Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
Hlavne kvuli ovladani, protoze to ma Vita naprosto bezkonkurencni. Nejen ze ma oproti konkurenci dva analogy, ale i mnohem lepe resene.
Urcite ne kvuli grafice, rad si na Vite zahraju i stare hry, jako treba Front Mision 3 z PSOne nebo jsem si na Vitu koupil Tactics Ogre pro PSP a radu dalsich. Jsou to vynikajici a hodne zabavne hry a ja hry hraju kvuli zabave, ne kvuli grafice. A wasteland 2 ma peknou grafiku, vytvarne presne sedi hernimu prostredi a zanru, takze pro vytvoreni atmosfery je vyborna. A pocet poygonu a nalestene efekty fakt neresim. -
načo si si kupoval Vitu, keď si mohol mať Gameboya z 89toho? Však na grafike nezáleží....
-
Že tys volil Miloše? *15*
-
Cistokrevny ad hominem. Skoda ze neumis nesouhlas projevit nejakym relevantnim argumentem. Ja chapu, ze neni politicky korektni blbovi rict, ze je blb, ale je to uprimne a otevrene. Tenhle hate je veden ciste z blbosti a nepochopeni toho co a o cem ma wasteland byt. Nechapani toho, ze je presne takovy, jaky ma byt. Kejhani postizenych hus samozrejme ocekavam.
-
Je to Alpha.... ty Slovenský všeuměle *6*
-
no ale má pravdu :)
-
Ktera hra se setinovymi naklady vypada 4x lepe? Zadnou takovou neznam.
A nezapomen, ze vzhled neni vsechno, zalezi i na tom, jaka ta hra je. Treba koridorovy Uncharted muze byt i s nizsimi naklady daleko hezci nez treba Skyrim s otevrenym svetem.
Od tohoto indie tahoveho taktickeho rpg se ocekava komplexni hratelnost, propracovany odladeny rpg system, interaktivni rozmanity svet, rozbitelne prostredi, nelinearni reseni ukolu a tak dale. A pro takovou hru je lepsi, kdyz nad ni sedi vic hernich designeru, nez grafiku. Neni to videt na prvni pohled, nepíznas to z videa, ale bude to znat na vynikajici hratelnosti. Takze dokud si hru nezahrajes, nebudes vedet, zda naklady na ni byly vynalozeny ucelne.
Hodnotit hru podle toho jak vypada je hrozne hloupe a povrchni, ale o tom jsem uz psal v prvnim prispevku. Ale ano u techto povrchnich hodnotitelu wasteland propadne, s tim se musi pocitat. -
Á jé. Promluvil "oldschool" a nejvíc největší "hardcore" hráč v téhle zemi.
-
Kdyz se mi neco nelibi, a je na svete hodne takovych veci, proste je nekomentuju !
TAK PROČ TO KOMENTUJEŠ? *6* -
oprávněná? spíš hloupá. to je jako bys šel za Evou a Vaškem a nadával jim za to, že nehrajou heavy metal... přijde ti to jako oprávněná kritika? :)
-
Jaky ma smysl, aby se u hry okrajoveho zanru a delane pro mensinu, schazela opacna vetsina a vyjadrovala svuj nazor, ze se ji to nelibi?
-
Hry, ktoré vyzbierali stotinu rozpočtu Wastelandu 2, vyzerajú 4xlepšie, tak netrep....to majú čistý zisk a bez nákladov na reklamu, či distribúciu, takže si to kľudne vynásob dvoma a to už je pomaličky rozpočet na lacnejšiu AAA hru na všetky platformy!!!
Ahhh ty naivka.... -
Nemám nic proti tomu, když se na vhodných místech použije anglické (německé, latinské...) slovo nebo slovní spojení, pokud to není samoúčelné. Ve svém předchozím příspěvku jsem převedl extrém, který se mi osobně nelíbí, ale vcelku bych považoval za drzost, kdybych lidi, kteří takhle píšou, generálně nazýval hlupáky... Tož tak.
-
Tak ono je to pochopitelny. Kdyby se dishonored jmenoval thief, kriceli by taky :-).
-
Beres i hry jako tactics ogre na psp?
-
Ale skousl. Mne by nevadilo ani rogue like provedeni: http://tome.wraith.cz/tome.html To by byl teprve hate :-).
-
Hezky hate z mainstreamove strany povrchnich konzumnich hracu. Ne ze by me to prekvapilo, da se ocekavat a predvidal jsem ho uz davno, staci se podivat do starsich diskusi na tema kickstarter/wateland.
Spousta hracu je proste blba a neumi si dat dve a dve dohromady, nechapou kolik co da prace, kolik co stoji a co mohou ocekavat od nizkonakladoveho projektu. Pro budocnost je dulezite, kolik tihle naivkove tvori procent prispivajicich na kickstarteru. Protoze tihleocekavali AAA hru, budou to pívazovat za pídraz a nejenze uz nikdy neprispeji, alepívedou proti kickstarteru hate. Takze doufejme, ze temi oslavnymi odami na kickstarter se jich dalo strhnout jen malo a vetsina prispivajicich byli realisti, vedeli co mohou ocekavat a dostanou to co chteli. -
mne zase pride dost nezazivne hrat s 1 postavou, pretoze vacsinou(stale) od polovice hry je uz ubernamakana, o to mam radsej party based hry kde fakt je potrebne zapojit do boja celu skupinu - napriklad hry od bethesdy, tj posledny skyrim, kolko jeden "clovek" tam moze vymlatit drakov? narozdiel od napr BG2 v zakladnej hre su 3 a z toho je potrebne zabit 1, max 2 ...a je na to potrebna partia ...takisto je to aj s tvojim spomenutym obrom :)
-
Indie neni o nakladech, ale o stylu. Komercni hra je podrizena marketingu, jde v ni predevsim o byznys. U indie titulu jde predevsim o hru samotnou, vetsinou nema komercni potencial a i kdyz ma, neni mu podrizena. Treba minecraft.
-
To snad z názvu každý vidí :) Ovšem Fallout byl zase duchovní nástupce Wasteland, takže je logické, že budou lidé Wasteland 2 srovnávat i s Falloutem.