Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
Je to plus pro ty, kdo chteji dalsi podobnou hru. Ale v tom pripade je kritika, ktera se i tady na foru na tu ukazku snesla, docela opravnena ne ? Jasne, neni mozne se zavdecit vsem, ale kazdej ma pravo rict svuj nazor, at ti, kteri chteji opet to same, tak ti, kteri by raci, kdyby se ta hra pohla nejakym novym smerem...
-
Ten projekt vznikl jako odkaz na staré hry typu Fallout, které se už dnes buď nedělají, a nebo mají podobu FPS stříleček. Tak ho hráči financovali a to přesně dostávají. To neni plus?
-
Fargo dělá to, co slíbil a to, co po něm lidé chtěli. Udivuje mě, že se teď někdo diví nad přístupu ke hře...
-
A proč ne? Na RPG je Unity uplně ideální.
-
Ja teda chapu, ze je to jen alfa verze, a to kdo vi jestli, taky chapu ze si tu hru delaji hraci sami.. Ale nak se nemuzu zbavit pocitu, ze to je jen vylestenej Fallout Tactics..
Ted me vsichni ubijou tim, ze to ma super grafiku, atmosferu, ze tomu nerozumim a tak dal.. Ale pro me je to teda zatim celkem dost zklamani. Grafiku nehodnotim, na to je cas, ale ta stylizace.. nic co by jsme uz nekolikrat nevideli. Hratelnost? Jakakoliv tahovka. Ty rozhovory mi prisly az hruzny. Tenhle typ rozhovoru uz je davno pryc a myslim ze neni duvod se k nim vracet. Proste to zatim vypada, ze Fargo dela spis remake nez novou hru..
Nebo spis jinak, kazdej tady rika jak vsichni nadavaj, ale nikdo sem zatim nenapsal (krom "me se to libi") naky rozumny plusy, ktery jsme z ukazky videli.. -
dělat v tom např. RPG bych zrovna něchtěl teda.. :)
-
Fakt docela divná kamera. Jinak se mi to líbí a pokud to nějak výrazně nepos... kazej, tak si to koupím. *4*
-
Co je bad na using anglických words v českých sentences?!
(sorry, jen experimentuju s tím tvým blitím... *4*) -
To je spíš taková mezi fáze. Budoucnost je HTML5 a WebGL hry přímo v browseru.
-
budoucnost ceho, low budget nezavislych hier ?
-
A to mají podle tebe lidé reagovat jen na to co se jim líbí? Ať žije demokracie...
-
Buď to napiš česky, nebo anglicky. Z lidí, kteří se pořád snaží vypadat zajímavě používáním anlickej slov v českejch větách je mi na blití...
-
No tak na Fallout 3 se nadávalo hlavně proto že ho dělala ta zlá Bethesda, když potom vyšlo New Vegas, které podle mého sice bylo dobré, ale v celku téměř stejné jako trojka, tak už nikdo nenadával, protože na tom pracovaly i lidé, kteří pracovali i na starých dílech - prostě klasika...
-
pohled z první nebo třetí osoby by jim práci opravdu neulehčil. za ten rozpočet by neměli šanci pořídit rozumný engine a vymodelovat rozumně rozlehlý svět (navíc tak rychle). takhle tu možnost mají. unity má své limity, ale na tenhle typ hry by měl engine posloužit dobře a špatná volba to nebyla. já věřím, že to tu atmosféru mít bude, bojím se jen kamery :)
-
většina hatu je na grafiku, což je podle mě dementní vůbec komentovat u alpha verze hry
-
Engine Unity je budoucnost, takže za mě palec nahoru.
-
Hitler taky chtěl aby lidé drželi hubu a krok. A jak to dopadlo. :-)
-
Bože, proč jsem tvůj příspěvek četl. *11*
-
Pro jistotu ještě podtrhnu to, co jsem psal už v prvním příspěvku někde na zašší tránce. Po herním hledisku se mi to líbí a těším se. Jen mě současnej vzhled docela těžce zklamal. To, že to není z pohledu první nebo třetí osoby by jim mělo práci ulehčit. On budget 3 mega pro menší studio není zas až tak málo. Navíc těžce ušetří na marketingu. Hra je v podstatě zaplacená a protože už byla hráči zafinancovaná, tak musí bejt minimálně v povědomí. By mě zajímalo, co si za to řeknou, protože jsem na Kickstarteru nepřispěl a plánuju to koupit. Dvacet doláčů a plácnem si *3*
-
Já sem právě hrál všechny fallouty a u všech se bavil a bavím se dál (Právě hraju znovu New Vegas vytuněný modáma) věčná zábava, ale ten hate některých lidí ten je taky věčný. *1*
A na tohle se taky těším.