Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pichpe

    Mě auta třeba vůbec neberou. Jedno mám, to jezdí, jsem spokojen... Ale třeba NFS Porsche byla bomba. Ten progres, sbírání nových modelů atd. Super!

    A Snowrunner, totální bomba. Je to prostě hodně rozvětvené puzzle v kterém se dají sbírat zajímavá auta, která mají různé vlastnosti.

    Prostě, když je hra fakt dobrá, tak si fanoušky najde ;)

  • Je mi skoro 50 a nevím co je hitbox. Ale dokud postava není schopna udělat krok zpět WSAD, pak se o perfektním ovládání nehodlám bavit. Maximálně průměrném a v tomto ohledu uznávám, že jsou i horší hry než Elden Ring.

  • ja to mam zas naopak

    soulsovky nehram ani neplanujem

    a SnowRunner po 2 rokoch jazdenia ma prestava bavit.... a po kratkych sezonach S5 a teraz S7 s jedinou mapou (Amur mal 4 take) to vidim asi tak, ze nadchadzajuca S8 bude moja ofiko ako posledna

    a keby nahodou nie, su i mod mapy

  • solomon.short

    Hele, jako petrolhead to vnimam presne opacne :)

    A jak pise Patrik, fakt by me zajimalo co na to reknes jako benzinem/naftou nepolibeny, a to opravdu myslim vazne. Nakonec, nemusis za to utracet, pokud mas gamepass ;)

  • lito

    lempl to zvládne, protože se hra ovládá perfektně viz nejlepší hitboxy, co jsem měl možnost vidět.

  • Nedohraje. Lempl chce ve hře bojovat s nepřítelem a ne s ovládáním a hrou samotnou.

  • Genshin mám pořád nainstalovaný, že se k němu jednou vrátím. Ten mě bavil fakt hodně. Nepotřebuju to dohrát ale to prostředí mě baví a líbí se mi

  • Já měl největší zážitky u DS1 a od té doby vyhlížím něco co mě konečně zase tak překvapí a uhrane ... Elden ring je z mého pohledu uplně prázdný - nejsem napjatý nebojím se jít za další roh prostě nic - ale jinak je to určitě supr hra . Pro mě je ted top Death Stranding DC ( ano konečně mám čas a konečně vím že už se nic nepřidá a hraji kompletní hru ale bylo fakt náročné se nezajímat tolik let o jednu z nej her od roku asi 87 kdy jsem poprvné něco hrál na počítači. ) 

  • mr.clayman

    Souhlas, oba Oriové mají skvělý soundtracky. Mně víc sedl ten z prvního dílu, jenž i přesto, že je monotematický, je takový chytlavější. Hudba z druhého dílu je objektivně lepší snad ve všech myslitelných ohledech, ale přesto je u mě až na druhém místě. 🙂

  • lito

    je poměrně vtipné, že jsi neobjevil mechaniku, kterou získáš ani ne po hodině hraní, ale máš potřebu psát článek o hře, kterou jsi nehrál ani hodinu.

    Ten článek absolutně není validní a ne sumonni nejsou berlička, můžeš si svobodně  zvolit, jak to hrát.

    Jen dodám, že problém bude jen v tom, že musíš jako hráč udělat nějakou činnost sám a ty mechaniky ve hře objevovat. Ne, to není Aloy či Geralt, kterou ti řeknou, že na zemi jsou krvavé stopy, že bys měl prověřit tu jeskyni s krvavou louží před vchodem.

  • Elden Ring je dobra hra, ale nebavi me. Problem bude asi v tom, ze jako vicemene otevreny svet laka k objevovani, ale nic moc z toho clovek nema. Na nejaky grind ,,lehcich,, npc za hodne ,,xp,, se tam moc nehraje takze mydleni potvor zisk neprinasi. Nejlepsi je proste postupovat linearne s tim, ze kdyz clovek nekde zatuhne, tak jit doexpit lvly a upgr a pak jit zase dal. Samozrejme tam jsou zase ,,povinne,, side questy, takze kdyz clovek neco propasne, tak treba zjisti, ze je ochuzen o urcite dulezite moznosti. Jednou tomu jeste sanci urcite dam.

  • patrik-hajda

    Neobjevil, ale je dost dobře možné, že by se toho moc nezměnilo. Co nefrustruje jednoho, může být pro druhého stále noční můrou.  V současné době chci, aby mě hra bavila rovnou taková, jaká je a ne až po nějaké době, kdy mi hodí berličku. 

  • lito

    Elden Ring se summonama máš hru naprosto bez frustrace. Je to easy mod.

    Za mě jsi tu mechaniku ani neobjevil, že? 

  • lito

    lituji autora a podobné. Asi nejlepší abstraktní fantasy historie. Ten svět je úžasný, hru dohraje i největší lempl se summonama. 

  • patrik-hajda

    Díky 😉

  • triptich

    poslednou dobou je SnowRunner dosť hraný aj na CZ&SK twitchi a z toho mála, čo som videl na mňa to pôsobí, že má autá... ako kulisu? ak by to tam bolo o vozoch ťahaných volmi, tak by jadro ostalo nezmenené. ako popisuješ, ide o to prekonať určitú sériu prekážok - správne vybrať auto, príves, cestu, získať nejakú skúsenosť, kedy ešte áno, kedy už nemám šancu prejsť...

    ak nájdem čas (asi najväčšia investícia z mojej strany), tak určite dám vedieť, ako obstál :)  trafil si to správne, nemám prakticky žiadne predpoklady na "autíčkové" hry. jediné, čo som kedy hral (micromachines z 1994 nepočítame) bolo nejaké to staré need for speed a flatout 2. aj to skôr arény a výzvy, než preteky samotné.

  • mr.clayman

    To je přesně můj pohled, když uvažuju nad tím, jestli jít do remaku Demon Souls na PS5, nebo Returnalu. Vizuálně jsou to úchvatný hry, ale když pak (alespoň obrazně) brečím u gameplay, může ta hra být sebelíbivější a prostě skončí odložená na poličce (protože jsem se nenaučil hry posílat dál do oběhu).

  • mr.clayman

    Něco mi říká, že zrovna koncept stárnutí jsi připomenout nepotřeboval. 😀 Každopádně ten H:S stojí minimálně za vyzkoušení, i když si myslím, že gameplayově bude pravděpodobně jednodušší na zvládnutí než SnowRunner. U Hardspace stačí dodržet určité postupy a být opatrný a dá se to, i když občas ta hra umí kousnout. 😉😬

  • patrik-hajda

    Skoro mám chuť si to zahrát! Ale nejlepší je na tom stejně soundtrack. Ten poslouchám pořád.

  • DS3 nemají cloud savy? V prvních DS (na PC) se dal soubor s pozicí neoficiálně zálohovat. Dalo se s tím i podvádět, ale nestálo to za to. Kde jsem s tím podváděl, bylo FTL. Fakt jsem nechtěl, aby mi několik hodin dlouhý run zkazila u bosse blbá náhoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit