Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
IMHO izometrie vypadá líp ve 2d, viz. F1/2, Commandos, Desperados, Blitzkrieg atd. Všechny jmenované hry podle mě vypadají vizuálně skvěle i na dnešní dobu. Toto je podle mě třeba pastva pro oči: http://commandoshq.net/Images/Screenshots/commandos2_14.jpg
-
suhlasim, s grafikou nemam najmensi problem a nj F1 a 2 aj modom na vyssie rozlisenie, je skratka stare a dobre, toto je nove a ci dobre, no to necham az bude nejaka ukazka uz z verzie hry pred dokoncenim, zatial co vidim sa my paci
-
mna zas ovladanie iba jednej postavy neskutocne nudi, co sa RPG tyka, ja mam radsej party :)
na grafike my tak nezalezi ci je to izo ci fps ci tps ci co ja viem co je to jedno, dolezite je aby hra dychala atmosferou a mne sa toto zatial celkom paci -
Asi ti uniklo, že to je Wasteland, ne Fallout.
-
Vztekám se sám na sebe, protože mne už tyhle izometrie v době parádně umělecky udělaných her jako je Rage, Zaklínač 2, (Skyrim a FNV ve své době) prostě nechytají. Za prvý - ten pohled do dálky, zkoumání osvětleni (vzpomínáte na Flotsamský les a třeba práci s měsičním světlem? :-) ) či vzdálené krajiny u mne prostě vítězí. A to i u takového FNV, kde sice grafika stoji za starou belu, ale když člověk uslyší ty ozvěny výstřelů zdálky - tak ho chytne takový ten dobrodružný pocit - co se vlastně skrývá za tamhle tím kopečkem? :-)
Izometrie pro mne prostě představuje výtvarně slabší prostředí, který se ochuzuje o spousty elementárních vjemů (teď nevím jestli se to nedá vyjádřit líp).
Druhým faktem je pak, že ovládáním jedné postavy z pohledu třetí či první osoby se nějak více identifikuji s postavou.
Ale stejně si to jako RPG a postapo fanoušek zahraji - nenechá se připravit o skvělí rpg zážitek *2* -
+- z 70% za to jak to vypadá může UNITY, tam 3D grafika vypadá tak nějak papírově a na detaily se nehraje.
Fallout 2 má grafiku perfektní, 2D je holt 2D :) -
Vypada to skvele. Nekteri tu tvrdi ze i F1,2 vypadal lepe. Mozna by si ho meli pustit.
-
Dle videa se nepřátelé mají zorné pole jako v Commandos 1.Tedy dost zastaralé.
Škoda,že sami nezačnou boj a čekají na zásah.Kdyby viděli lépe a ne pouze do malého úhlu mohlo by to být zajímavé.
Možná zde byla pouze monstra co se chovají pasivně. -
Po zdejších komentářích jsem ani neměl chuť to video zapínat. Ještěže jsem se na něj podíval. Taková hra tady zoufale chybí a doufám že se povede.
A výtky na grafiku fakt nechápu, vždyť to vypadá dobře a navíc nejde o hotovou věc (v článku je to dokonce zmíněno). -
Po hratelnostní stránce z videa nemám výtek, naopak a těším se. Ale co ten vzhled *8* To je docela síla. A nejhorší je, že je to bídný od základu, objekty, textury... To nějaký dolazení nasvícení a efektů nespraví. Člověk nemůže chtít holt všechno, ale že až takhle *7*
-
grafika bude dostačující, obzvlášť s dalšími efekty. navíc grafika není ta nejdůležitější část. samozřejmě ručně kreslená ve falloutu 2 měla své kouzlo. nepochybně zde bude nejdůležitější příběh a vtažení do příběhu. pokud tuhle část neodfláknou, úspěch to mít bude... (herní mechanismy mají zjevně promyšlené pořádně)
-
Super, takže jsi řekl:
nemáš pravdu, ale v tomhle případě je to pravda
bohužel nevím o žádném počítačovém RPG, kde by se vytvářela postava od podlahy po strop, vždy se ujmeš nějaké přednastavené postavy, na které pak můžeš stavět
dale, 90% her dnes určité nelineárnosti obsahuje
naopak, překvapivě hodně her nazývané RPG nemají možnost větší seberealizace či ovlivnění výsledku hry -
Atmosferu to docela ma , a stara skola je z toho citit taky..jen nevim kolik lidi to dnes jeste zajima. A taky je chyba ze tam je parta a ne jeden hrdina coz bude obrovsky rozdil oproti Falloutum a me osobne to dost odrazuje..
-
Podla toho co tu trepes, tak aj Fargo to vyraba za polovicu, kedze si ulial polovicu pre seba. Trosku premyslania, predtym ako nieco pozliepas. Inac to ze Wells-Fargo si isto iste vedel este predtym ako o tom pisal Vavra, ze? *7*
-
Souhlasím, vypadá to hrozně. Kdyby na Glitchstarteru zažádali o pár melounů, (a že by jim je lidi dali, stačí jen říct retro, klasika, starý dobrý hry a prachy od zahořklých hráčů uš se sypou) mohli to udělat v nějaké přijatelnější podobě, takhle zas budu počítat pixely na prstech jedné ruky.
-
Mno do tohohle kousku vkládám velký naděje. Alpha zatím vypadá docela divně rozpohybovaná a ty boje mi přišli takový nic moc (trochu takovej Silent Storm nebo Fallout Tactics). A praktická ukázka flankingu mi přišla taky nepovedená...,ale ty rpg prvky jako je atmosfera, kecání, prostředí, hudba(je to genius), ui, použitý zbraně, atd. mě nadchly.Snad to nedopadne jako polododělaná amaterština, ale splní to ty sliby a naděje.
-
Jsem zvědav na zbraně.Jak vyřeší poškození atd.V každé hře to je jinak.
Divím,že AK-47 (které má zde má jiné jméno) je oproti SVD Dragunov a nějakému klacku.Tak slabé(dle čísla).Jestli nějak vyřeší přednosti zbraní pak to bude zajímavé.Hlavně jestli se budou poškozovat atd....Když tam nahází DMG a další věci podle náhody pak to je dost na prd -
Ahoj, mě je taky třináct, budeme kamarádi ?
-
Když prodáme milion kopií Wasteland 2, budeme pro vás dělat RPGčka dalších deset let!
~Brian Frago -
Sorry, ale vyzerá to príšerne.....hento je extrémne hnusné.
Vyzerá to horšie ako Fallout 2 a o tri triedy horšie ako 6 ročný Titan Quest....
Vedel som, že Fargo (Wells-Fargo bankárska rodina patrí do Bilderberg skupiny) je len vychcaný zbohatlík, ale že vypustí takýto humáč v dnešnej dobe.....lol....polku peňazí z Kickstarteru si uliali určite do vačku a pracuje na tom 5 ľudí na zastaralom engine.
Za polovicu vyrába luxusne vyzerajúce RPGčko české Warhorse.....
Hanbil by som sa normálne ako vývojar niečo také zastaralé vypustiť v roku 2013 do sveta...v takej grafike by to dokázali zbúchať i nadšenci zadarmo, nieto ešte za 3 mil.dolárov akože profi tým.
Alebo keď to porovnám práve s Grim Dawn od tvorcov Titan Questu, 100 a jedno