Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    v skvele forme? :D vsak je to priemernejsie nez priemer :DDD co tam bolo take uzasne? :))) vsak graficky to je sice pekne, ale nic co by neukazali ine hry na PS4, gunplay bol priemer, skakacie pasaze klasicky standard, akcia priemerná ....čo bolo na tej hre, teda ukazke take skvele?
    • Hrál jsi to někdy, aspoň jeden díl? Kdybych jsem to opravdu přehnal, a řekl bych, že tyhle záběry nejsou nic moc (nejsem slepý, takže vim, že je to nádhera v každým směru) počkal bych si na finální hru, protože jsem hrál 1. a 2. díl (3 bohužel ne) a jak příběh, nebo aspoň vyprávění, byl skvělý, stejně tak atmosféra a samotné postavy, Nathan Drake je podle mne snad nejlepší herní postava. Kompletní hra je naprosto famózní a nedivim se, že při těchto záběrech je takový rozruch, osobně se na to těšim jako pes. Neříkám to, protože mám PS, vždycky jsem upřednostňoval Xbox a momentálně hraju na PC, ale Uncharted je ten důvod proč si to PS koupit.
    • Nic. Ale je to ps hra. Fanatizmus. Co se divis ? *4*
  • No je to takovy DLC ke trojce v o neco malo lepsi grafice. Evidentne se proste jede dal ve vyjetych kolejich s minimem inovace. Fakt jsem zvedav, kdy vyjde hra co by me donutila koupit si Ps4. Zatim pusto a prazdno. Spousta indie pecek ze Steamu je 1000x zabavnejsich a plny novych napadu.
    • Proc měnit něco co funguje a fungovalo naprosto skvěle ? Kdo nevidí změni co tam sou a nové vci tak rozhodně nehrál předchozí díly.
    • Ronox
      Na druhou stránku se ale nabízí otázka jestli je doopravdy nutno nějak víc překopávat hratelnost, která už tak je dobrá a hlavně je to takový podpis pro tu a tu značku. Na to tu jsou podle mě nové značky, ale proč měnit něco, co funguje? Tohle je názor, který se ve mně teď hrozně mlátí a to hlavně ve světle Far Cry 4. Zrovna u Uncharted si pokládám otázku, co tam přidat? Například open world z toho udělat by byla blbost, protože ta hra by pak ztratila drive a speciální schopnosti dávat Nathanovi je taky kravina. Co já očekávám od Uncharted je opět akční jízda plná dobrých postav a vtipných hlášek. Zase o něco víc interaktivnější souboje a přestřelky což jsme v samotném videu viděli.
      • MrSanta
        Taky moc nechápu část hráčů dožadujících se nějakých výrazných změn v zaběhlé značce. Mám hru, která má základnu fanoušků, kterým se líbí. Jak udělat pokračování?
        Možnost A - neměnit co se líbí, chybky odstranit a trochu to vytunit, ať si to hráči provního dílu užijou.
        Možnost B - udělat změny ve snaze nalákat nové zákazníky.
        Já jsem teda mnohem raději když se zvolí možnost A.
        • Ronox
          Já taky, protože díky možnosti B dopadl například Resident Evil, tak jak dopadl.
  • Ty vole. Cekal sem víc. ND, tohle je ps4 a ne ps3 !! Co to má bejt vole ?
    • Naugty Dog je firma, ne jeden člověk, takže jí nadávat do volů může snad fakt jenom neinteligent ;-)
  • Ako mne je to v podstate jedno, mna tato hra nezaujima, nevlastnim PS4, tak ju hrat nikdy nebudem, pretozu ju vlastnit ani nikdy nechem, respektive nevidim k tomu ziadny dovod, ale citat komenare typu "naco menit, nieco, co funguje" je vazne usmevne *1*
    Pretoze presne toto si povedali pri CoD2 a zostali pritom az do...kolky, ze je to vlastne uz diel?
    Pripadne pri AC serii, kde sa kazdorocne na novy diel nadava, dokonca uz aj pri znacke FC som zaznamenal obdobne reakcie ako - preskinovana trojka a pod.
    Zaujimave, ze pri spomimanych hrach nemenia to, co funguje a je to zrazu spatne a pri Uncharted je fajn,ze to vlastne nemenia, pretoze o tom ta hra je...hmm, asi to budu vzdy len komentare zarytych PS hracov, ktory su nejakym zvlasntym putom zviazany s exkluzivnym obsahom pre ich konzolu.
    Nechcem sa vazne do nikoho navazat, ale uz mi pride trochu komicke, ze vsetky multiplatformne hry su priemerne, alebo len dobre a vsetky "only PS" zazracne premakane pecky *3*
    • C-BEAM
      pokial koncept funguje a ľudí baví netreba ho meniť. To čo by malo podliehať vývoju aj v takýchto sériách je napr. leveldizajn (čo sa myslím darí) a samozrejme technologické záležitosti od grafiky, fyziky po animácie na ktorých je vždy čo zlepšovať. Keď som videl ako sa tam šplhá po tých skalách spomenul som si na Heart of Darkness a jeho fantastické animácie postáv ktoré dokázali hru posunúť o úroveň vyššie. V Uncharted 4 animácie určite ešte nie sú ideálne (poďla tohoto videa) ale smer je správny.
    • MrSanta
      Ale bobek, nadávají jenom ti, co je ty hry nebaví a blbštajni na internetu ať už z důvodů své hlouposti nebo z trolingu (takže vlastně taky hlouposti).
      Hráč, kterýho baví několik dílů určité série nemá důvod žádat výrazné změny ve značce.
      Zajímavé že zmiňuješ zrovna COD, když o každé nové COD hry se najde dost lidí, co nadávají jak je COD děsnej a že to neměli měnit, dělat z toho bayovinu a zůstat u 2. světový války.
      EDIT: Nebo The Elder Scrolls hry - spousta starších hráčů ti řekne, že nejlepší byl Morrowind a prská nad zjednodušováním herních mechanik které došlo ve Skyrimu tak daleko, že vypustili ability postav a zůstaly jenom skilly.
    • ucho
      Ne, každoročně se na ty díly ve velkém nenadává. Každoročně na to nadává jen pár chudáků v diskuzích, ale lidé chtějí stále to samé. Několik lidí v mém okolí například zbožňuje herní sérii AC a představ si, že šli hned po vydání do toho nového dílu, přestože to řada lidí hejtovala... A královsky se u té hry baví... Proč myslíš, že se ty hry stále dobře prodávají? Jo, u COD byl za ty roky pokles prodejů, ale stále jsou ty prodeje velmi slušné. Lidé nechtějí velké změny v konceptu. To chtějí pouze lidé, které ty hry nebaví. Chtějí z nich tedy udělat něco jiného...
      Uncharted je série, která patří mezi herní špičky ve svém žánru. Tuhle věc nevyvrátíš. Ostatně jako vše, co vyleze z dílny Naughty Dog, protože tam zjevně mají recept na kvalitní hry. Nový Tomb Raider šel ve stejných stopách a nepochyně se sérií Uncharted inspirovatl, a je to překvapivě stejně kvalitní zábava (multiplatformová) a slušná alternativa na only PS Uncharted... Představ si, že správný hráč nemá problém se bavit u toho i u toho. Jen jouda bude na každou druhou věc nadávat. Hraní je o zábavě. Pokud mě něco nebaví, najdu si jinou hru, která mě umí zabavit. Nechápu tuhle potřebu lidí kritizovat hry, které je ani nezajímají. Zní to, jako by se někteří u her už nedokázali bavit.
    • hele ho mindráčka. Další slovenský zakomplexovanec. Tak ti to vysvětlím ty pc- jelito. Je rozdíl mezi hrou která nefunguje a je to její devátý díl a hrou, která funguje a je to její čtvrtý díl. AC stealth hra, kde nefunguje stealth, kde nefunguje combat, questy jsou jen na na tažení času, takže je to repetativní nuda, to samé Far Cry, pořád dokola zabírat lokace, stahovat zvířata, natož Uncharted ten se hraje jedna báseň, člověk si ani neuvědomí, že je konec, Takže se spláchni do hajzlu raději, uděláš všem službu..
      • hmm moment, zrovna se tu plizim. A moment, zrovna bojuju. Hmm, ze to nefunguje? ahaa, to je zajimave, toho sem si ani nevsiml. Ze tebe pri tom zabijou neznamena ze to nefunguje. em si gamepad, sedni si na gauc, pust si to zkomirajici krabicku ktera uz ted ma dost, pust si na ni typicky konzolovou "hru", a zmlkni.
      • ahaa...tazke to pre teba som cielil *1*
        Ale pohoda, nic ine som ani neocakaval, ale popravde tymi komplexami trpis skor sam *3*
  • Kdo hraje hry, mohl by mi vyplnit muj dotazník k bakalářce? díky všem :)
    https://docs.google.com/forms/d/1o6JNoxR4GA0rn_kRj4YYu9WxUSvWrP-bi429KM6Y0Zw/viewform?usp=send_form
    • Done a ze závistivých idiotů si nic nedělej.
      • Díky moc! Jo jo to se tady ostatně dalo čekat co si budeme povídat *1*
    • Proboha, bakalářka na takovou hovadinu. Já se pachtil s výzkumem, strávil jsem s tím 2,5 roku práce v laboratoři a tady stačí trapný dotazník poskládaný na koleni a máme mít titul, co má stejnou váhu.
      • to je tvuj problem ze sis takove tema zvolil. Neni na miste abys tady hatoval nekoho kdo mel vetsi mozek a rozhodl se udelat neco kde bude mit malo prace a vic casu na to co chce delat on aniz by otrocil tyhle smesny spolecnosti.
      • A na co si přišel za toho dva a půl roku v laboratoři? Že ty lejna z pole jsou od zajíce a ne od mamuta? Vymyslel si alespoň nějakej užitečnej lék?
      • ucho
        vidíš to, a někdo na prodej her dělá diplomku :D
      • Haters gonna hate *1* můj táta zase studoval medicínu 6 let a úsílí do toho vložil víc, než většina vysokoškoláků dneska obecně, neni to fér, ale byla to jeho volba, stejně tak i tvoje, i moje just deal with it *5*
  • Naskriptovana tuneloidni nuda. Sice se ji dari vytvaret dojem velkyho prostoru, ale kazdymu, komu uz bylo 10 let je jasny, ze to je iluze. Fanboys Ps4 ne, protoze ty se mentalne pohybujou i prave pod touhle hranici, at je jim 30 neno 50 *3* Ale jinak je to docela pekny, to lzeneni a lanko je total copy Tom Raider, akorat snad ani nejde spadnout, protoze neco tak vobtiznyho jako je hledani cesty by soucasny publikum nezvladlo.
    • Miserius
      A detail, že Tomb Raider poslední je zase total copy Uncharted 3 ti nevadí?
    • A ty skripty vidíš kde prosím? *4*
    • BOJUJ !!! *1*
    • Erien
      Ta závist *1*
    • Shaker
      Je to pekny, ma to pribeh, kterej asi nebude tak spatnej vzhledem k tomu, ze tihle frajeri maji za sebou uz nekolik dilu a Last of us. Nevidim duvod, proc do toho rejpat, kdyz to evidentne funguje... U mad?

Jediny, co me vadi, ze je to exluzivni jen pro jednu platformu...
      • kennyB
        Myslím si, že do toho rejpaj právě kvůli tomu, že je to jen na jednu platformu. To některé vytáčí a tak držkují, jaká že to bude krav.na. Smutný *13*
        • Přesně. Připadá mi to tak hloupý, jako bych já psal, že DA je kravina jenom proto, že ve skutečnosti mě RPG hry vůbec nezajímaj.
  • kubi-wan
    Tak jsem na to kouknul, video proskákal, vyp jsem... a povzdechnul si, že třeba na takovej Tomb Raider Underworld pro mě bude pořád větší radost pohledět, než na tenhle sterilní "next-gen".
    • Uh...ne. Nevím jestli jsi Uncharte hrál ale má to všechno jenom né sterilní grafiku.
      • kubi-wan
        Komentoval jsem jen pocit z toho samotnýho videa, který mě prostě na zadek neposadilo. To je vše.
  • trochu nechapem co je take odzbrojujuce na tych animaciach...takto sa hybala Lara pred piatimi rokmi.
  • Další z klasických případů, kdy pěknou grafiku zabíjí animace...
  • Ke hře samotné se vyjadřovat nebudu, asi to bude pecka, hrál jsem jen chviličku tuším 2ku nebo 3ku, ale k té grafice. Tohle není žádný otevřený svět proboha Otevřený svět = každé místo co v dálce vidím tam můžu jít. Otevřený svět je třeba FC4, GTA5 nebo Shadow of Mordor. Graficky na Ačkovou hru z roku 2015 určitě dobrý na zole, ale rozhodně žádný zázrak na to, že to je exkluzivní hra dané platformy. Poslední Tomb Raider vypadá minimálně stejně dobře. Bavím se v rámci PS4. PC do toho nepleťte.
    • To sou všichni natvrdlý nebo co. 15 minut z nedokončené hry a všichni se baví o tom jak zesraná je grafika. Pochop že to neni dokončený a popravdě to video neni bůchví jak kvalitní.
    • ucho
      Není to otevřený svět, je to fejkovaný otevřený svět, ve kterém se mnohem lépe mohou soustředit na samotný herní zážitek. Mít otevřený svět na způsob GTA a blbnout tam je fajn, ale tohle je pro mě herní ideál. Tedy to, co předvádí Uncharted, Last of Us a nový Tomb Raider. Tedy dostaneš iluzi otevřeného světa, ale tvůrci tě tím světem provází přesně tak, jak oni sami chtějí. Vše je pak o level designu.
      Jo, poslední Tomb Raider vypadá skvěle a hraje se taky parádně. Nemám problém s tím, když v tomto duchu vznikají další hry a upřímně nechápu, jak i takový koridorový svět dokážou tak rychle navrhnout a vytvořit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit