Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
Tak se v těch diskusích nevyjadřuj a nečti je. *1*
-
Jaký jiný význam lze přiřadit tomu, že lidem nadáváš do povrchních konzumeristů a blbců?
-
K tomu si dáš do bot připínáčky na židli hřebíky,vypneš topení,otevřeš okno a sundáš si vše krom bot.
Pak to určitě pravý HC hráč ocení. *15* -
Wasteland nehral skoro nikdo.Fallout temer kazdy
-
To vím,že se to zlepší když jsem to hrál prvně tak jsem to moc neřešil.I když jsem na to nadával :)
Ale tahle velká váha čísel je zoufalá.To si pak říkám,jak se nemůže netrefit když má brokovnici narvanou v jeho prdeli!
Jasně když tohle se vyřeší pak odpadne další faktor který zásadně ovlivňuje hru.Kdyby AI taktizovala byl by nedostatek munice a zbraň by se mohla ničit atd tak by zas tak nevadilo. -
Počkej, já v pěti letech dohrál Super Robin Hooda na ZX Spektru. Nejsem noob *2* . Jen samotná nejvyšší obtížnost + první mise+neukládání pozic=smrtící kombo dobré tak akorát pro masochisty.
-
To ovsem vidis spatne a prikladas tomu jiny vyznam, zkus si to precist znovu, bez predpojatosti a obraceni kauzality.
-
vytrženo z kontextu.
"Spousta hracu je proste blba a neumi si dat dve a dve dohromady, nechapou kolik co da prace, kolik co stoji a co mohou ocekavat od nizkonakladoveho projektu."
to je smutna pravda :-) jinými slovy někdo řekne, že vyrobí krychli a když ti ukáže náznak nehotové krychle, lidi to začnou kritizovat, že to není koule s rukama... to není žádný odlišný názor, to je prostě od daného člověka poukázání na to, že ani neví, k čemu se vyjadřuje a vyjadřuje se k tomu, protože očekává něco úplně jiného. a to se zakládá pouze na tom, že o tom nic neví, tedy na jeho vlastní hlouposti. zkus jít do kina na šmouly a pak k tomu napsat kritiku, že tam nebyla žádná krev, málo výbuchů a nestřílelo se tam. normálně myslící člověk si poklepe rukou na čelo a nazve tě blbem... -
tak nečteš vše jako celek, ale soustřeďuješ se na části, které se ti hodí a brojíš proti nim. tím bohužel odepisuješ předem jakoukoli inteligentní diskuzi...
-
Jejdasek happens. *4*
-
Krása*14* Čím horší grafika=tím větší zapojení fantazie= mnohem větší prožitek ze hry.
-
Kde? Já vidím jen primitivní schéma "komu se to nelíbí, je povrchní konzumní hráč a patrně i blbec", což je čvrtá cenová...
-
Já být tebou, tak o "ad hominem" ani nezačínám. Označovat názorové oponenty za "povrchní konzumní hráče" a nadávat jim do blbců, to je solidní diskusní prasárna.
-
Si proste noob.
-
Příklad z nejvyšší obtížnosti-první mise. Obyčejný bandita s pětačtyřicítkou- já a dva moji kumpání=4 střely ani jeden zásah, borec dvě střely -oba kritičáky-kumpáni mrtví. Další tah-já dvě střely-mimo. Borec kritičák-game over *2*
-
Zacatek ve fallout tactics je tezkopadnejsi, projit ten tabor banditu je docela pruda a nutny save/load, to je pravda, kdyz ale chvili vydrzis, tak se to o dost zlepsi.
-
Nevidim duvod, proc se tady pretvarovat a nerikat veci otevrene tak, jak se maji. Ze to nekteri neunesou, protoze jsou zvykli na bavlnkove chovani? Jejich problem, jine to zas muze nakopnout k realistickemu pohledu na vec. Snazim se nebyt osobni a sve tvrzeni vyargumentovat, i kdyz se necham nekdy strhnout, a to je imho vic, nez co tady plodi vetsina.
-
Zrovna jsem si vyzkoušel Fallout Tactics a bylo pro mně dost těžkopádné.Dohrál jsem pouze první misi.
Dost mně vadila bohužel klasická věc a to: Nikdo se netrefí na 3 metry a strašně omezený pohyb díky málo AP.
To trefování se pak napraví to vím,ale tohle je zoufalé.Například u tahové hry Disciples byla snad základní hodnota 50% pak to nebylo tak strašné a zásadní.
Takto se boj hrozně protahuje.I v nové hře Omerta to je lepší.U Omerty mnohem lepší.Tam nemusím stát straně blízko abych měl šanci 40%.Je tam vidět rozdíl brokovnice a pušky ohledně dostřelu atd.Je to více logické.
- Z videa to vypadlo,že to tak strašné nebude ale zase nevím jak moc byli postavy vylepšené.
Mohlo by zde být i vliv zbraně a munice na brnění protivníků.To je málo kde a bylo to zajímavé.
- Ohledně naprosté důležitosti nějakého čísla na hru si pamatuji komickou historku z JA2. Kamarád tvrdil,že chtěl hodit spolubojovníkovi granát aby ho mohl použit.Stál snad 2 metry od sebe.Ten co to měl chytit to nechytil a navíc se tím granátem zranil :) -
To se divim. Že máte takovej podobnej cit pro diplomacii *1*
-
Ne, ja davam prednost charakternim politikum.