Přejít na výpis diskuzí
Čtyřicetiminutová prezentace Metal Gear Solid V vám ukáže vše potřebné
22.6.2015 | Honza Konfršt
67 příspěvků
-
No já bych řekl, že právě naopak - Witcher ten marketing potřeboval, protože herně jde o dost mladou značku (2007) a nedokážu ani odhadnout jak se na západě prodávaly první dva díly, zatímco MetalGear je tady od roku 87, je znám celosvětově a samotný Japonsko má 125mil. obyvatel, takže pokud některá z těhle značek potřebuje marketing tak je to bezpochyby Zaklínač - mám rád obě *4*
-
Taky se právě chystám dát si nePC díly přes emulátor, včetně prvním Metal Gearů na MSX v rámci subsistence.
-
Možná proto, že W3 je od autorů vcelku nám bližších než Konami a hra je postavená na předloze, která je u nás taky dost oblíbená. Nehledě na svoji kvalitu tu hry z japonských ostrovů nějak závratnou popularitu nikdy neměly.
-
Asi to hrál na easy...
Nebo ten gameplay museli udělat tak, aby tam ten pes (který je dnes všude) měl nějaký smysl. Normálně je nesmysl mít psa na tajné misi....Krom toho, že si ve hře řeknu jak je krásný....
Pošle psa na vojáka a jeho kámoš namísto aby toho psa zastřelil, tak se běží podívat na 1 metr co se to jako děje? Poté když hráč doslova vyběhne za daným běžícím vojákem, tak ten jaksi neslyší to, že hráč za ním běží.....Natož aby slyšel, že za ním jede nějaký stroj.
Tohle přitom bylo v jiných hrách uděláno. Nešlo běžet za NPC aniž by to neslyšelo. A podobné hry na tom stojí. Na kvalitní AI. Když se tam má člověk tajně něco dělat....Ty balóny *15*
Navíc NPC mají jaksi velice omezený dohled (což je asi protože nějakého experta napadlo dát stealth hru do pouště, kde se dost blbě schovává, když se člověk pohybuje a chce zabíjet na 15 metrů....) -
zajimave definice hry pro decka. Bohuzel naprosto chybna.
-
MGS1 som presiel asi tak 30x, neprehanam, MGS2 som hral tiez niekolko krat, nedavno som pomocou PCSX2 aspon raz konecne dohral MGS3, nasledne som dal cez PPSSPP Peace Walkera (skoda tych 20 FPS z PSP), portable ops sa mi uz tak moc hrat nechcelo. Za MGS4 by na PC by som predal aj sestru do otroctva :)
-
To neviem, ci ma drahsie, kazdopadne samotny steam key si mozes kupit niekde inde, moznosti je kopec :) Nedavno sa dal pre-order key kupit za 29 E
-
Když se podívaš na nějaký starší video, tak tam ho odeslal v blízkosti jinýho vojáka a ten si toho všimnul, myslim že o tom mluvil i tady. I když to vypadá trochu legračně tak to k tomu patří..
-
No a pak si jeste rikam jestli odeslani omraceneho vojaka balonem je nejlepsi stealth taktika... :D
-
MGS ho nepotřebuje. Witcher ho potřeboval.
-
Kamufláž jí můžeš změnit, ostatně jako všem. Tahle se jmenuje naked camo :).
-
To půjde vypnout, i v Ground Zeroes to šlo *3*
-
Ja nejak porad nechapu proc quiet chodi po pousti v bikinach... doufam ze si s sebou na mise bere alespon opalovaci krem protoze jestli ne tak se obavam ze v pristi misi bude znacne ruda a jako maskovani pro snipera taky nic moc :D
-
ale aspoň se o tu zeď nezaseknou jako ve Witcherovi *15* *15*
-
Jen mě překvapuje, jak ta hra má málo hypu, když to srovnám s tím polským nedodělkem, tak MGS je v podstatě bez hypu. Tak je jisté, že gameplay to bude mít daleko předaleko nad W3. Další triumf je že Konami hru určitě optimalizuje oproti CDP, kteří se na tuto věc takzvaně vysrali z vysoka..
-
juu nepratele jsou videt pres zed paráda! ach jo... hry pro decka. *6*
-
Hlavně steam má o hodně dražší hry než psn.. a na pc běží hry na ultra, teda pokud není někdo línej a ten comp si umí poskládat.
-
to jo a Raiden to je aspoň kus *14*
-
mě z toho vychází pořád hra roku. Kolik tu bylo open world stealth her? Navíc žádný Solid Snake, kterého nějak nemusím ale Big Boss!!! Teď ještě jakou verzi hry koupit? Steam je proti PSN úplně mimo na online služby, na druhou stranu Ground Zeroes na PC skvěle vypadá a skvělé šlape...
-
Bomba, to prostě musím mít, kéž by byli peníze na tu sběratelku...