Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RAMIUS89

aj tak tam budú chybi, neexistuje dokonalá hra a existovať nebude.  zmier sa s tým.

• Ano, ale oni tu hru neopozdili kvůli bugům :D takže naprosto zbytečná debata a uvažování uplně mimo

• derkel

😀, no jo Cd REd se z toho nevyhrabe a většina vyvojářů skončí vyhořením, btw. když ty hry nehrajete ,dáváte je někomu nebo si je vystavujete na poličce a těšíte se ,až si je někdy zahrajete?(což nenastane jinak by jste se ochudil o ten největší požitek kvůli čemu jste je kupovat). 

Pro ty co pochybují o hře, týmu apod., ti co hru už hráli u nich ve studiu a mluvili s vývojáři se schodují ,že se nesetkali s tak velkou snahou o perfekcionizmus a jejich cíl je vydat skutečně dodělanou hru. Tradicí se stalo vydávat  2-3 velké patche po vydání, které hru zpříjemní natolik, že by jste si to rádi třeba znovu zahráli, ale už jste to dohráli třeba 2x. 

Nemají dobrý team management na časový rámec(na jeho obranu se dost věcí v průběhu mění, přišel covid), ale na hře nebo kvalitě to nic nemění, jestli je chce někdo kvůli tomu hejtit ,tak mi připadá jak uvztekané děcko.

• Derp_1337

Haló, kolego, umíte číst?

Když ještě všechny bugy nejsou opravené, tak je tzv. "Day 1 patch" asi nedokáže všechny opravit, nemyslíte? 

Nemyslím si, že by někoho bavilo hrát hru, která pravidelně padá a občas se seknou questy, které pak nejdou dodělat a jediná záchrana je najít starý save a načíst ho.

• Věc názoru , za mě to byla dobra hra s na druhy průchod game+  ještě lepší 😉

• Haló, kolego, umíte číst? Hra je gold - tzn že je hotová a klidně mohla vyjít na PC a staré konzole. Jaké bugy proboha? Od toho je day 1 patch. Jediný důvod opoždění je ten, že se čeká na nové konzole - stejně většina lidí nové PS ani nestihla koupit. 

• Veskoslav

Jaký názor? Že se víc těšíš na to těšení na hru než hru samotnou?😂

• Veskoslav

Neměla. Jenom to byla sr*čka, kterou se musím donutit dohrát, protože mě stála litr:(

• Derp_1337

S tou dovolenou teda nevím jak ty, ale já letos byl 2 týdny hezky u moře.

Samozřejmě zimní dovolená bude horší. To asi taky strávím doma, protože člověk moc možností mít nebude.

• Carnage666

TLoU2 ale nakonec vyšlo dřív protože leaky. A světe div se hra byla hotová a žádný extra bugy neměla.

• sugyn

Jako kdyby v soucasne pandemii jsou jiny moznosti na co dovolenou vyuzit. Ano taky jsem si vzal dovolenou kvuli Cyberpunku + firma by me stejne donutila ji vyuzit.

• Maxianimal

Krásně řečeno.

• tuco

Sou dokonce studie ktery vztah ocekavani a nasledneho prozitku zkoumaji, napr: 

Expectations influence sensory experience in a wine tasting -   https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0195666309000166

coz je topic sam o sobe, to vino :) ale zda se, ze nas mozek tak nejak funguje, coz neni tak sokujici.

Nicmene, snad to momentalni zklamani kolegy Duchino vyprcha. Jako neuzit si to, jen proto ze prisel/sla pozde, to bych souhlasil, ze smutne je.  

• MrDonut

No a ja to treba uplne chapu. Je proste fakt ze ne kazdy ma dost casu na hrani her a ja mam treba rad, kdyz mam na hrani delsi casove okno v kuse a nikdo me u toho nerusi. Kazdy rok mam dovolenou naplanovanou na prosinec a letos se mi CDP krasne trefil s odkladem do dovci 🙂 sice uz bych to radsi hral driv, ale aaspon budu mit vic casu a klid

• spoock

lol, hele něco podobného bylo s Last of Us 2 na jaře, přežili jsme to všichni, kdyby to odložili CPR o půl roku, tak bych to pochopil, ale takhle?

• Derp_1337

Bohužel kvůli některým nedočkavým jedincům se dnes vydávají hry nedodělané a zabugované. Většině lidí se to nelíbí a nadávají na tom, ale když se náhodou nějaká hra spozdí kvůli dokončení a opravení bugů, tak najednou ti sami lidé si stěžují, že už nechcou čekat.

• Derp_1337

Hahaha

True story.

• Derp_1337

Já si taky vždycky myslel, že hry jsou hlavně o tom, že je hraješ a bavíš se u toho či relaxuješ.

Názor, že hry jsou jen od toho, aby ses na ně těšil, až si je jednou zahraješ, je prostě úplný MINDF*CK. 😱

• KrPa

temhle de8ilum se musim vzdy smat 😂 brat si dovolenou na vydani hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit