Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
This is why we can't have nice things. Vždycky se najde militantní slovák, co nám to všem "tupcum" vysvětlí. Jdi si hrát Salaš Manager 2013 a ušetři nás svých mouder, díky.
-
Souhlasim s tebou ale jak vidíš kakáš jim tady na modličku, takže tě budou všichni kamenovat, jsou to jen zaujatí idiioti
-
Asi tak nějak.
-
Ja se treba potreboval v RPG identifikovat s postavou vzdy. Pokud tomu tak neni,hra me vubec nebavi. A to hraji uz15-16 let. Ale to neznamena ze mam radeji hry s ovladanim jedne postavy. Ani nahodou. RPG s partou je proste k nezaplaceni. ''Vziji'' se do jedne postavy a zbytek je proste zbytek. Nektere mam rad,jine mam v parte z donuceni *2*
-
To co jsi to postnul jako tvuj technologicky vzor vypada rozhodne hure nez Wasteland 2 v kamerovem demu. http://www.youtube.com/watch?v=_q3bk5os1eQ
Jedine s cim bych souhlasil je HUD pri rozhovorech. Jako by z oka vypadl hram z dob Falloutu a prilis moderne tedy nepusobi. Snad bude ''upgradovan''. Taky volba denni doby neni podle me pro ukazku zvolena prilis vhodne. Chtelo by to jasny den:)
Kinedril si klidne dej. Hra vypada skvele uz ted v alfa verzi -
Sakra ty se musis hodne nudit,ze te bavi psat takove dlouhe zvasty,ktere stejne temer nikdo necte. Nuda je svina
-
aha takže vysoké prodeje = kvalitní hra ? *7* vzpamatuj se
-
vubec to nevypada jako fallout a už vubec ne ve vylepšený grafice, Naopak v Horší! a divně neproporční
-
Jojojojo..dobrej žvást..všechny díly Call of duty se hrajou dodnes a to v hojný míře...A´t chceš nebo ne a já vím,že stejně jako většina zdejších tupounů nechceš je prostě fakt,že serie Call of duty se stala v herním světě naprostou bezkonkurenční legendou,na který se nějaký Watenland jen smutně kouká ze spodku špinavýho kanálu.Já si jen počkám až to přijde do prodeje a obvzláště se těším na to,kolik kopii se prodá..
-
chyba... pokud nějaké COD vyjde ve stejnou dobu, tak dřív než se lidem Wasteland 2 omrzí vyjdou 2 další COD a na to minulý "Fanoušci" uplně zapomenou *15*
-
Nejvtipnější je,že podle dnešního "Kůůůl" trendu je tenhle herní hnůj považován za něco převratného či inovativního.Těším se jak nám teď zdejší redakce bude týden co týden sem předkládat jeden článek za druhým,kde se jen šustne slovo Wasteland a pomaličku si tak bude připravovat svou půdo pro další "Desítkovou" pecku..Herní nedostatky budou taktně zamlčeny,grafické nedostatky se označí za retro styl a stupidní hlavní dějová linka bude je uměle nafouknutá bublina,která se na povrchu bude tvářit děsně napínavě a tajemně,ale uvnitř bude prázdnější než naše peněženky..možná by mně to tak nevadilo a neryl bych do toho nebýt kritiky Ačkových titulů jako např. COD..Kritika se valila ze všech stran ..tupá střílečka,krátká herní doba,nudnej multiplayer,tupá umělá inteligence,zastaralej engine,je to furt na jedno brdo a tak dále...Výseledek je takovej,že se jedná o jednu z nejprodávanějších her na světě s miliony fanoušků,kteří jí hrají dennodenně.Narovinu..Wasteland 2 se zařadí k hernímu odpadu a rok po jeho vydání si na tenhle herní průjem nikdo ani nevzpomene,kdežto COD se bude ještě hrát mnoho a mnoho dalších let..
-
vždy lepšie blbý ako slepý *3*
-
Jsi zaujaty blb.
-
Zajímavé jak se teď každý potřebuje identifikovat s postavou, před patnácti lety si na takové debaty o hrách vůbec nepamatuju...
Já se např. s jakukoliv postavou nemůžu identifikovat dodnes, protože pořád hraju za (ať už dobře, či špatně) napsanej charakter, kterej stejně můžu minimálně ovlivňovat. A ten mi může být buď sympatický, nebo mě může celou dobu sr*t a to je asi tak všechno. Až nějaká hra dojde do fáze (a může to být klidně i prachsprostá FPS) že tam bude opravdu pouze a jen na mě záležet na vývoji jak svého charakteru, tak onoho světa ve kterém se nacházím, potom můžu začít mluvit o nějaké identifikaci.
Pokud budu tak jako je to teď mít jen nějaké zdánlivé možnosti jak s postavou pracovat, ale stejně budu vědět že z těch kolejí, které připravily autoři nesjedu, tak o nějaké identifikaci nemůže být ani řeč.
Hrál jsem už opravdu hromadu her a občas se stalo že ta či ona postava v příběhu zemřela a bylo mi to líto, jenže při druhém hraní jsem věděl že tam prostě umře a hotovo, najednou jsem zjistil že mi autoři vyloženě uměle prezentovali jako moc důležitou a příliš milou jen proto aby mě ji bylo líto a takto by to vůbec fungovat nemělo.
Pamatuju si opravdu málo her, kde by např nebyl jednorozměrný záporák (jasně pár vyjímek se našlo, ale ty jen potvrzují pravidlo). Na prstech jedné ruky bych spočítal hry ve kterých bych mohl jeho jednání pochopit a třeba s ním i souhlasit (např. když zabrousím do neherního žánru a vzpomenu na sérii X-Men, kde jsem pro jednání Magneta měl pochopení - lidé mu nedali žádný důvod proč by mu na nich mělo záležet).
Proto mi řeči o identifikaci s nějakou postavou stále připadají jako takový ten výmysl, který začali často používat recenzenti a kritici obecně a nějakým způsobem se to přenáší i na hráče, kteří si myslí že ve hrách/filmech/čemkoliv našli něco co tam není. Stále jsme jen čtenáři mírně interaktivního scénáře a to že ho vidíme z první osoby, nám jeho vnímání o moc víc nepřiblíží... -
nechapem preco ludi odraduje partia a radsej by hrali za hrdinu jedneho, ja chapem, ze kazdy by bol rad one man army a bural a bil a otvaral zamky, odstranoval pasti, schovaval sa v tieni a snazil sa zakradat v tazkom brneni, ale je to az priliz pritiahnute za vlasy, dalej by som ti chcel pripomenut, ze max rozdiel to bude pri F3 a FNV a nie starej skoly F1 a F2, ktore boli celkom podobne tomuto az na grafiku, ktora je tu uz viditelne pokrocilejsia, na druhej strane porovnavat 2D s 3D je hlupost. V povodnych dvoch Falloutoch si si tiez mohol zaobstarat partiu a poviem ti takto tym ze ich mas je cele tvoje putovanie za cielom OVELA ale OVELA zabavnejsie ako keby si prechadzal celym sam. Dalej este malickost, to odradi ludi ako ty a nie mnozstvo ludi co si hru uz vopred zafinancovali, ved vedeli co chcu od tejto hry a vedeli na co daju prachy teraz sa mali moznost presvedcit, ved nakoniec aj vo videu je spomenute, ze im komunita dost pomaha, inak by sme mali napr. staticku kameru. Osobne mne je jedno ci rotuje ci nie ta kamera (nie som velmi vyberavy v tomto ohlade), skratka bud prekusnes cast ze je to party based, alebo nie a hru si nekupis a nezahras a das si zas FNV ci neviem co. Je to ciste na tebe co urobis, kym tato hra uzrie svetlo sveta vo svojej finalnej podobe. Ja sa rozhodne tesim.
-
Ako sorry ľudia, ale toto je projekt za tretinové peniaze od tvorcov Titan Questu.....a vyzerá to oproti Wastelandu ako Diablo 3 versus ruský Postal 3.....mi nepovedzte, že tie peniaze niekde nedefraudujú, keď to vyzerá ako 8 ročná hra!!! Nie som žiaden hejter, o Fargovcoch som zistil úplne všetko, milujem staré RPGčka, Baldurs Gate, Fallout 1&2 srdcovky, Diablo, ale v roku 2013 a za 3 mil.dolárov, ktoré im ľudia dali s dôverou, chcem produkt, ktorý bude vynikajúci i po technologickej stránke!!!
rovnako to je pre Alpha ako Wasteland 2, ale to sa nedá ani porovnať, však na pozeranie na Wasteland 2 si musí človek dať tri Kinedrily!! Tú hru robí pár ľudí na zastaralých technológiach, aby to bolo čo najlacnejšie!!! to je úplne jasné.
http://www.youtube.com/watch?v=PqGP4LT_cYo -
Ha jo! - good point!. Když si vzpomenu na Commandosy tak se mi vybaví tahle mapa neb ten japonský ostrov s děly.
Edit: Ha! Teď jsem vstal ještě z postele abych to napsal. *1* => Nebo 2d inquisitor má nádherný výtvory. *4* -
Nebyl lepší nebo horší, byl zcela jiný.
-
Ale to mně taky určitě na grafice zas tak nezáleží. Tedy teď to myslí s té kvalitativní stránky. Třeba Crysis (diskutabilní vzhledem k tomu že je to sci-fi) či BF3 pro mne prostě jsou jen co nejreálnější přiblížení zkutečnosti. A to mne taky neba. Zaklínač 2 a třeba ten Rage jsou podle mne hry, které představují posun, jak v té kvalitě tak i uměleckém vyjádření.
Ale třeba kdyby mi někdo dneska řekl, jestli bych si zahrál Isometrický Risen, tak bych se mu asi vysmál. :-) -
Nenahovorené texty nie je žiadna hardcore fíčura, ale bola to z núdze cnosť, lebo nato traja vývojari, čo kedysi robili hry pre pár sto tisíc nadšencov, nemali prostriedky.
To, že to nerobí Fargo - syn miliardárov, je len šetrenie peňazí, čo vyzbieral od chudákov ( v porovnaní s jeho rodinou). Šetriť na kvalitných grafikoch, browserovom engine.....kks...tá hrá bude čistý fail, 10 rokov zastaralá technologicky a odflánutá...čoho sa Fargo chytil za posledných 10 rokov to po*ral......
pár geekov si tu tým bude ho*iť aký sú hardcore....ale tá hra bude lacný paškvil za pár 100tisíc dolárov, za zvyšok si Fargo kúpi Masserati a dom na Bali :-) Hehe, ale tak to je.....peniazie idú od hlupákov k tým múdrejším a bezškrupulóznym *16* *14* *14* *16* *14* *14* *14*