Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uncharted uplne rovnaky ako vsetky ostatne, v lepsej grafike. Coz je iba dobre, kedze je to proste recept na dobru hru.
    • konečně normální komentář!!!!!
  • abych nebyl za svůj názor hned ukřižován tak upozorňuji že jsem PCčkář, ale mám i PS3 a musím říct že všechny hry od Naughtli dog jsou perfektní a velice propracované, jak hratelně tak designem. Pokud této grafice někdo říká, že je nic moc tak jen proto, že závidí že na PC nic takového nebude a to nemyslím kvůli HW, ale kvůli nízké popularitě PC mezi vývojáři. Toto je dokonce jedna z her kvůli které si právě PS4 pořídím. Pokud máte možnost doporučuji si zahrát, The Last of us. Je to jedna z nej her, které jsem kdy hrál a pokud si někdo myslí, že jsem toho zatím asi moc nehrál, tak upozorňuji že pamatuji už Didaktik :D .
  • BoB.2
    Nejsem konzolista ale jestli se to bude takhle opravdu hrát ,tak vám závidím.
  • kennyB
    Bravo, jako vždy je tu zase spousta uplakánků *7* Soudit ještě nehotovou hru z 15-ti minutového videa je tu koukám také noej trend. Hra vypadá dobře a řeknu jen toto- jsem rád, že vyjde jen na konzole, kde hráči tuhle hru ocení. Pro mě další hra, kterou si moc rád zahraju.
    • Draken69CZ
      Zajímavé že podle 15-ti minut se může soudit jen jak je dobrá, ale opačně už ne *7*
      • Jenže tady to honotí PCčkáři, kteří žádné Uncharted nikdy nehráli a viděli maximálně tohle video.
        • Draken69CZ
          PS4-čkáři to hodnotí podle čeho?
          • Podle Sony :D
        • Myslíš, že když někdo hraje na PC, tak si nemůže občas zahrát na zoli ?
          • Tak může, já jsem třeba toho příkladem. Ale tady to hodnotí lidi co hrajou jenom na PC a hodnotí z traileru a plkají tady takové nesmysly, že by mě zabralo hodiny jim všem napsat jak moc velké nesmysly tady hážou. Já hrál všechny Unchrated a teď na PS4 hraju Last of Us. Určitě bych našel tunu výhrad k těmhle hrám (krátká životnost pokud nepočítám MP, malá znovuhratelnost...) ale velmi se směju těm věcem co tady lidí píšou. Jasně vidíš kdo ty hry někdy hrál a kdo ne.
      • kennyB
        Podle 15-ti minut se nedá soudit. Jen se mi těch 15 minut z gameplaye líbí, toť vše. Ostatně jako všechny díly Uncharted...
        • Draken69CZ
          OK dyk to je v pořádku, někomu to zas podle ukázky přijde špatný věc názoru. Ve srovnání s trojkou je to pěknej posun, ale když to srovnám s dnešníma hrama tak to zas takovej zázrak není.
          • kennyB
            Ruku na srdce, tady se u každé hry nadává už jen při jejím ohlášení. Ti, co hráli nějaký ten díl ze série budou spokojeni, ti co ne si zase budou vymejšlet, jak tu hru odsoudit. Jestli někdo chce změnu, ať si vzpomene na poslední Tomb Raider. Nebyla to špatná hra, ale prostě to už nebyl ten TR.
            • kennyB
              V těhle lokacích ale nešlo o čtvereček, nebo trojúhelníček...
            • To já jsem zae rád, že to bylo jak to bylo. Pokud budu chtít řešit puzzle, tak si zahraju jinou hru. Fakt nestojím o to, abych při takové hře někde půl hodiny přemýšlel jestli sem pasuje čtvereček nebo trojúhelníček :)
            • kennyB
              PC-hráč: Já se u toho nového TR taky bavil, ale chybělo mi tam řešení hlavolamů. Kdyby tam bylo víc puzzlů, jako při řešení temple lokací, byla by to úžasná hra.
            • Mě třeba poslední TR bavil víc, staré jsem kdysi hrál taky, ale tohle akčnější pojetí, ta atmosféra přežití a i tím jak ten příběh byl podaný (ano mělo to i příběh)... mě se to líbilo strašně a doufám, že stejný díl bude tady zase tady takový nějaký, stejně jako fanoušci Uncharted doufají, že 4ka bude "zase taková".
  • hmm..wow! az budu velky tak si koupim PS a tohle si zahraju od prvniho dilu
  • Prekrásna grafika a hlavne tá pozornosť venovaná malým detailom, no jednoducho naughty dog mi v mnohom pripomína ten až niekedy prehnaný zmysel pre detail od illusion softworks...Práve táto hra je dôvod prečo si zaobstarať hernú konzolu :)
  • Upravená umělá inteligence z TLoU, za tohle mají u mne ND palec nahoru, pokud to ovšem zase není lež jako v případě TLoU trailerů (předvedli super AI, ve hře je průměrná AI) a skutečně se takto panáci budou chovat i ve finální verzi.

Akorát to vykrádání od CrystalDynamics TR:R v podobně klínu alias cepínu si mohli odpustit, příšerně to podle mého názoru bije do očí, včetně velmi podobného zvýraznění stěn pro použití.

Uvidíme jaký bude výsledek, tohle vypadá solidně a držím jim palce.
  • God-of-War
    Takovej návál tupejch PCčkářů sem fakt ještě neviděl.
    • Již od nepaměti je kvalita tvých příspvěků vysoká, teď když vidím i tvůj ksicht, se ledasco vysvětlilo. *3*
    • Jack1947
      Někdo by je měl už nadobro zavalit. *3*
  • Doporučil bych redakci do článku doplnit info že video je určeno jen těm kteří hráli předchozí díly Uncharted a že jen tito vyvolení jedinci jsou oprávněni a kompetentní okomentovat jeho obsah. Ušetří nás tím reakcí nerváků kteří mají pocit že jim někdo rozšlapal jejich oblíbenou hračku a znesvětil svatý obrazek.
    • Ne kdepak, pojďme poslouchat lidi co hodnotí hru, aniž by hrali jeden jediný díl a z traileru si udělali obrázek o všem co hra zvládne a umí. Příště bych tyto experty nechal hru hodnotit z CGI teaserů. Hodně mě to připomíná ty feministky co hodnotí hry anižby je kdy hráli.
      • A není snad trailer určen k tomu aby si člověk udělal obrázek o čem taková hra je? Co sem si tak všimnul tak povětšinou zdejší komenty hodnotily video nikoli U4 jako takový. Souhlasím těžko mohu hodnotit něco co sem nehrál ale rozhodně lze okomentovat, ohodnotit viděné. Co člověk to různé chutě a odlišný náhled ale nemusím kvůli tomu hned hysterčit. *6*
  • C-BEAM
    Prostredie je super, grafika naprosto vpohode, keby ubrali na počtoch nepriatelov a urobili Nathana trochu zranitelnejšieho aby nežral projektily ako vrece s pieskom bola by to vrámci mainstreamu paráda.
    • Ja keď som hral jednotku, chytal som sa za hlavu, že kto takúto kravinu môže hrať. Od všadiaľ vyskakovalo tucet blbečkov každú chvíľu a najviac čo ma pobavilo, že ja som som musel rozlúštiť hlavolamy ako sa dostať na miesta, kde ešte nikdo nebol a hľa...tucet blbečkov znova na mňa vyskakuje. Ale tak konzolákom sa tento štýl tupej AI nepochybne páči, grafika im stačí 900p v 20 fps na najnižšie detaily, tak prečo nie ? Smelo do toho, pche 60 éčok *1*
      • C-BEAM
        mňa by bavilo skúmať to prostredie pretože je fakt pekné a hľadať cesty ako prekonávať zložitý terén a v tejto ukážke to tak zčasti bolo. Tej akcie je ale príliš, to by ma asi fakt po nejakom čase prestalo baviť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit