Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

Mam na to jinej nazor, management lidi je stejny u SW spolecnosti jako u vyrobni spolecnosti, ktera poslala svoje bily limecky na HO. Team vedouci nemohou uplne ovlivnovat kompletaci ukolu a celkovy stav, navic komunikace se komplikuje a tim snizuje produktivitu.

Pokud odkazujes na FC games.cz, tak se podivej na FC kde byl QA leader Warhorse a povidal tam o HO a snizene produktite.

Tak to proste je, lidi jsou lidi;-) To neovlinis, asi kazdy vedouci by ti o tom mezi 4 ocima rekl sve:-)

• MrDonut

Jak rikala Alzbeta dnes ve FightClubu, vymlouvat se na kovid u vyvojaru her je jen snaha zneuzit situace jak obhajit ze nestihaji. Mluvim z vlastni zkusenosti jako vyvojare, ktery to muze sledovat a na produkci tato situace nema zasadni vliv.

• Carnage666

To je sice hezký že máš takovou zkušenost ale o to tady vůbec nejde. Jde o to že ta hra byla hotová stejně jako je hotový Cyberpunk (alespoň na PC) a jen ten leak příběhu je donutil to nakonec vydat na místo toho jejich že datum ještě nemají a je to odložený na neurčito.

• LessPh

Tak taky přihodím do diskuze, Cyberpunk jde sice mimo mě, ale CDPR se nedivím - v téhle kovidové době, kdy jsou lidi zase zpátky na HO, je těžký něco uřídit, natož dodržet termíny, navíc s Q laťkou, kterou si asi interně nastavili.

Je to složitý a pokud je další odklad tak to chápu, máme druhou vlnu kovidu a prostě s tím se nedá nic plánovat.

• to by me zajimalo, v jakym odvetvi pracujes, ze letos, za nynejsi situace, jeste ocekavas nejakou sezonu... 

• Hidden

Ve skutecnosti, z probehleho konferencniho hovoru co mely hlavy pomazane CDPR, problem neni v novych konzolich, ale ve stavajici generaci (zrejme nejaky pomerne zasadni problem, kdyz vedl k odkladu). Pro PC a nove generace je pry vse OK.

• Staci mit rakovinu na mozku, pak koupi rychle 10K televizi to nej a ceka rychle na hru protoze za rok tu byt nemusi :)

• LessPh

Jeste 2000 komentaru stale chybi;-)

• wow zrovna koukam a zrovna ma tento clanek 77 komentaru jaka nahoda xD jinak dalsi odklad me celkem prekvapil myslel jsem ze si dalsi uz nemuzou dovolit 

• homeles8

Moudrý výpravčí. Nechápu proč se lidi stresujou takovýma prkotinama. A strašně řeší nedůležitý věci. Já se na hru taky těším, a budu si s váma o ní psát až vyjde. A když vyjde až příští rok, tak to bude až příští rok. Je to jedno. Já teď dělám na svým prvním hudební albumu a taky jsem nečekal že to půjde tak pomalu. Ale bude to. Všechno bude, nebojte se :-) Stěžování si na odklad bych pochopil jedině od lidí, kterým doktor řek že se kvůli nemoci nedožijou příštího roku, a preferují zahrání si PC hry od jinýho užití posledních chvílí života. (Když si užili už všeho ostatního dost, tak proč ne :-) )

• Duchino

Pokud už nějaká konspirační teorie, tak bych spíš viděl vinu v nVidii a jejich nedostatkovým kartám, jelikož ta s CDP spolupracuje dlouhodobě. Konzole bych z toho moc neobviňoval, už kvůli tomu, že podpory se nová generace dočká až později.

• Duchino

Hehe, minulý týden jsem jel vlakem a v mezistanici mi výpravčí sdělil, že další vlak bude mít zhruba čtyři hodiny zpoždění. Když pak uviděl můj zděšený výraz, prohlásil: "Ale pane, co je to proti věčnosti?"

• homeles8

To nevadí. Za 30 let si na to ani nevzpomenete. A pak stejně zemřete. Úplně stejně, jako kdyby žádný odklad Cyberpunku nebyl.

• Duchino

Hraju cca dvě hodinky týdně, občas víc, když mám volný víkend. V prosinci kvůli sezóně mít volno nebudu určitě a tak si CP zahraju nejdříve v dubnu. Pokud by vyšel  v listopadu, měl jsem na něj dokonce dva víkendy vyhražené. Tak to bylo myšleno.

• Duchino

Osobně se domnívám, že nekritičnost hráčů je hlavním faktorem úpadku herního průmyslu jako celku. Maximálně si tak postěžovat v diskusích, ale jedině peníze jsou tím, co na herní studia platí - proto ten refund.

Dále tu spousta lidí bagatelizuje odklad o měsíc, ale připomeňme si, že Cyberpunk měl vyjít už na jaře... 

• Opět věc názoru , tady prostě zkusili něco nového , hold to někomu sedlo , někomu ne. AI je podle zvolené obtížnosti a rozhodne patří k tomu lepšímu co ve hrách je.

Btw jednička má naprosto tuctový příběh , který byl ale skvělý , tady prostě udělali něco nového/jiného.

• Veskoslav

Pokud to člověk porovná s 1. dílem, tak ta hra je průměrná, místy až podprůměrná...I ta vychvalovaná AI nepřátel, co jsem četl v recenzích mě zatím asi minula.

• Protože Valhalla má vyjít 10. listopadu. Původně tedy jen 9 dní před Cyberpunkem. To prodeje ovlivní.

• Kosac

Proč?

• No každopádně v Ubisoftu asi bouchají šáňo ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit