Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Střih, choreografie, kamera vše až skoro na amatérské úrovni. Vizuál nehodnotim, to je subjektivni, mne se to nelíbí, ale věřím ze spoustem se to bude libit. Uvidime, očekávání nemám žádné, muže jenom překvapit.
    • Trolling až skoro na amaterské úrovni. Vizuál taky nehodnotím, to je skutečně subjektivní.
  • místní diskuze -> perly sviním
  • Tohle bude nářez. Stačí se podívat na odezvu na YouTube. :D
  • TheGGG
    Zdejší zahořklá úderka už nadává i na cyberpunk... Jak na novinkách tady, ble. Holt konečně cyberpunk co má taky ten punk. Zdejší úderka samozřejmě zná jen blade runner a Deus ex a na tom postavila své znalosti žánru
    • bejt ve dne vzhuru neni znamka punku
    • pochybuji, že jsi hrál první Deus Ex a pochybuji, že jsi se svým mentálním poškozením pobral Blade Runnera, pokud jsi ho vůbec tedy viděl...

Jinak ano, tohle je přesně pro tebe hra, hned jsem si na tebe vzpomněl při uvedení. Řekl jsem si, GGG bude spokojen a je.
  • No, jelikož mi teď YouTube hází reklamy na Cyberpunk (což je velmi neobvyklé u hry, která by údajně měla vyjít za 2 roky...), moc bych se nedivil, kdyby vydání hry bylo překvapivě brzy...
    • Hype na witchera 3 trval taky přes dva roky, spíše už se rozjel mega hype
  • Dnes na mě na youtube vyskočila bumper reklama (ta 5 vteřinová, co nejde přeskočit). To znamená, že to CD Projekt fakt hodně tlačí. Což je zvláštní, že do toho nasypou takové peníze pokud to nevydají někdy v dohledné době...
    • všiml jsem si toho totéž a jsem stejného názoru, promovat takto hru, která vyjde za cca 2 roky, nedává smysl - troufám si tvrdit, že nás čeká velké překvapení :-)
      • Blue.Shark
        To je otázka. Můžou se snažit využít rozruchu, který s trailerem udělali. Pokud se lidem hra zapíše do paměti teď - v období nadšení z odhalení traileru - je možné, že se z téhle části lidí s o něco větší pravděpodobností stanou budoucí zákazníci. Budou si o hře udržovat stálý přehled, vyhledávat o ní informace atd. Jakmile ten boom pomine, tuším, že získat v tomhle smyslu zákazníka bude o něco těžší. Určitý smysl bych v té reklamě tím pádem viděl :)
    • Já bych raději dalšího zaklínače.
      • Já taky.
      • Nejen ty!
    • ucho
      tak ono je spíš zvláštní něco promovat na youtube ve chvíli, kdy vydali nový trailer a je E3, tedy se o tom všude píše.
      • Právě... Nehledně na to, že tyhle reklamy jsou drahé jako blázen... Taky mi to přijde divné proto to sem píši... Tohle by značilo, že datum vydání nebude až tak daleko... Protože dělat placenou reklamu na něco, co vyjde za 1-x let mi přijde jako dost prodělečné... Mno uvidíme co CD Projekt řeknou za informace *4* .
  • Parada. Ten trailer ma vsechno, na tohle se zacinam fakt tesit. Je tedy pravda, ze ten uplne prvni trailer (nebo teaser trailer, nebo co to vlastne bylo) byl atmosferou takovy... dospelejsi, ale tohle vypada paradne. Souhlasim, ze to mohlo byt troch ponurejsi (takovy Shadowrun patri k mym vubec nejoblibenejsim hram). A trochu mi prijde divne rikat v komentarich, ze je to zamereno na deti jen proto, ze jsou tam pankaci a rebelove. To ja jako rikat, ze pop a rock je pro deti, dospeli poslouchaji zasadne vaznou hudbu.
    • 24H není jen světlo :D Takže nebojte toho temnýho cyberpunku si užijeme dost :-).
    • V pohodě. To je jen pár hlučných rádobyelitářů pod multinickama.
  • Upřímně od nich bych byl radši za další fantasy/středověk, tohle už je na mě moc cool scifi. Kdyby to dělal Ubisoft asi ten článek ani nerozkliknu, ale CD Projekt to je jiná, takže věřím že to bude stejná kvalita jako Witcher 3.
  • 2020??? To rovnou můžou udělat na další generaci konzolí. Nezlobil bych se.
    • ucho
      šušká se, že to na další generace konzolí bude a že už mají Poláci devkit PS5 k dispozici.
  • Nez to pujde do prodeje , bude to vooošklivější a gameplay hodně na hranici klasicke third person hry . Proste mam obavy , ze CD stratili tah na tu spravnou branku .
    • Jack1947
      Nemá to být spíš FPS? www.youtube.com/watch...EMdr3k
      www.youtube.com/watch...t=357s
      kotaku.com/cyberpunk-...775323

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit