-
Jestli jsou pro tebe hry o těšení se na ně, tak by jsi měl být vývojářům vděčný. Teď se můžeš těšit ještě déle :D
-
ano, protoze v tehle dementni dobe je proste standart, vydavat neuplne a zabugovane hry, diky lidem jako ty...
-
To se mýlíte, kolego. Tohle je projevem incel culture a alt right pošuků.
-
Hele, prostě akceptuj, že existují lidé, kteří žádnou jinou radost v životě, než ty hry, nemají a posunutí vydání jedné hry o měsíc jim totálně zničí jejich pevné body v tomto nepřátelském vesmíru.
Je to smutné, ale je to tak.
-
"Lide nabrali dovolone" 😱
-
Podobne dopadl WoW: Shadowlands ... prvne se nestihalo a predobjednatele jen vedeli, ze nekdy 2020. Pak Blizzard prisel s vydanim za dva mesice na 27.10. Zdalo se to neuveritelne, ze to zvladnou takto rychle. Lide nabrali dovolone a mesic pred vydanim odlozeno na 2020. Hype byl zabit podobne jako v pripade Zaklinace a spousta nastvanych, ale taky kupodivu spousta streameru a znamich hracu se temer jednomyslne shodla na it's ready when it's ready a postavila za Blizzard
-
:-D na co tyhle ironický reakce? Jestli ti to nevadí, klidně čekej. Nerad jsem ti pošpinil tvou modlu, ale zkrátka existují i lidi s opačným názorem.
-
Načo dvakrát? Ta hra je prakticky hotová. Minimálne dva mesiace riešia len bugy a chybi s ktorými by som sa dokázal zmieriť.
-
A já hlupák si vždycky myslel, že hry jsou o tom, že je hraješ až když jsou hotový. Změnil jsi mi život, jdu do lesů.
-
To fakt ne. Hry jsou o těšení se na ně a když už se na ni člověk netěší, tak je zbytečný ji hrát.
-
Ty kráso, to je žvást. To jako prostě sedíš v koutě v klubíčku, divně se kejveš a čekáš na den vydání?
-
Tak proti Chrisovi "Romero 2.0" Robertsovi to určitě amatéři jsou. Jen 3 odklady... to je nic.😂
-
Tak je to tam - zažádal jsem o refund na GOGu. CD Projekt mě svým přístupem velmi zklamal. Může se podívat například k Larianům, jak se pracuje na takto očekávané hře. K argumentům, které tu zazněly a tedy, že přece můžu počkat, vždyť o nic nejde.... tohle odvětví je hlavně o těšení se. Hraní není povinnost a nemá ani s ekonomickou racionalitou nic společného - nač utrácet peníze, za něco, co nepotřebuji. Cyberpunk byl třetí hrou za posledních pět let, které jsem chtěl hned při vydání a "stříhal jsem metr", než k němu dojde. CD Projekt si to (nejen u mě) dost pokazil a neřekl bych, že se z toho ještě někdy vyhrabe.
-
lepsi nez tu hru vydavat 2x jako anthem nebo arfifakt ze?
-
a?
-
Já si spíš myslím že next gen verze je právě hotová jen se čeká až budou ty konzole víc dostupný.
-
Výjde výjde... nevýjde nevýjde. Nějak mě to netankuje. Hrát co je, horší to kvůli zpoždění nebude... tak ať to vydaj až budou ready.
-
Hele pane negativní. Do konce roku zbývají dva měsíce. Ještě se může něco změnit. Vážně amatéři, když se snaží vydat hru co v možném perfektním stavu.
-
Je vám jasné, že to nevyjde tento rok. CDPR len klame. Z apríla(duben) na september(září) potom na november(listopad) a teraz december(prosinec). Hlavne, že v septembri uisťovali, že to na 1000 vyjde a nebude Crunch a pritom Crunch už beží 6 dní v týždni. Amatéri z Poľska. Hra oznámená v roku 2013 a nie je ani prd.
-
Mne je to vcelku jedno, hneva ma totiz to, ze to nezosuladili s nastupom novej generacie konzol a nebol z toho launch titul ... takto aj tak budem cakat ktovie ako dlho kym vyjde next gen verzia....