned poznáš, jak dobře / špatně modeluje... Napadla mě třeba hra WRC3, modely jsou dost detailní, ale půlka aut má špatné proporce. A jako příklad perfektních modelů bych uvedl Iron Front: Liberation 44, tam jde vidět, že dotyčný, který má na starosti modely, má perfektní oko a navíc nejspíš velmi kladný vztah k věnované tématice. To už jsem ale asi hodně odbočil *4*
  • Hele, ucho, vadí mě, když si tady lidi nadávaj. A ještě víc mě vadí, když jsou zbabělí a vypouští ty urážky jen tak do vzduchu jako jedovatej smrad, aby se vzápětí dotčeně bránili tím, že to vlastně mysleli jen obecně. Nevěřím tomu, že by sis sám myslel, že je takovej smrad pro inteligentní racionální diskusi přínosnej. Jestli ti vadí, že takhle reaguju, je mi líto. Už jsem takovej. Ale tady už jsem řekl, co jsem říct chtěl.
  • Nooo já si myslím, že to určitě nemusí umět, ale základní skicování by ovládat měli. Třeba kamarád si každý rok zve sem do Čech někoho od Pixaru na školení českých animátorů a byl tam i týpek z Valve. Vidět jak vytváří jednoduché animace je docela hustý :D Rozhodně to není tak, že by pouze vytvářeli podle předlohy...

PS: Sakra by si taky do toho Fight clubu mohli pozvat nějaký výtvarný umělce co kreslí artworky.... Nebo klidně i 3d grafiky :-)
  • ucho
    Dworkin: diskuzi jsi očividně nečetl. každopádně ses grandiózně postaral o další její zprasení. ale počítám, že jsi na sebe hrdý.
  • Jak může být inteligentní diskuse, ve které oponent hned na začátku dostane ránu pod pás alias zaškatulkování jako blbec a/nebo povrchní konzumní hráč?
  • Skor s tym nesuvisi to, ze ty hrajes AJ konzolove AAA hry.
  • jejdasek: Takže napřed tvrdíš, že tady existuje flame povrchních konzumních hráčů a potom v sobě nenajdeš dost odvahy, abys řekl, kteří konkrétní účastníci diskuse jsou povrchní konzumní hráči? Když už nadáváš ostatním, měl bys jim to umět říct zpříma, ostatně sám se tady tou schopností chlubíš.
  • Ja jsem take hrac konzolovych AAA titulu, to s tim nesouvisi.
  • Robotron3
    S tou grafikou to takhle právě neni. 3D grafiku dělají sice lidé, kteří nemusí ani umět kreslit, ale to nevadí, protože pro ně je to práce, rutina, kdy modely zhotovují podle předlohy. A předlohy dělají právě ti umělci. Podívej se na nádherný artworky jakýkoli moderní hry.
  • Ne, podstatou casti sdeleni o blbcich bylo, ze neznamy pocet blbcu investoval na kickstarteru penize do neceho cemu nerozumel, mel uplne jine ocekavani vysledku a to muze mit (podle mnozstvi blbcu) negativni dusledky na cely kickstarter.
  • Ne, vyjadril jsem se naprosto presne. Psal jsem o hate ze strany povrchnich konzumnich hracu. Nepsal jsem, ze kazdy kdo vede hate je povrchni konzumni hrac, ani dokonce ze komu se hra nelibi, je povrchni konzumni hrac, jak jsi to interpretoval ty. Jedine co bylo nepresne je tvoje interpretace a z toho i padnouci obvineni, ne ze bych tady na to nebyl zvykly. Prispevky konkretizovat nehodlam, me tvrzeni bylo umyslne obecne a metodou bylo vyhodnoceni obsahu jednotlivych prispevku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit