Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To máš pravdu taky se těším pro mě možná nej. hta od VALVE :D *3* *3*
  • Ano, CS je povodne mod na Half-Life :) Nemylis sa :P
  • Pete.palis
    omg...jsem to nebral z hlediska kvality hry, ale z hlediska doby...omlouvám se, že jsem vám poškodil jmeno hry *1*
  • To, že hra prodává miliony kopií neznačí kvalitu. Hry se v dnešní době dostali již hodně do povědomí mas, a poslední díly CoD se ukázali jako naprosto idiotské, nudné, lineární sračky, které jsou skvělé, pokud jsi příležitostný hráč nebo hraješ pár let. Pokud si zažil starší hry (FPS), tak by si pochopil, že CoD je neuvěřitelná sračka. CoD a WoW jsou prostě hry pro masy, o čemž svědčí ty obrovské prodeje, takže hráči, kteří již mají něco za sebou jsou obvykle zklamáni či znuděni, Ti ostatní jásají, jak skvělé to CoD je, jak je plné novinek (pche) a jak je skvělý MP, ačkoli absolutně nefunguje a je plný buggerů a cheaterů (MW2)...
  • Dříve by to bylo myslitelné ale teď bohužel ne. To máš pravdu.
  • PANEBOŽE !!! Vieš si to predstaviť, ako na teba IW alebo Treyarch posiela v malej uličke v nejakom meste pešiu divíziu nemcov, prvú tankovú divíziu a vy máte tak akurát starý Winchester alebo Lee-Enfield, to by sa asi ťažko kosili hordy nemcov. Teda pri takomto postupe vývojárov, kde zredukujete populáciu zeme na polovicu.
  • bambulak - tak o tom vůbec nepochybuj. HL1 strčí do kapsy kdejakou hru dneška. Pro mě HL ztratil šťávu v mnohých levelech Xenu (nebo Zenu? prostě poslední emzácké levely)
  • Mas pravdu, Valve mam rad (jinak nejsem zadnej fanda nejake firmy), vydavaji vynikajici hry i kdyz si vetsinou davaji dost nacas.. Jen bych podotknul, ze Counter Strike neni jejich dilo, ale je to modifikace, jejihoz autora pote radsi zamestnali pokud se nemylim..
  • No je to prostě Valve . Ty mají skvělé kousky-Counter strike,Left 4 Dead (1,2) , HL (1,2,ep1,ep2),Team fortress 2 , Portal (1,2) prostě oni sou borci
  • Jasně. US vojáci z West Pointu trénují taktiku na BiA... *1*
    Kolik ti asi je, když věříš takovým pohádkám...
  • přesně tak, taky si myslím, že jde o zničení značky a to jsem sám velký fanoušek cod1,2,4. A argumentovat tím, že je to dobrá hra, když vydělá milardu, to je pěkná blbost, hlavní tržby jsou z toho, že se to jmenuje call of duty a taky hlavně z konzolí a to i chápu, protože pro konzolové hráče je to opravdu dobré, ale jde jasně vidět upádek na pc platformách, Mp stojí za starou bačkoru už mp u cod4 si museli upravit samotní hráči, tak aby se to dalo aspon trošku sportovně hrát, u cod5 to samé, u MW2 to nešlo a BO je kopírka MW2, jaký to je pak úspěch, když se stejně pořád více hrajou 5 let staré díly jako je cod2,4 než tyto ? Njn, na to se, ale už ostatní nedívají, hlavní je, že to vydělalo milardu a proto to je nejlepší hra
  • Nejsem žádný zastánce CoD . Poslední díl neboli BO jak chcete je podle mě spíš krok vzad, ale to byl i CoD World at War (5. díl). Ale o MW se to rozhodně říct nedá, vždycky jsem se skvěle bavil jak v SP, tak v MP a pokud tvrdíš, že mezi MW a MW 2 není žádný rozdíl pak si to nehrál. V MP je rozdíl nové mapy, nové zbraně, nové perky, nové vylepšení zbraní, nové Kill strike, i některé jiné strany, za které je možno hrát a spousty dalšího. Pořád tam není žádný rozdíl? Nejdřív by si měl hrát a pak psát.
  • FragmeNT:jj ta pasaz byla super a clovek se musel celkem ohanet :-D
  • me to neprislo teda ,a v nekterych ohledech mi prijde lepsi nez spousty dnesnich FPS
  • JJ HL1 ve sve dobe neprekonatelnej a v urcitych ohledech i dnes napr. co se tyce umele inteligence v pasazi, kdy me ve skladu pronasledovali nejaci ninjove nebo co to bylo (uz je to predsejen dlouho co sem to hral), tak dlouho sem se od te doby nezapotil a proti tomu je AI v CoD no jak bych to rekl... ona tam vlastne neni..
  • U tebe je rozumný důvod nad Ferrari brečet, že by vlastně mohlo míň žrát, mohlo mít tvar lokomotivy a v případě potřeby by měla být možnost zorat pole? Prostě už pochop základní věci a dospěj. CoD je jakej je a tím, že tu budeš pořád fňukat, nic nezměníš. A že já se chovám jako blbec? Já se chovám jako zrcadlo, přeber si to.
  • HL1 měl bohužel kolísavou kvalitu
  • HL2 je skvela hra,ale starej HL1 je pro me jeste o vlasek lepsi :-)
    Uz aby tu byl HL2:E3 nebo rovnou Hl3 :-D
  • Ne nadarmo je taky označovaná za nejlepší hru.
  • moje rec :-P,uz postarsi hra,ale kvalita se nezapre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit