Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    to, co vidíš. a pár věc navíc. Sumarizaci vývoje za posledního cca půl roku právě píšu
  • Smejki přišel k Fargovi a vyndal prachy na Wasteland z kufříku s označením G.E.C.K. :D....
  • Kein
    HUD si můžu posouvat myší - taková blbost a jak mi to dokáže udělat radost, naposled jsem si hud upravoval v NFS IV a Morrowindu! Textové okno, nostalgie jak sviň! Postavičky vypadají chvála bohu docela reálně, žádný přepláclý komiskový Xcom. Zvuky super! Návrat k čtení textu při dialozích je taky bomba, vůbec nepostrádám dabing, vždycky mě jen s*al, jelikož jsem četl rychleji než npc mluvily.
    Zatím to vypadá hodně dobře, ještě mohli ukázat inventář. Měl bych jen pár malých výhrad - třeba pohyby působí dost neohrabaně a pomalu, proč je to celý do oranžova a proč ta ženská drží pálku tak strašně nepřirozeně, ale jinak mi to příjde zatím hodně cool. Začínám se těšit.
  • Je to alfa nebo ranna beta, tam se jeste muze zmenit (a zmeni) vetsina veci. Ale uz ted se mi to velmi libi. Az na ty nepratele. Od dob legendarni Daikatany mam silnou averzi k zabijeni hmyzu ve hrach *2*
  • Škoda těch dialogů, tenhleten key word systém je špatný a to už ukázal Morrowind. Není nad normální dialogy typu Fallout 2, kde s nízkou inteligencí doopravdy mluvíte jako totální hlupák.
    A to UI snad ještě poladí, popř pujde změnit velikost a vypnout portréty, protože ty jsou zbytečné. A i tak je zbytečný skill bar.
    A snad tam bude černý humor jako ve Falloutu 2 (1 jsem nehrál, takže nemůžu soudit).
  • Co všechno vůbec slíbili? Nemůžu najít kloudnej FAQ, shrnutí.
  • Já bych spíš řek, že je trh zaplněnej srágorama na jedno brdo, aby jim to mainstreamová komunita zaplatila. Lojzové z kickstarteru maj ruku volnější. Osobně bych čekal, že se ta tvůrčí volnost projeví víc. Btw třeba se po*er. :D
  • Viktor_H
    Šel jsi tak vysoko, že tam někde potkáme smejkiho? *1*
  • Aspoň vývojáři neumřeli hlady :).
  • Viktor_H
    Pláčeš na špatným hrobě, W2 je zatím přesně takovej, jakej ho fandové chtějí mít. *3* Her je na trhu dost, zkus to o dům dál, chápu, že tohle nemusí být pro každého.
  • Viktor_H
    Zvuková stránka naprosto famózní.
  • smejki
    Pravda. Zatím to vypadá na to, co slíbili.
  • Inovativním? Spíš se běžtě vy_rat se všema úžasnýma novýma inovacema. Trh je přehlcenej všelijakýma kravinama, co nemají hlavu a patu. Možná s pěknou grafikou, ale to je tak všechno. Už když jsem četl první oznámení o téhle hře, začal jsem slintat. První gamplay mě uklidnil a strašně potěšil, je to přesně to, co mi dnes chybí - návrat ke kořenům, na inovace já ti z vysoka se_u! *3*
    Moc doufám, že se jim to povede...
  • smejki
    to byla hodně drahá pizza
  • Zklamání.. Zatím to vypadá jako prachsprostý RPG s turn based combatem. Jděte se vysrat. To už vážně není nikdo schopnej přijít s něčim inovativním?
  • ucho
    tvoje peníze třeba utratili za pizzu :D
  • Viktor_H
    Fuuuck Yeaghsm!
  • Caincz
    Viděl jsem prvních pět minut a už vím, že to je jasná koupě :)
  • MinisterOfSillyWalks
    fajnove :-)
  • smejki
    Nelituji jediného centu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit