Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
Yep, myslím, že jsi to vystihl dobře. Ten pojem je dnes dávno rozmělněnej.
-
Myslíš, že lidi, kterým se něco nelíbí nemají právo říci svůj názor? Ta možnost tu samozřejmě je, říká se jí totalita.
-
Jsem zvedavy jestli pujde v teto hre hrat za prostitutku,jako ve Falloutu. Pulkou dulezitych souboju jste se mohli v klidu pro..spat *2*
No a tahovy system na videu nikdy nevypada prilis lakave. To ukaze az samotne hrani -
Party based hra, která je izo ,může obsahovat takový prvky, který prostě u tebou zmiňovaných her neuděláš. Zaklínač, Rage, FNV, všechno je to mimo, protože tam nemáš partu. Bojem jsou to akční hry (a to i napříč žánry), nikoliv taktický (resp. strategický). Jestli chceš W2 z hlediska stejnorodosti s něčím srovnávat, pak možná tak s Dragon Age. Tam šlo sice o hybrid, ale pokud si hrál na nejvyšší obtížnost a měl plnou místnost nepřátel, nejvhodnější bylo si to hodit do izo... Dál mě napadá Xcom, ze starších pak NWN2...
A vůbec, vždyť ty tady lamentuješ nad uměním! *1* Holt Zaklínáč je skvost i po artové stránce a nejedno umělecky založené srdce zaplesá, ale hry jsou tak komplexní médium, že každá může mít stěžejní prvky někde jinde. W2 se řadí k těm, co jsou hlavně o pravidlech a mechanikách. Vždyť u FTL či Hotline Miami taky neřešíš grafiku... -
a ty plýtváš energií na domlouvání trollům a volům
-
Mnoho lidi jezdi s Felicii,protozeje to pohodove a levne auto,ktere vas doveze vsude. Opravi vam to vsude,nestoji to mnoho a je spolehlive(s vyjimkou rezaveni karoserie). O mnoho novejsich aut se to same rict neda.
-
Roy si počká. Do tý doby držkovat nebude. Ani tady ne *4*
-
Neni nic na svete, u ceho by nerozhodovala cena .) Vzdycky to je jedna z vlastnosti produktu a ta proste rozhoduje tez .)
-
To je hezke. Ty nam nadavas do idiotu a vadi ti nadnesena poznamka. Boze,boze
-
"Vím stojí to hromadu peněz, ale já nechci sedět u počítače a číst knihu mě to unavuje." - Víš, že to stojí hodně peněz. Pravděpodobně i víš, že W2 je projekt z Kickstarteru za necelý tři mega. Tak co tu řešíš? Na voiceover tu prachy prostě nejsou a na technologie snímající obličej už vůbec ne. Na to tu máš AAA produkci.
-
Jste uplne v pohode lidi ?? :D Kdyz se mi neco nelibi, a je na svete hodne takovych veci, proste je nekomentuju ! Vazne je mi Vas nekterych lito.. Jak asi muze vypadat Vas zivot, kdyz plytvate energii na to, aby jste tu lidem vysvetlili, ze kdyz se jim libi hra, je neco spatne ... Neni.. neco je spatne, ze Vas zivot je tak dementni, ze si v nedeli sednete a napisete sem klidne dva prispevky, ktery maji ..... Ale vzdyt Vy ani nevite co by mely delat :D Bezte radsi na nejaky pekny stranky zahonit.. protoze to je aspon dobry na prostatu.. ale tohle ?? Az dostanete rozum, budete se stydet sami pred sebou .)
-
To je teda dost blbé srovnání. Mnoho lidí jezdí Felicií i protože prostě na lepší auto nemají. U her cena nerozhoduje.
-
Jestli se Ti nechce premyslet, tak si zahrej DS.
-
Může, ale u COD to neplatí.
-
asi si neuvědomuješ, jaký rozpočet na tu hru mají a že díky tomuhle stylu dosáhnou právě té větší komplexnosti, což chtěli... to, co jsi popsal, není reálné. stejně tak pokud to mají hodně upovídané, jako že asi ano, není reálné to nadabovat (kvůli komplexnosti a variabilitě, kvůli množství textu, tedy výsledná velikost by byla obrovská, a samozřejmě i kvůli penězům. a ještě je tady riziko nekvalitního dabingu). takže to, co chceš, bude možné až za x let, až bude TTS na vysoké úrovni.
-
No jako těším se, ozvučení kvalitní, ale dneska se nedá věřit nikomu, snad kromě Valve. xD
-
Trolled softly.
-
Takže přispěju taky svojí myšlenkou do mlýna. Hra vypadá ok. Což není ani pozitivní ani negativní. Jsem fanoušek F1-F2. Byly to úžasné hry, hlavně kvůli jejich vtipu, možnostech hraní, můžete hrát za blbce či inteligenta a hra na vás reaguje. To v tomhle případě nepoznáme a musíme si počkat až hra vyjde a myslím, že to bude to největší měřítko.
Co musím ocenit je hudba, ta je opravdu fajn. Combat systém no... Klasika nic nového, nic co by člověka překvapilo, takže ok.
Ale co mi teda není po chuti je to textové okno. Jasný beru je to odkaz na původní hru, kde se všechno vypisovalo, ale v dnešní době už na takovéhle věci máme přece grafiku. Já nevím jak vy, ale já se chci koukat na prostřední, chci vědět co se děje, chci si ty věci tam najít sám a né koukat do nějakýho okénka s textem, které mě bude na něco odkazovat. To samý s rozhovorama já prostě mám rád, když jsou dabovaný a upřímně to mě u toho udrží. Vím stojí to hromadu peněz, ale já nechci sedět u počítače a číst knihu mě to unavuje. Já si rád přečtu knihu, ale někde pěkně v křesle, cestou ve vlaku a normálně nebo na čtečce (mám iPada a na tom číst knihy, taky není kdoví jak super, bolí z toho oči jak čert). Ano chápu, jsou lidé, kteří jsou schopni číst knihy pdf na PC, ale já ne. A ano jsou lidé, kteří si přečetli každou knihu v Neverwinter nights, ale mně to bohužel nejde.
Oni sice říkají, že díky tomu, že to je textové tak můžou jednoduše reagovat na hráče, co má na sobě atd. To je pravda, to je hezká interakce, ale jde to i nadabovat. Když nad tím teď přemýšlím, tak Planescape (úžasná hra) se vyznačoval něčím trochu podobným, rozhovory byly psány v knižním stylu. Tzn. výraz obličeje a co dělá postava. Ale v dnešní době na tohle máme úžasný technologie (L.A. Noir), aby každý člověk poznal, co ta postava cítí bez toho, aby si to někde přečetl. Dřív na to ty technologie nebyly, tak to udělali takhle. V dnešní době si však představuju něco jiného.
Až mi tady zas budou všichni házet špínu na hlavu, vzpomeňte si jak jste se těšili na mluvící hlavy ve Falloutech. Nebo na pár nadabovaných řádek v Planescape. To, že i slyšíte hlas postavy má prostě kouzelný vliv. -
To podľa mňa platilo kedysi, keď bolo 3D na počítače ešte poriadne náročné. Trúfal by som si povedať, že v dnešnej dobe by už túto scénu moderné stroje zvládli renderovať realtimovo. Pekný príklad je Desperados 2 -- povedali by ste, že toto je kompletne 3D? A to je Desperados 2 skoro 7(!) rokov stará hra.
-
Představ si že ne každý člověk chce u her přemýšlet, a já si lepší odreagovačku představit neumim.