Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto chápu skepsi lidí (opakuju lidí, ne zamindrákovanejch děcek neustále rozpoutávající nesmyslný války PC vs konzole), který Uncharted nikdy nehráli. Než jsem poprvé hrál U2, taky jsem viděl jen pár videí na youtube z přestřelek a prozkoumávání a říkal jsem si něco jako "hmm, pěkně udělaný, ale tuctovka". Pak jsem ale Nathana dostal do rukou a zažil obdobu hráčskýho nebe. Hra ve který naprosto všechno tak skvěle funguje se jen tak nevidí a v TPS žánru ND momentálně absolutně nemají konkurenci. Jak v U2 tak U3 mam platinový trofeje a to nejsem žádnej velkej trophy hunter a jsou to jedny z hooodně mála her kde je mam. Uncharted prostě vždycky fungovalo hlavně jako celek a vystříhávání jednotlivých částí může maximálně ukázat na funkci herních mechanismů, ale dokud to nedostanete přímo do ruky, těžko se soudí. Jak řikám, vlastní zkušenost.
    • Tak to já to měl přesně naopak, když jsem měl jenom PC, tak jsem PSkařům uncharted strašně záviděl, ale když jsem to začal hrát, tak mě to moc nebavilo. Grafiku to má krásnou, ale hratelnost je v podstatě jenom pobíjení těch samých nepřátel dokola. U1 jsem dohrál, U2 už mě nebavilo ani dokončovat.
  • Všem co tady něco kecají o grafice. Koukněte se na to prosím ještě jednou . Ta architektura levelu který je očividně docela otevřený, ty detaily...to je prostě krása. Pokud stále nejste přesvědčení tak si prosím porovnejte první Uncharted a Uncharted 3. Ono samozřejmě to bude trvat než se s tím naučí. Jinak hodně tady ta kritika smrdí závistí a nenávistí.

Jinak podívejte se na ty souboje na pěsti, na ty přestřelky. Nevím jak vy ale ja už u Unacharted 3/ Las of us slintal jak skvěle tam jsou provedé souboje a jak suprově z toho kane atmosféra. A Uncharted 4 to očividně dotáhlo ještě mnohem dál. Je prostě rozdíl mezi tím na to koukat a hrát to.
    • Myslím, že u ps4 a xboxu one ty skoky v grafice mezi hrama z prvního roku konzole a toho posledního už tak velký nebudou. Jejich architektura je na rozdíl od minulých generací velmi podobná PC, tudíž je i vývoj a na ně lehčí a míň komplikovanější.
    • Paulcz
      Docela otevřený level ? Kdepak, to je jen tunel :) Díval jsem se na pár minut záznamu a ta hra je pitomá, už jen to lezení po skále plný cool fičur atd.. a hlášky, které trousí hlavní hrdina by mě při hraní spolehlivě srali.. :) Souboje asi mají naskriptované, pokud ne tak to je asi jediné zajímavé a to v tom jak postavy interagují. Ještě dodám, že nikomu nezávidím ani nikoho nenávidím. Jsem tolerantní člověk :)
      • Ty jsi nikdy nehrál předchozí díly, že ne. Souboje nejsou naskriptované. Opravdu takhle probíhají. Postavy využívají při bitkách prostředí. Doporučuju například bitku v hospodeě v Uncharted 3. Tunel je COD a další "AAA" tituly. Tohle rozhodně není Tunel. Když už něco tak to byli mapy, kde jsi prostě musel vyřešit logickou hádanku/souboj aby jsi se mohl posunout dál. Ale umožňovalo ti to libovolný posun v horizontální i vertikální rovině v rámci mapy.
      • Já taky nemám rád, když je vše naskritované,ale z patnáctiminutového videa sám nebudu dělat závěry. Doufám, že tam budou částečně sandboxové mise typu, že je více cest, jedna může být například stealthová. Mise které budou sršet originalitou. Zatím to ale vypadá, že je to kombinace Tomb Raidera plízení v křoví alá AC. Neříkám ale že je to špatná hra, když jsem ji ještě nehrál.
    • Krása??? vypadá to jako super vyhlazený demo na Photoshop, je to už až hnusný. Tuhle hru klidně mohli udělat na PS3.
    • Mě nejvíc štve, že všichni srovnávají naskripované a příběhové hry s těmi otevřenými.(Uncharted a The Order s AC a Zaklínačem) Rozdíl mezi těmi hrami tkví v tom, že ta nádherná příroda v pozadí jsou pouze kulisy, které budí pocit otevřenosti. Samozřejmě se mě Uncharted velmi líbí a ty detaily jsou neskutečné, ale dovolil bych si ještě rýpnout, nehrál jsem předchozí díly a tak nevím, jak jsou na tom s hrazelností, v tom videu jde totiž vidět spojení Tomb Raidera a trochu AC(Mluvím o pohybu, skákání, lezení).
  • Přijde mi to jenom, nebo tady pičujou jen slováci ? :D Někde sem se tu dočet že akce je průměrná, to by mě teda zajímalo, jak vypadá nadprůměrná... nebo to dotyčný neviděl celé... já sem viděl hned několik výborných nenaskriptovaných momentů jako je první pěstní souboj, skok s lanem a efektním chycením zbraně ze vzduchu, meele utok po slajdu ze srázu... vše nádherně rozanimované, za mě velký palec nahoru.
    • ale ne spíše Češi, to je jedno- všichni jsou to pc-čkáři, kteří se těšili až za hejtují...
    • ucho
      Tak tak. V tomhle jsou u ND mistři. Žádnej prkennej panák, ale plynulá akce, kdy člověk cítí volnost a zároveň vše reaguje. Tohle bylo dokonalé i v Last of Us.
  • ucho
    Za mě spokojenost. Nepřátel v tom levelu bylo sice trochu moc, ale zase fajn vidět, že s nimi člověk nemusí bojovat a prostě se snaží projít dál. Akce je fajn. Navíc je to jen zlomek z celé hry, takže jsem zvědav, co tam všechno bude. No já se těším, prostě další díl Uncharted, na tom už není prakticky co zlepšovat, jen to teď dostalo trochu hezčí grafiku.
    • Miserius
      Souhlasim... Ono se nezdá ale ty přestřelky k tomu taky patří... Jedno bez druhýho by nešlo... Kdyby třeba někdo z Uncharted 3 ukázal jen přestřelku v tom pohřebišti lodí (urcite kazdej kdo hral si to vybavuje, byla to celkem tezka pasaz) tak bude taky spousta lidi ofrnovat nos ze to je jen uboha TPS... Mě tehle 15 minut ukazalo presne co chci od novyho Uncharted - peknej vizual, zajimavy (leč lineární) prozkoumávání, rychly přestřelky a slušný skripty a verim že i ten pribeh bude pěknej (mě se pribehy U2 a 3 libily, prestoze si uvedomuju ze to je asi jedno velký klišé ale to ja neresim)
  • Pardon ale když jste nehráli předchozí díly, tak se prosím zdržte komentářů jako "to je tunel" "je to skriptované" a "kde je zábava". Děláte ze sebe jenom idi*ty. Uncharted není Sandboxová hra ale na to jak skvěle si dokázala udržet filmovou atmosféru tak měla tunu svobody. Je to ta hra na kterou se nedá ani tak moc koukat jako se musí hrát. Jinak jestli něco vytknout té Sérii tak je to malá znovui hratelnost. Prostě to dohrajete jednou/dvakrát a pak už znáte příběh a pokochali jste se grafikou. Ale zase Uncharted 3 mělo Multiplayer...
    • Draken69CZ
      Tady se hodnotí U4, proč musí mít někdo nahranou celou sérii aby mohl zhodnotit poslední díl? Podle čeho jiného to chceš hodnotit než podle videa když to ještě nikdo nehrál? Když je to pozitivní názor tak ani hrát předchozí díly nemusí a je jedno že viděl jen 15 minut nějakýho vide, ale jak to je opačně je to hroznej problém. Fakt sranda.
      • Nemusí mít nahranou celou sérii ale minimálně by měl mít zahraný aspoň jeden díl. Pak by tady lidé neříkali blbosti jako "skriptované souboje" "tunelové levely". Negativní názor si klidně měj, ale podložený. Nikoliv hate jenom proto, že to je konzolová záležitost.
      • Povoleny je davat tomu uz ted 12/10. Cokoliv co se ti nelibi nemas pravo z 15 minut hodnotit. Tak kazou Sony *12* fanboys!
        • Jestli hodnotíš z traileru tak jsi...hloupý. Ať tomu dáváš co chceš.
      • ucho
        Uncharted jede stále na stejném konceptu. 1-3. Od 4 se očekává to samé v bledě modrém, jen s jiným příběhem, a je to na tom 15minutovém videu vidět. Bude se zde tedy opět cestovat. Objevíme i nějaký domorodý kmen v džungli, patrně lidojedy, bude se hledat nějaký poklad. Divné na řadě příspěvků je to, že lidé zde kritizují prvky, které z Uncharted dělají Uncharted. Na té kritice je tedy zjevné, že dotyční o této herní sérii příliš mnoho nevědí.
      • A preco sa vlastne hodnoti U4, ked je len 15 minutove video a nikto hru nehral? Preco by vlastne niekto vobec chcel hodnotit hru na zaklade nejakeho videa? Teda okrem toho, ze je dneska hustodemonskykrutoprisne vsetko zvozit.
  • Jakožto vlastník a zároveň i fanoušek dvou nejlepších dobrodružno-adventurních third-person stříleček U2 a U3 dokážu přiznat, že to vypadá jako "more of the same", i s tou okatou inspirací schovávání se do keřů po vzoru Assassin's Creed či zachytávacího lanka z Tomb Raiderky, ale co na tom když to vypadá opět parádně?

Silnej, zajímavej a chytlavě odvyprávěnej příběh se zajímavými postavami je zaručenej už teď. Stejně tak jako lokace, s kterými nás ND určitě zase posadí na prdel, plus se očekávají i chytré puzzly, snad tentokrát ještě těžší.

PS: doufám, že U4 dopadne opravdu dobře. V průběhu vývoje totiž odešlo dost klíčových lidí, tak snad to na vývoj nemělo nějak extra špatný dopad.
  • Hanzales
    U mne velká spokojenost. Pařím hlavně na kompu a už spíše převážně jen závodní a letecké simy a FPSka, ale Uncharted sérii řadím k jedněm z těch nejlepších, co jsem hrál a kvůli takovým hrám nelituju, že jsem tehdy tu PS3ku dostal na Vánoce od šéfa :) Pořídil jsem si na to pak vlastně jen exclusivky a všechny jsem si užil a to velmi. No a GTA5 (na které se těším i na PC), či Last Of Us to celkem příjemně završili. PS4ku plánuju nejdříve tak na podzim, ale Uncharted4 bude hned zase jedna z prvních her, které si na to pořídím. Souboje jsou zase vypilovanější, grafika je super (kdo říká že ne, tak si možná sám sobě tak trošku lže), hlavně na to že to byla akční pasáž někde z úvodu hry (získávání základních gadgetů) myslím nášlap. Jak jsem tak poslední půlrok napočítal snad 4tého zaměstnance Naughty Dog, který někam odešel, začínal jsem mít trochu strach, ale i z té ukázky jde vidět, že nastavují bar zase o kousek výše a to mně osobně bohatě stačí až nad hlavu :)
    • Takže to už jseš velkej kluk když hraješ ty letecké simulátory.
      • Hanzales
        Když to říkáš, já se tak cítit nepotřebuji *2* Hraju i arkády a taky third-person hry a koukám se rád i na pohádky, jestli tě to uklidní ;o)
    • nastav zadek znovu a mozna na vanoc bude i ps4
      • Hanzales
        Závist ve své nejokatější podobě? :) Jinak nevím jak to děláš ty, ale mně stačí svědomitě makat a PS4ku si raději koupím sám až to pro mně bude mít smysl ;o)
        • zavist ani ne ps3 mam ps4 nechci a hry jako uncharted nehraju
  • No jo, čecháčci zase kritizují. Lidé nejsou dokonalí, tak nebudou dokonalé ani hry. Stejně se to bude prodávat po milionech, hlava nehlava. Tohle bude přesně hra, kvůli které si PS4 pořídím!
    • R.I.P. your money
  • U mne bomba a nemůžu se dočkat. Jen škoda, že neukázali i nějakou logickou hádanku. Ale vcelku to chápu *14*
  • a zase komenty pc-trotlů. Už to doprdele mažte, tohle není normální.
    • no nediv se jim, musí se někde vyplakat když jsou odsunuty někde na 10 koleji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit