Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kulky nejsou hnany zadnou vybusnou slozi podle vydea to vypada ze pohon je soucasti kulky a ta vypada ze je dost mala zaroven se z videa da zjistit ze je v zasobniku minimalne 280 kulek princib teto zbrane ma realny zaklad a zbrane tohoto typu jsnou schopny vystrelit cely zasobnik jeste nez prvni kulka opusti hlaven:)
    mozna strili dnouho ale zas tak prehnane to neni;)
  • to strili diabolky ? :D
  • Pánové, pamatujte, že tyto sestřihy, nebo epizody dělá nějaký scénárista, má to vypadat na efekt. Samo že GOD mode ON atd.... proto se nepřátelé nebrání atd.
    Crysis 2 na nejtěžší byli některé pasáže s ufounama docela peklo... protože se bránili :-)
  • Proč se ty nepřátelé nebrání?
  • Nepřátelé zase stojí jako opaření. :( ale jinak to rozhodně vypadá fajně *3*
  • To fakt někoho baví kosit jednoho nepřítele za druhým?
  • no kam sme se to dopracovali... prvni crysis byl o nečem uplne jinem, alespon jeho prvni 2/3
  • Nedelali s touhle bouchackou znelku k BF3 nahodou? *15*
  • MidnighT91
    Ha dobrej postřeh, vypnout Operu nestačilo ale pomohlo se odhlásit...
  • Have You Tried Turning It Off And On Again?
  • Tomu se říká bouchačka *5*
  • 500r/s to on vystrilí asi tak 5000střel než přebije:)...zásobní jak na 50:)...,ale není to zase nějakej simulátor, takže bych to tomu odpustil. Na linearní střílečku to bude příjemná odreagovačka na kterou člověk po dohrání zapomene.
  • MidnighT91
    Já vám nevím, tohle je první video ve kterém se mi líbilo prostředí... Každopádně ta bouchačka je trochu přehnaná ne, s takovou kadencí by potřeboval zásobník velikosti pivního sudu...

Dotaz: mám pořád stejnej obrázek s Riddlerem? změnil jsem si profilovku ale po přidání příspěvku tu vidím pořád ten samej obrázek ale nahoře jak je nastavení/odhlásit se, mám ten novej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit