Přejít na výpis diskuzí
Cyberpunk 2077 fanoušky původní deskovky nezklame
11.1.2013 | Adam Homola
74 příspěvků
-
Tihle kluci jsou fakt třída. Škoda že to lidi nedokáží ocenit. 2 mil. kopií za Zaklínače2 se mi zdá na tuhle špičkovou hru docela málo oproti tupým střílečkám typu Battlefild nebo CoD. Tahle hra mě opravdu zaujala a jsem převelice šťastný že to dělá právě CD projekt red. už to je zárukou poctivé a řemeslné práce jenž tihle hoši disponují. Nemluvě o tom jak se o hry v minulosti starali a potažmo i o hráče. *14*
-
Umíte někdo vysvětlit závěr traileru? Když ten zatýkající člen psychosquadu odváží tu holku v transportéru a ona... si nandá jejich přilbu?
O předloze jsem nikdy neslyšel, takže jsem v tom světě trochu ztracený... chytili jste někdo, o co tam jde? -
To, že to nabízí xx konců neznamená, že to musíš xxkrát dohrát. Stačí to dohrát jednou a vědět, že to mohlo dopadnout úplně jinak.
-
Nevím jak tebe , ale mne vždy bavilo si o RPG povídat s přáteli a zjistit , že tam kde jsem se já jen otřel oni prožívali několik minut příběhu navíc a naopak ;) . Popravdě tohle dnes paradoxně při všé té naleštěné nádheře většinou chybí a mluví se jen o různých koncích .....
-
"těch všech fantasy".... nevím jeslti jsi se někdy v jakékoliv formě potkal se Zaklínačem a tím "fantasy", který vytvořil Sapkowski... je to trošku dost jinak pojatý fantasy, než na co sou lidi zvyklý z jiných her a filmů...
Takže se neboj že Zaklínač bude fantasy hra jako je těch spousty jinejch.... *3* -
tak na jednu stranu je to jiste fajn ,ale zase na druhou hrat tu hru pak 32x na to nemam vazne cas ikdyby byla sebelepsi a i po tricaty to cloveka bavilo... *11*
-
Tolik jako na tuhle hru jsem se v zivote tesil asi jen na 3 dalsi - Master of Orion 3, Starcraft 2 a Deus Ex 2...a vsechno to byly priserny hovadiny(minimalne 1 titul si zaslouzi i horsi pojmenovani).
Jo a ten teaser mi ramcove pripomnel GITS..ach jo, jak si preju at to dobre dopadne! -
"trochu si povyrazit - prožít vzpomínky někoho cizího. Jenže to je návykové a může to být devastující." To mi připomnělo hezký film Strange Days.
Na tuhle hru se ze všech nadcházejících nejvíc těšim :) -
Od roku 2010 hodně sleduji herní PC trh a člověka potěší, že středoevropské a východoevropské studia začínají nakopávat p r d e l těm manufaktůrám v USA.
-
Ve dvojce uděláš jedno ze dvou rozhodnutí v první kapitole. Tohle rozhodnutí naprosto změní dosavadní průběh a obě volby jsou na 85 % jiné. Jiné úkoly, jiná mapa, jiné vybavení, jiný dabing, jiný příběh. Celkově pak po třetí kapitole máš asi 32 kombinací konce hry. Je to zajímavý sledovat i z hlediska jak tvoje rozhodnutí ovlivňují životy a rozhodnutí charakterů ve hře...
-
Zaklínač mě moc nezaujal, těch všech fantasy už je na mě moc a hledat info o jedné části hry by asi nebylo nejrychlejší, tak díky za odpověď
-
To si nehral Zaklínača, či už jednotku alebo dvojku?... alebo si si nenašiel info o nich?.. majú najlepší systém rozhodnutí a následkov/dôsledkov aký som pri hrách zažil.. ešte možno Alpha Protocol, ale aj tak sú na tom najlepšie práve hry zo série Zaklínač
-
Moc se těším a hlavně polákům z CD Projekt RED věřím. V mém osobním žebříčku právě tohle studio nahradilo BioWare.
Co mě ale dostalo ještě víc je, že v teaseru se objevilo něco v tom smyslu, že 5. února CD Projekt RED odhalí další titul, který bude hotový ještě dřív než Cyberpunk. No a to nemůže být nic jiného než Zaklínač 3 *4* Takže 5. února kroužkuju v kalendáři a netrpělivě čekám *4* -
Jak je to s tou nelineárností u jiných jejich her? Pokud jsou tím znamý, jak se zde píše, tak to nebude, že na konci jsou na výběr tři dveře a hotovo?