Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo to to první co mě napadlo hned ze začátku. "Sakra, to je podobné FT".
  • Čili se dostáváme k definici výrazu "wow-efekt" :) . No nic, asi to necháme na jindy/nikdy.
  • Mě to taky připomíná spíš FT, aspoň tím jak se to hraje.
  • Neviem asi preto ze som ho hral asi 3-4 x a aj tie char. vyzerali nejak podobne..a hned mi to tak nejak napadlo..to prostredie..skratka pre mna jasny FT zatial *3*
  • Zatím sem spokojenej i jako fanda Falloutů protože to přináší i něco (pro mě) nového, respektive něco co tu dlouho nebylo a působí neotřele, není to jen kopie Fallout tactics v lepší grafice tak snad to bude i o to zajímavější. Jedna z mála her, na kterou se opravdu těším.
  • PreidaQ
    A to je právě ono. Já se tím nechlubím. Pouze jsem to konstatoval. Nejsem na sebe za to hrdý ani nemám potřebu se tím přímo vysmívat autorům, jenom mám potřebu šetřit peníze a tím bohužel i okrádat autory.

Edit: Plus mě navíc občas dost štve, když se tady někde lidi předhánějí, kdo dal pánům autorům víc prašulek. To jen aby bylo jasné, že ne každý je tak poctivý, nýbrž raději zvolí tu nejjednodušší a nejlevnější možnost.
  • PreidaQ
    Sorry ostatním za offtopic, ale podle mě je FS2 wow-efektů i různých dějových zvratů plné a jmenovat konkrétně mi připadá zbytečné. Taky proto je to moje nejoblíbenější hra.
  • Keyz
    To zase bude doufání,že se hrdina trefí :) Jak to bývá u tahových her.
    Pak nadávky když se netrefí na pár metrů.Tohle byla vždycky sranda
  • Proc te napadl zrovna FT? Spise to vypada jako Fallout 1,2 ve vylepsene grafice
  • TheGGG
    Miss World 2013
  • Otazka: budem musiet chodt v partii alebo aj v mensom pocte ci dokonca sám? Lebo ja radsej sam alebo vo dvojici.. *5*
  • PreidaQ
    Freespace 2. Ta hra, co mám na fotce. Vesmírný "simulátor" z roku 1999. Rozhodně stojí za zahrání.
  • Freespace 2, viz profilový obrázek PreidaQa.
  • Nevypada to spatne-silne podprumerne. Neodporuje si to trochu?
    btw co je to FS2? Musite porad pouzivat zkratky?
  • Teda zatial *1*
  • Kdo nikdy nepiratil,at hodi kamenem. Co ale pochopit neumim,je tohle chlubeni se tim na forech *10*
  • To je nějaká divná baba.
  • Nemozem si pomoct Fallout Tactics s pribehom a so slabsie vyriesenymi dialogmi... *7*
  • Hraju jí poměrně často, tak se můžeme bavit konkrétně :) . Za mě to byl samozřejmě první Sathanas a pak ještě Knossos... mooožná konvoj v Capelle.
  • Keyz
    Je fakt,že jsem dost přeskakoval a doufal,že se trefím *4*
    Netrefil jsem se.

Stejně,ta ikona zbraně je velká.Když to zmenším tak budu mít menší popisky které jsou nejsou velké,ale ikona zbraně je velká.Mám raději když to nezabírá zbytečně místo.
    Taky škoda,že ikona zbraně není taková jak vypadá ve hře ale je celá zelená.Rád se dívám na to co mají borci za výbavu.
    Tohle jsou ale i drobnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit