Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
Marek Tvrdý? To jméno mi něco říká... *vyškrabává lupy*
No snad se nějak domluvíte, nejlépe na spolupráci, hry této sorty si zaslouží kvalitní překlad. -
Od začátku je FoT zmiňován jako jedna z hlavních inspirací pro soubojovou složku.
-
držím palce, snad jen to perspektivní zobrazení není zrovna můj šálek čaje
-
FT byla taktická "týmová" akce s podivnou hratelností (i když ho mám rád), F1, 2 byly RPG, kde jste ovládali jednu postavu a procházeli přáběhem. Ačkoli ve F1,2 bylo množství akce také velké (možná 60% hry), soustředilo se na příběh. Proto, pokud je těžištěm videa hlavně boj, připomíná FT.
Jinak video vypadá celkem dobře :) -
Wasteland 2 je moje nejocekavanejsi indie hra. Doufam ze to bude stat za to a aspon trochu to ozivi zanr tahovych taktickžch her zapadniho strihu.
-
lip cti. psal silne prumerne
-
Krast korporatni penize je snad mene spatne? Kdyz hru zainvestuje investor, tak je v poradku ji krast, kdyz si ji zafinancuji hraci sami, tak ne?
-
Nemůžu se dočkat, až to bude venku. *14* *14*
Jakožto velký fanoušek původních Falloutů (F2 je má nejoblíbenější hra :)) po wastelandu okamžitě skočím, drapsnu a na dlouhou dobu nepustím (pokud to během vývoje nějak nepodělají, což se doufám nestane)! *14* -
Musíme se domluvit s Markem Tvrdým, ten taky Fargovi nabízel překlad. Vedle mě.
-
Věřím, že nějací schopní brahmíňané se překladu chopí. :)
-
možná to nebude mainstreamový trhák, ale věřím, že hra bude mít dobrou reklamu mezi lidmi a pokud bude opravdu kvalitní, lidé by si ji mohli kupovat i z principu jako "tu hru z kickstarteru", protože se o ní bude mluvit... tedy šance na zajímavý komerční úspěch tu je...
-
ah, danke. Ale oboje zní stejně blbě :D
-
souhlas, původně jsem čekal něco, co bude připomínat F1-2, nakonec to ale opravdu vypadá spíše jako FT... tedy né že by to bylo špatně, hra to byla celkem zábavná, ale přece jen bych preferoval ty první dva díly
-
Jako za mě lepší rohodně nebyl... pro mě je Fallout 1,2 NEJ, hlavně teda 2. díl, ten se mi líbil víc... ale pohlížím na to čístě ze stránky příběhu, humoru, atmosféry atd atd atd....
Ale Fallout Tactics jsem taky hrál, prostě jako fanda Falloutů jsem si ho chtěl a musel zahrát a dohrát... po stránce příběhu humoru a atmosféry už to nebylo vůbec ono, ale naopak po stránce soubojů a různě zvolené taktiky v nich, se mi FT moc líbil....
a Musím říct, že tenhle W2 mi taky těmi soubojemi, možností ovládat víc postav a taktikou boje hned připoměl taky právě FT mnohem více než F 1,2... -
"přispěvších". Ale též jsem si chvíli nebyl jistý, jaký je správný tvar tohoto zpřídavnělého přechodníku :D
Ke hře: Po shlédnutí videa to vypadá, že tohle je pro fanouška oldschool izometrických RPG (Planescape, Fallout, Baldur, IWD, ...) celkem jasná volba, už začínám šetřit. -
No, já měl wow-efektem původně na mysli to, že mě to prostě neposadilo na zadek. Wow-efekty ve hrách ala CoD jsou samozřejmě něco jiného a něco, co od hry typu Wasteland 2 opravdu neočekávám.
-
Na Wasteland 2 jsem přispěl hlavně protože mám hodně rád FNV, Fargo mi byl sympatický a líbí se mi jak byli a jsou otevření vůči komunitě, od samotné hry čekám spíš to, že mě umožní přičichnout k těm tolik vychvalovaným starým hrám v přeci jen přístupnějším, současném vizuálu. Po téhle ukázce se mi to i potvrdilo, takže mého závratného příspěvku 15 doláču *8* rozhodně nelituji.
Asi se z toho nestane mainstremový trhák a nový trend, ale to nikdo rozumný ani nečeká.. -
suboj vyzeral na pohlad ok. co je super, lebo posledne veci (xcom a velmi slubne vyzerajuca omerta) boli v subojoch velmi divne a suboj je v tomto type hier to, co rozhoduje.
-
Možná ze mě bude kacíř, ale Fallout Tactics byl lepší než Fallout 1,2. Netroluji*14* . Takže je možná dobře ,že je mu podobný.
-
Tak ono je to celkem jedno,protoze FT vypadali skoro stejne a boj byl uplne stejny jako F1,F2