Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A abych okomentoval taky samotný video a ne jen reagoval na názory, který mají formy zvratků - hra zatím vypadá super. Úžasně atmosferická a jediný, na co můžu tuhle hru naroubovat je v mým případě původní Fallout (na první Wasteland jsem moc velkej cucák:). Ačkoliv jsem nestihl přispět, hru si určitě plánuju koupit, pokud to s ní takhle půjde dál a dovedou to do zdárného konce, ke kterému mají podle mě našlápnuto.
  • Už se těším! *1*
    Moji radost navíc násobí všichni ti hateři, kteří si zde musí vylít svá bezvýznamná srdíčka. *2*
  • Tady mě mezí, že jde dát "like" jen jednou :) naprosto souhlasím. Srovnávat odreagovávačku - to, že mě baví CSko, a drtíme ho ještě porád s kámošema, tak to neznamená, že je to ultimátní hra, o který bych se s někým bavil.
    "Tyjo a tak jsem si tam kempil a postřílel je všechny jako na jatkách." - tak tohle fakt ne.
    Naopak hlášky například z Portalu, nebo i ten Fallout, mraky a mraky her, který dokázaly zaujmout něčím jiným, než střílením po všem, co se hejbe, to je něco jinýho.

Někdo tu zase, zdá se mi, míchá jabka s hruškama. Je to asi jako srovnávat Toyotu Prius s např. Ferrari F430, ano, oboje jsou to auta, ale tím veškerá podobnost končí :)
  • "Copak. Zmenil jsi si nick a sam sebe podporujes?" mluví za vše, netřeba s tebou dále komunikovat
  • A taky je třeba si uvědomit že i kdyby se neprodal závratný počet kusu tak stejně na tom už hezky vydělali. :) ale já jim to přeju zatím to vypadá jako můj milovaný původní Fallout. Sice Unity nemám moc rád a ano je to zatím hodně nedodělané, ale věřím že se to povede našlápnuto mají hezky.
  • Stejně tak klidně může mít kvalitní hra vysoké prodeje.
  • GlaDOS
    Klidně to tak může být.
  • Aj ked Farmiville je zadarmo, ololol
  • Nejdřív jsem si myslel, že je to pokus o laškování a obyčejný trolling, ale jak vidím, asi to opravdu myslíš vážně. COD, stejně tak jako většina dalších podobných titulů, jsou jen tupý střílečky, který většině hráčů, kteří k nim kdy zavítají, slouží jen jako drobný odreagování, který nutně dříve či později přestane bavit. A grafika může být klidně fotorealistická. To ale samo o sobě prostě nikdy nezmění ten fakt, že je tu celá řada hráčů, který baví přemýšlet u her jiných žánrů, v příběhově hlubších liniích.
    Fargo je legenda a tituly jako byl Fallout nebo Wasteland, prostě zůstanou v mnoha hráčích po zbytek života, což se COD ani podobným "jakotitulům" bohužel nikdy nestane.
  • To tvrdis ty, on len pisal ze vysoke predaje nezarucuju kvalitnu hru. Farmville by bola potom hra vsetkych hier.
  • aha, takže nízké prodeje = kvalitní hra? *7* vzpamatuj se
  • COD je jako hambac z mekace, takze ,,dobrou,, chut
  • Narozdil od tebe, pokud tedy umis cist,se snazim s Fargoberg slusne diskutovat,prestoze si o jeho nazorech myslim svoje. Ty tu napises dva posty a hned vsem nadavas do idiotu a blbecku.
    Jsi normalni?
  • Ano přiblíží, protože právě ovládání jednoho charakteru nabízí více možností a je to nakonec lidštější. Izometrie je "jiné" táhání figurek na šachovnici, deskovka.

Nebo mi si snad chceš tvrdit, že prožitek z "vlastních" očí je chudší než když se člověk díva dolů na nějakou prkeně stojící partu vojclů?

Příkladem budiž setkání s obrem. Pokud to vidím z 1 nebo 3 osoby, tak si dokážu uvědomit ten rozdíl v proporčnosti, dokážu se vcítit, že hrdina musí mít respekt. Když mne obr zasáhne, tak Avatarovi se většinou neobjeví červená ikonka s číslíčkem kolik ti bylo ubráno hp a v textovém okně co ti bylo zlomeno (Ano ve starých Falloutech mne to taky baví), ale odletí.
    V Dark Souls teď už dva dny (ne v kuse, ale prostě jednou za čas to zapnu) chodím na polo-bosse Havel the rock - a vůbec se nestydím, za to že mám respekt se k němu přiblížit (Jedna rána a seš tuhej). Tohle se mi prostě v Izometrii nestane. Pro mne je Izometrické rpg tak trošku nadsázka. Chybí tomu spoustu věcí a spousta věci se tam nedá vyjádřit. I třeba co se týče konverzace.
    A identifikovat se s postavou jsem u herního novináře nikdy neslyšel sorry...
  • ponocnej jarda- ten tvuj CoD je jako felicie...pro nenarocne, za malo nakladu a presunovat se to z bodu A do B umi.... ale radost z jizdy z ni mit nebudes. Ja jako inteligentni clovek nechapu, jak si nekdo muze koupit CoD. Jestli kvuli MP? Na to tu jsou zajimavejsi tituly (na novej Unreal Tournament by uz byl cas...)
  • Naopak! Ty seš zaujatej blb, z nezaujatého pohledu ta hra prostě vypadá š p a t n ě!
  • Jo BTW ty bllbečku, pokud sem si všiml dobře, tak kolega je slovák, Já slovenksy psát neumim.
  • boha co to meleš?? xD kdybys sem chodil častěji do diskuzí tak bys vědětl že já už sem tady pěkně dlouho. Hlavně nevim proč vždycky když někdo s někym souhlasí, tak to hned musí bejt on s jinym Nickem... vzpamatujte se lidi. Jen proto že z něčeho učůráváte vy, neznamená že budou i ostatní. Ten Wasteland prostě vypadá špatně, už jen zvolenej "Styl" grafiky...
  • možná proto že před patnácti lety byl internet ještě takový nic moc a nebyli takového stránky :D a telegrafem nebo morzeofkou se to řešit ani nedalo :-P
  • Copak. Zmenil jsi si nick a sam sebe podporujes?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit