Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z Uncharted 4 ukazuje Nathana ve skvělé formě
6.12.2014 | Petr Poláček
201 příspěvků
-
Pc ckari furt nadavaj,at mi ukazi hezci only on pc hru,tohoto zanru,rad se podivam na youtube.A na novem tombu pracoval jeden vyvojar co opustil naughtydog.
-
-
o hezci ONLY pc hre to ale vubec neni. Chtelo by to brain on
-
-
Ale je.Na pc to muze bejt hezci,ale co chodim ke klukum,tak maj monitor od asusu za 3500kc a kompa za 15tis a myslej si jak je pc bozske,a ja jim radsi prikyvuju ze je to jejich pc lepsi na hry jak ps4 ,ale vduchu si rikam,ten uncharted4 a driveclub jim ukazovat radsi nebudu.Rikam 60%lidi ma pc staveny do 15tis ,30%nad 20 tis a 10%ldi nad 30tis,nesnasim pc na hry!Tesko se to definuje jako stroj na hry,100 grafickych karet,tisice procesoru,kdyz reknu playstation tak kazdej vy ze je to herni system.Ale co je herni system i3,gtx 660 a lepsi a 6gb ram,to fakt nevi nikdo.Ps zitra pocasi do driveclubu,viz konzolista.cz
-
-
ved hej, PC neni pre kazdeho debila... *1*
-
-
Jenze,to vas je tedy poskromnu,ponevadz vetsina lidi ani nevi co je gtx660,ale kazdej v dnesni dobe vi co je playstation.
-
-
Ty lidi ktere tady popisujes jsou konzolove deti ktere umi jen zmacknout start a hrat. Dneska ty decka neumi pouzivat mozek.
-
PC scéna je tak dynamická že bych se nedivil že většina lidí už neví co je gtx660. Pozornost PCčkářu si jednotlivý kus HW neudrží déle než dva roky pak už má svoje nejlepší léta za sebou a upadne v zapomnění. To není jako u konzolí kde člověk ví že se zase několik následujících let nebude nic dít. *6*
-
-
*3* *1*
-
-
-
-
-
Je to taková vyšší verze interaktivního filmu.
-
-
Další expert...který vůbec neví o čem mluví.
-
-
Taky někdo čekal tak nějak víc ? První polovian dost silně laguje.
-
-
to bude tych kinematickych 24 fps :D to nelaguje, to tak to je vrajže dobre :D
-
to laguje video koukam na to live a takhle to laguje pořád.
-
-
Nojo, nehráli a pičujou jak je to špatné ale kdyby mohli zapaří to ( kdyby mohli??) nůůda a ohrané jak stará křaplavá deska ZZZ.
-
keby to je menej akcne. sak to bude stereotyp po case
-
Tohle bych si fakt zahral, snad jedina hra na konzolich co me zaujala. Navic ovladani se zda byt v pohode, neni konzoloidni a to dokazu ocenit. Tohle bych na PC fakt zahral.
-
-
Tak tys to zabil, ovládání není konzoloidní :D A jak jinak si ho představuješ? Nebo myslíš že to hráli na M+K? To mi fakt vysvětli.
-
-
Prosimte nedelej ze sebe chytraka. Prijde me to ze se to hraje podobne jako Tomb Raider coz byla perfektni hra a ovladala se na PC uplne v pohode.
-
-
V klidu jen jsem se zeptal ono mi přijde že každej pod pojmeme konzolové ovládání si představuje něco jiného. Jo proč by se to taky špatně ovládalo já to hrál na gamepadu a byla to bomba takové Uncharted s pěknou holkou *14*
-
-
Je to jen muj pohled, ale prijde me ze treba Evil Within je na klavesnici nehratelny. Jasne ze de na Uncharted videt ze je to hra na gamepad, ale pusobi to na me dojmem ze by to slo hrat v klidu i na klavesnici. Ja hral a Tombraidra na klavesnici, a to mam doma gamepad ale ten pouzivam jenom na Fifu.
-
-
Tak Evil Within hraju na M+K a nevidím tam problém, ale já hrál i Dark Souls na K+M takže možná mám trochu větší trpělivost.
-
-
-
-
-
-
No nic moc. Ale sony boys tomu dajú ako vždy 20/10 :)
-
Vypadá to pěkně, ale ty bláznivý přestřelky docela nudí, moc inovací jsem tam neviděl. Graficky už to po ACU, Metrech, Ryse a podobných taky neoslní.
Raději bych od ND Last of Us 2. -
Boj a pohyb postav jako takový je fajn. Ukočírovat AI aby neskákala zběsile z jedné skalky na druhou asi nebude lehké.
Ale ta grafika...ne že by byla špatná, vypadá to dobře. Ale ty textury skal atd. - to vypadá skoro jak šutráky ze Skyrimu. Od PS4 bych čekal víc. Navíc mi to celé přijde takové mázlé, ale to bude asi vina komprese videa. Předpokládám, že to není finální verze a do vydání to ještě trochu vytuní. Takhle skoro nepoznám rozdíl když si na YT pustím vedle sebe tohle video a video z trojky :D -
Hmmm...co se týče grafiky tak například RYSE mi přišel i na XONE hezčí....samozřejmě je tohle první ukázka a nakonec to možná bude jiné, ale po té první ukázce nic moc, a to po ní říkali, že to graficky ještě posunou....bohužel mi příjde že k horšímu...