-
OK :) pri cteni te prihody jsem si nebyl jist jestli se tomu nahodou nerika jinak.
-
Ano, protoze dle meho nazoru lzou. Hru kdyz ji poprve odkladali urcite nemeli ani vzdalene hotovou.
-
Takze ke lhani bys to srovnal.
-
Tak kazdymu bylo jasny, uz u prvniho odkladu, ze hra jeste neni ani vzdalene hotova u druheho to potvrdli a ted je to jasne, v den vydani dopisou posledni radky kodu k dokonceni hry a ted si nechavaji 21 dni na ladeni bugu. Bylo by pro ne lepsi rict na zacatku, si ukousli vetsi sousto a nestihaji a hra proste neni hotova nez tu tvrdit jak to je hotove takhle jim akorat lidi omlati o hlavu, kdyz tam budou nejake zasadni bugy.
Srovnal bych to asi jako kdyz nekomu rikam, ze uz sedim v aute a jsem skoro tam. Pritom teprve dohravam hru, pustim si film, jdu se najist, osprchovat a prevlect a tak za hodinu vyjedu a pri dojezdu se vymluvim na komplikace na silnici.
-
Neviem čo je horšie? Vydať hru ktorá má nejakú tu chybu alebo vydať hru po dlhom čase a mnoho odkladoch a aj tak tam nájsť chyby.
-
Ja to ale myslel zcela uprime - za chvili vychazi WD: Legion a hned potom AC: Vallhala a to mi na ten mesic a pul na vyblbnuti staci :)... a kdyz je rec o EA, tak SW: Squadrons by treba taky stalo za hrich...
-
No co počkám si.
-
Jsem smutny... Ale preziju to. Hlavne at to odladi tak, aby to nebyla ostuda. Drobne bugy kazdy prekousne a dopatchovat to muzou i potom. Ale jako chapu ze to chteji mit co nej a bez chyb. Ale nas fanousky uz to zacina tyrat... Tak uz sem stim herdek 😁
-
Takhle to spis působí ,že žádný PR nemají 😂😂
-
Na to az dotahnou a poradne otestuji day one patch na vsechny platformy. Sami to ve svem oznameni pisou. V dnesni dobe, kdy se ceka na certifikace, vyrobu a dany cas se pak vyuziva na patch dostupny pri vydani opravujici mene kriticke problemy nebo problemy co se dodatecne objevi po uzavreni release verze to (bohuzel) neni nenormalni postup.
-
Když je Gold ??? Na co čekají ? Jako fakt na to až se uráčí Sony dodat nové Playstationy aby měli global launch a nebyl hejt jen na to co udělali pro starou generaci ??? Tady něco nehraje ....
-
Myslím, že každý asi chápe.
-
Půjčím si od Carmana klacík ,ukážu s ním na CD Projekt který zčervená a řeknu " ...Vy taky !!!"
-
Asi to fakt vazne potrebuji, vzhledem k tomu ze jim muselo byt jasne, ze timto odkladem budou za blbce a naplanovana reklamni kampan je uz plne rozjeta. Nechtel bych byt ted v kuzi jejich PR tymu... ;)
-
Teď už chybí jen zvolání ...Ještě že je tu EA ! 😂😂😂😂
-
Nextgen pro všechny !!!😂
-
To je dnešní "cancel culture", jenom dotažená ad absurdum.
-
aha, tak to se dej na nějaký věštění a sázení, protože tohle by snad po těch všech potvrzeních za poslední týden napadlo buď šíleného konspirátora či člověka, co vidí do budoucnosti.
Jinak ztrapnili se neskutečně.
-
Uf, jeste, ze tu je Ubisoft... :)
-
Ale to víš že můžou 🙂 po tom jejich "November 19 now fo real!" a potom co jsem viděl tweet ze včera kde napsali na otázku jestli to vyjde v listopadu "100% confirmed" jim už nevěřim ani nic.