Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
Mne se libi, vytvarne je ok. A na dobrych hrach si cenim uplne jine veci, nez nalestenou grafiku. Jsem rad, kdyz se penize na vyvoj vynakladaji ucelnejsim zpusobem.
-
Pro osvezeni, jedna se o pokracovani hry Wasteland ( http://www.youtube.com/watch?v=s89DhfppbP0 ), nikoliv Fallout. Hodne z tech, co W2 podporili, Wasteland hrali. ;)
-
Nesouhlasim, sice jsem COD nikdy nehral, ale je naprosto evidentni, ze i COD zanecha v lidech hlubokou kulturni stopu. Kazdeho bavi neco jineho a COD proste dokaze oslovit obrovskou spoustu lidi a to nebude zapomenuto, at je kolem nej hate jaky chce.
-
Ehm, grafika je to poslední co mě na téhle hře zajímá. Stačí mi přijatelný model alá Infinity engine z roku 1998 a jsem spokojený. sakra,mě by klidně stačil i engine z Faery Tale Adventure 2.Ale to by asi nezkousl nikdo*2* . I když byl super.
-
otrok: muze, ale nemusi, neni tam zadna kauzalita. Proto nejde rict, kdyz se to hodne prodava, je to kvalitni. Pricemz to rikam obecne bez vztahu k jakekoli hre.
-
U her je to prece jen trochu neco jineho, u her to neni otazka ceny, ale casu. Kdyz se ti hra libi, tak sice koukas na cenu, ale rozhodujes se mezi tim, jesti hned ted nebo az pozdeji.
-
l
-
Porážkou Hitlera, nástupom komunistov, pádom komuniskov, príchodom vysnívanej demokracie a pomalým ale istým osídlovaním europy menšinami....
-
Sindróm dnešnej doby je ten, že každý sa má potrebu vyjadrovat a to ku všetkému, bohužial z toho vznikaju na vadšine webou absolutne nečitatelné diskusie.
-
Á, pán je znalec...
-
Ta hra je dělaná prakticky na objednávku fanoušků, kteří tím, že na ni přispěli, dali vědět, že ji chtějí přesně takovou, jak ji prezentovali při uvedení na kickstarteru. Pokud se to někomu nelíbí, že hra vypadá jinak, že si představoval uplně něco jiného, tak brečí sice pěkně, ale na špatném hrobě. Každý si může říct svůj názor, ale takové názory jsou uplně irelevantní. Oni tu hru nedělají pro všechny, oni jsou zavázáni lidmi, kteří si jí předplatili na kickstarteru.
-
Bla,bla,bla. Ok a teď mi vyjmenul aspoň pět týmových taktických RPG za posledních 10 let. Tenhle typ her se prostě už od dob Fallout Tactics nedělá. I FT byla taková labutí píseň. Snad jediné co se tomu blížilo byl poslední X-COM,ale tam to přibližování casual herní komunitě bylo vidět na každém kroku. Tak ho zmiňuji jen jako nepovedený příklad.
-
k hráčom si môže vývojar dovoliť všetko i vydať hru z roku 2004 v roku 2013. Stačí sa pozrieť na praktiky EA a jej prosperitu, hráči znesú všetko ako sa ukazuje.
Popierať hnusné modely, slabé textúry a celkovo low grafiku (to nevylepší už žiaden efekt) je klamstvo. To, že je grafika slabá je skrátka fakt.
A prispieť synáčkovi z jednej z najbohatších rodín Ameriky, ktorý by mal v sekunde pôžičku i 100 mil.dolárov, je absolútna naivita až hlúposť......ja asi pošlem svoju výplatu Goldman Sachs, chudáci nemajú čo do huby.... -
Tahove takticke hry prestaly davno vychazet, protoze je mainstream nechce. Tohle neni hra pro mainstream, ale fanousky tohoto zanru. Tudiz kritika, ze to neni pro mainstream, je ponekud mimo. To, ze to neni pro mainstream, neni chyba, to je vlastnost. A tak je potreba tu hru hodnotit.
-
Na druhou stranu, placat se po ramenech a utapet se v nostalgii muzou vsichni ortodoxni fanousci na kickstarteru atd., tohle je objektivni web, ktery hodnoti hry takovy jaky jsou, ne na zaklade toho, ze nekdo je chce tak nebo tak. To stejne plati i o te ukazce. Fanousci muzou byt nadseni, ale z pohledu herni sceny roku 2013 je ta hra podle tehle ukazky zatim dost mimo. A clovek, kterej to rekne, nemusi byt hned hater a debil, ktery necemu nerozumi.
-
-
Kdyz jsem se dival na kickstarterove stranky (nebo mozna "nakopzacatkove" aby mi lidi nenadavali ze micham do vet anglicka slova) tak se to lidem libi. Jak uz tu bylo receno, za tohle jsme si zaplatili a v tohle jsme doufali. A v tomhle pripade zalezi pouze na lidech kteri hru podporili, nazory ostatnich jsou nepodstatne.
-
Trojka a New Vegas meli spolecneho jen herni engine. Ostatni bylo jako nebe a dudy
-
Na kickstarteru je krásný, že hru financují ti, co ji chtějí. A jediná kritika, která je pak oprávněná, je jestli hráči dostanou to, co vývojáři slíbili. Ti kteří chtěli inovativní hru, na projekt samozřejmě nepřispěli, tak je ani nemusí zajímat, když to bylo cílené retro.
-
A tobě se to jako líbí? To vám český jazyk tolik vadí že tu ze sebe děláte hlupáky?
Běžte na nějaké anglické fórum a začnete tam psát česky...