Přejít na výpis diskuzí
Další Call of Duty bude prequel Modern Warfare s Ghostem
5.1.2011 | Aleš Smutný
150 příspěvků
-
Vubec nezaspal dobu, spis ma dobrej vkus na hry. Pote, co mi jeden navstevník techto stranek poslal funkcni cestinu na aktualni verzi HL2 se chystam to taky cele znovu zaparit. Cele COD se muze jit klouzat... Zkousel sem dva dily (uz presne nevim kolikatky, ale byly to az ty novejsi, tusim 3 a 4) a za hodku to slo z HDD a od te doby na zadnou hru z teto serie nesahnu. Nerikam, ze je to vylozene spatne, ale me tento styl proste nesedi. HL je taky nascriptovanej, ale stokrat lip..
-
si zaspal dobu né?? *1*
-
Hm až na to že já aspoň mam rozumný důvod to psát ty jsi teď jen přiznal že se tu nachvál chováš jako vůl. Diskuze s tebou nikam nevede a proto na mě už nereaguj stejně ti neodpovim. Až budeš schopen si přiznat pravdu potom se spolu můžeme bavit ale to jak se zdá se u tebe nikdy nestane.
-
Kdo tu slepě hájí jakou hru? Chceš zase rozjet tu hloupou hádku z předvčerejška, u který jsi vůbec nepochopil její podstatu? Mysli si co chceš, ale chovej se trochu jako člověk. Když tisíckrát napíšeš, že CoD je sračka, já napíšu tisíckrát něco o nejlepší hře pod sluncem. Třeba ti to po tisící dojde.
-
No mě osobně to nevadí, právě naopak by mě zajímalo, jak by se to hrálo. Jenže vem si, jaký byl poprask kvůli blbému názvu Talibán v MoH. Takže myslím, že tohle by zaplnilo i neherní média. A prodeje v Americe jsou větší už jen z těch důvodů, že konzole tam mají místo kopačáků a mají ve zvyku si hry kupovat(holt je pro ně 50 USD míň vzhledem k jejich platům, než u nás). Evropa je sice zdatně dohání, ale pro vydavatele poslední dobou hraje větší úlohu výdělek.
-
Hele až tu nebudeš slepě hájit tuhle hru pak se můžeme o něčem bavit. Ty děláš jako kdyby mé názory měly za cíl tu hru zničit ale přitom jde o opak tak si to laskavě uvědom a přestaň se tu takhle chovat.
-
Ty jsi hodně velkej samožer co?
-
Od tebe je to poklona díky.
-
To chceš hrát za kuchaře nebo zásobovače? *1* Ale ne, chápu co myslíš. Zahrát si třeba za člena průzkumných jednotek (utajený průnik za nepřátelskou linii, sabotáže, likvidace protivníkových velitelů, navádění dělostřelby+ leteckých útoků) by vážně nebylo od věci. Ovšem od CoD serie se to asi očekávat nedá. To je značka zabydlená v jiné oblasti.
-
Kašlu na CoD a jdu hrát Half-Life 2.To je aspoň kvalita *5*
-
Ty seš vážně divnej...
-
Pre mňa bola dobrou strieľačkou bolo Brothers in Arms: Pekelná dálnice . Tam mal aspoň
človek pocit, že ak bude príliš vystrkovať hlavu, tak o ňu príde a pritom to akčnosť nestra-
tilo. Myslím, že tade by sa malo vybrať aj COD. Tieto masové útoky nekonečných hord
s nekonečným vyvražďovaním začínajú byť nielen nudné ale aj trapné -
Přestaňte dávat úspěchy za united offensive treyarchu. UO vytvořili Grey Matter, kteří se později spojili s Treyarch, takže nevím kolik lidí z originálního studia tam ještě dělá
-
Sága her Call of Duty si podepsala ortel smrti okamžikem, kdy je na každém novém dílu nejvíce zajímal datum vydání a né výsledek jejich práce. Osobně jsem přesvědčen, že ještě max. 2 takové katastrofy jako byla ta poslední a skončí jako Need for Speed, která vydávala a vydávala, až s překvapením zjistili, že to nikdo nehraje, přišel šéfnávrhář a všechny vyházel. Vznikl Shift, o kterém mám jako hráč LFS také svůj názor, a ten druhej brak. Ale myšlenka byla dobrá, má to budoucnost a to se cenní. Další věc, kterou jsem nechápal je jak v recenzích zejména v těch video se začalo hned úvodem prvních 2 minut říkat: hned úvodem říkám, že singl stojí za h...o. Leda kvůli multi. Proboha, taky jsem okusil multi hraní a vím, že online komunita má relativně nemalou setrvačnost a rozhodně někdo nestojí o to přecházet každý rok na jinou hru, žejména hraje-li to někdo profesionálně. Nehledně na to že ta online podpora taky nic moc. Tak jak tu už někdo psal, kapl lape po dechu a brzo někdo příjde a z milosti ho dorazí. V historii CoD byly dobré jen 2 hry, 1ka a MW1, obě měli něco co do té doby nebylo. Zbytek byl jen brak.Možná ještě válka v Japonsku, ale to tu bylo už s MoH. Jen mi mrzí, že vývojáři, kteří mají většinou nejlepší herní enginy a tolik peněz, že můžou dělat zázraky produkujou čím dál horší hry. Je to škoda. A ty nálepky že mají nejvíce prodaných her atd.....
-
Možno ale ja stále čakám kedy niekto zbúra té predstavu že hŕačov je možné baviť len "akciou" , strelbou a mlátením" , absolutne niesom proti násiliu v počítačových hrách ale bol by to krok dopredu *4*
-
Nevymlouvej se na konzole neni potřeba rovnou dx11 jsou multi hry co mají lepší grafiku. Jde tu pouze o peníze o nic jiného.
-
Možná by stačilo vzít situaci, kdy by hrdina nekosil vše směrem dopředu, ale s omezeným počtem spolubojovníků a munice bránil kótu (tábor, bunkr, cokoliv). Nepřítel by neustále tlačil a vy byste museli ustupovat do předem připravených pozic *2*
-
A tady je přesně vidět v čem konzole brzdí vývoj her. Těžko někdo bude vyvíjet engine na dx11, když se tím odsoudí k třetinovým prodejům. A vytvářet nový engine na dx9? Proč? S trochou invence se dá vymyslet zase něco zajímavého, grafika není až tak podstatná.
-
Osobne by som videl budúcnosť vojnových FPS v nových postupoch. Skúste si predstaviť hru za velitela v 2 svetovej ktorý musí riešiť sociálne vzťahy v jednotke , odháňať vojakov od prostitútiek v pokojnejších chvílach , dohadovať sa s neprispôsobivímcivilným civilnýmobivatelstvom , dohliadať nato aby vojaci nechlastali , vypočúvať zajatcov atd. a nakoniec, potom čo by ste sa po hodinách rozhovorov konečne dostali na bojové pole , po 3 minútach by vás trafili a nakoniec by ste vykrvácali v zákope *1*
No, ak by som to vzal vážne , dokážem si predstaviť že by ma niečo také fakt bavilo !!! A nemusí to byť až také absúrdne , stačilo by napríklad aby niekoho napadlo nechať hráča vžiť sa napríklad do kože medika ktorý sa priameho boja zúčastní len sporadicky a skvôr musí ošetrovať zranených počas največšieho vojnového inferna okolo, skrátka a jednoducho niečo originálneho a nápaditého čo tu ešte nebolo , mňa už nebaví v singlepayer FPSkách stále hrať za neohrozeného patriotického superterminátora ktorý zachraňuje svet a asi niesom jediný... -
A proč bychom to nechtěli slyšet? Singularity jsem dohrál a moc se mi líbila.