Přejít na výpis diskuzí
Další Call of Duty bude prequel Modern Warfare s Ghostem
5.1.2011 | Aleš Smutný
150 příspěvků
-
Sliepka znasajuca zlate vajcia sa proste nezabija. ...aj ked ta sliepka melie z posledneho.
-
Mě by stačilo kdyby to dělaly Infinity Ward
-
Tak s tím jejich enginem už mě docela štvou.Možná se jim s nim dobře dělá ale už mi přijde že se bojí jít do něčeho novýho...Nebo jsou prostě líný *6*
-
-
Tak vem si to realisticky, dnesni konzole kompletne revolucni engine na dx11 nerozjedou, ze...
-
-
To s tim nesouvisí znám dost her na konzolích co mají mnohem lepší grafiku než to co má CoD. Prostě se jim nechce do toho dávat další peníze.
-
-
No jasne, vypadaji. Jenze maji engine, co dokaze z dnesnich konzoli vytahnou maximum. Zatimco oni by museli delat novy engine, ktery by vysel za skoro dva roky az a to s tim ohledem na stavajici konzole. A tim by proste byli neuveritelne limitovani, takze by to bylo trochu vyhazovani penez a ze v Activisonu nemaji nikdy dost, co se zelenych papirku tyce...
-
-
Všechno jde ale nechce se jim to dělat. Klidně by mohli udělat engine který by se vyrovnal ostatním multi enginům. To co předvádí rozhodně nedosahuje toho co by mohli na konzolích udělat. Všude jinde je tohle standartní postup dělat novou a novou grafiku ale tady ne. Tím ale nechci říct že by to bylo to jediný co mě zajímá ale i všechno ostatní tam stojí za hovno. SP a MP jde do háje v každém díle je pořád to stejné bez jakéhokoli náznaku vylepšení nebo nového směru.
-
-
Nejsem žádný zastánce CoD . Poslední díl neboli BO jak chcete je podle mě spíš krok vzad, ale to byl i CoD World at War (5. díl). Ale o MW se to rozhodně říct nedá, vždycky jsem se skvěle bavil jak v SP, tak v MP a pokud tvrdíš, že mezi MW a MW 2 není žádný rozdíl pak si to nehrál. V MP je rozdíl nové mapy, nové zbraně, nové perky, nové vylepšení zbraní, nové Kill strike, i některé jiné strany, za které je možno hrát a spousty dalšího. Pořád tam není žádný rozdíl? Nejdřív by si měl hrát a pak psát.
-
-
tak by to spravili len na PC ak to konzoly neutiahnu ale tym pádom by prišli o peniažky takže asi smola no :(
aj keď bola by haluz keby z novým enginom na PC :D
-
-
-
-
-
Všichni tady nadáváte na celou sérii COD, jako třeba špatný příběh atd... Jenže COD série jsou dělané hlavně kvůli multiplayeru a tady nemá COD konkurenci. Podívejte se na to jaké jsou nejhranější hry třeba na Gameparku, ESL a nebo třeba CB. Na multiplayeru hlavně celá série staví. A to je to o co tu v dnešní době jde. Nejde o to dohrát ji za 10 hodin nebo více. Jde o to hrát ji týdny a měsíce. A to v mém případě série COD splňuje.
-
-
No, ale multiplayeroví kolegové a bohužel i samotní vývojáří ( pravděpodobně pod tlakem o hrách nic netušících kravaťáků ) by neměli zapomínat na publikum, které stále vyžaduje i kvalitní hru pro jednoho hráče. Ať se ti to líbí nebo ne, CoD o SP je a rozhodně mě udivuje, proč by se na něj měl házet bobek jen proto, že většina komunity musí hned šaškovat u multiplayeru. Koneckonců si dovolím i tvrdit, že díky takovým podobným kecům a názorům, které se nepochopitelně začaly mezi lidmi od v této době rozrůstat o tom, jak je SP v podstatě nedůležitý, způsobilo, že se tak začala orientovat i sama vývojářská skupina, která singlplayer čím dál častěji háže přes palubu. Hnojit kvalitativně a omezovat ostatním hráčům možnost si SP zahrát kvůli multiplayeru je ten nejvěší zhovadilostní trend, který se v v herné éře objevil...
-
-
Třeba to bude tím, že ty miliony lidí co to hrají každý den, tak hrají Mp, Sp každý dojede jednou za 1 - 2 odpoledne a už na něj nesáhne, Mp lidé hrají měsíce, většinou než vyjde další CoD. Když to pak porovnáš kolik hodin se ztráví u Mp a Sp, tak SP bude stěží mít 1% z celkového času. Takže ano, dnešní SP u FPS jsou opravdu bonusy, které ani být nemusí. Naprostou většinu lidí nezajímá a to, že tebe a pár dalších ano, na tom nic nezmění.
-
-
A proč by taky u SP trávili nějaký čas když je to odfláklý a neni tam nic zajímavého. Začali kašlat na SP a zaměřili se na MP tak hráči udělali to samé. Kdyby to třeba udělali opačně i hráči by to dělali jinak. A jinak na světě je hodně singl hráčů a ne proto že by to byly piráti ale hlavně proto že je právě ta část zajímá. Jenže dnešní CoD pro tyto lidi nemá cenu kupovat vzhledem ke kvalitě tak si to stáhnou. Já jsem u CoD 1 u SP části strávil desítky hodin mam ho za celou dobu dohraný asi 15x a rád se k němu vracim. A pochybuji že bych byl jediný.
-
-
Sp hry upadají obecně a není to jen případ CoD. MoH i BC2 měly ohavný singl. Jinak CoD série je od samotného začátku MP sérií. To, že u nás, když vyšel 1. a 2. díl, ještě skoro nikdo Mp hry nehrál, neznamená, že to tak nebylo ve světě. United offensive - nejlepší datáč byl v Mp naprostá bomba (od skvělého, ale blbečky zatracovaného Treyarchu). Stejně tak CoD 2 se hrál mnohem více v Mp než ten kratoučký SP.
CoD hry byly vždy o Mp a SP u nich vždy byl bonus na 1 odpoledne (i tak si myslím, že skoro vždy povedenější než u konkurence). -
-
Přestaňte dávat úspěchy za united offensive treyarchu. UO vytvořili Grey Matter, kteří se později spojili s Treyarch, takže nevím kolik lidí z originálního studia tam ještě dělá
-
Koukám že ani neumíte číst kde jsem psal že CoD byla jen SP hra???????? A jinak nevim kde jsi bral ty hrací doby ale já CoD 1 hrál cca 10 hodin a to nepočítám poslední obtížnost.
-
CoD jako SP hra? Jasně a WoW je taky hra pro jednoho hráče...........
-
CoD nebyla nikdy Sp série, nehcápu jak tohle můžeš vůbec říci. Asi to je opravdu tím, že u nás se v té době MP nehrál a internet v domácnostech byla spíše vyjímka. Všude po světě se hrál Mp v CoD 1 , datadisku a 2 daleko víc, než kdokoli hrál tolik SP. Jinak tvoje délka Sp her - CoD1 - 5-6h, UO - 4-5h, CoD2 - 5-6h, MW1 - 5-6h, WaW - 5-6h, MW2 - 4-5h, BO - 5-6h. Jasně jde tady vidět, že SP je už od prvního dílu stejně dlouhý jako poslední BO. Každý SP se dal dohrát za 4 - 6 hodin. U MP lidé strávili od prvního dílu miliony hodin. Takže tu prosím netvrd, že COD je nebo kdysi byla SP hra. Nikdy tomu tak nebylo.
-
Tak to nesouhlasim. CoD byla od počátku jak SP tak i MP hra nic z toho nebylo druhé. A UO měl singl delší a lepší než ten co je teď a to jde o datadisk. Stejně tak MoH stejný případ kdy jeho SP část byla v té době něco extra. Ale Battlefield byl od začátku hlavně multi takže tam mě BC2 nepřekvapilo. Nechápu proč si to nechceš přiznat že teď na to prostě serou a omlouváš to minulostí kterou si ještě špatně vykládáš.
-
-
-
-
-
-
Taky bych rád, ale předpokládám, že by to politici S Ameriky(což je cílový kontinent pro prodej) odsoudili jako urážku americké cti, poněvadž byste ve jméně šíleného chlápka s knírkem zabíjeli za vlast bojující občany. Hlavně, že v mp to nikomu nevadí... *3*
-
-
Jde o to jak se na to díváš já třeba bych to nebral tak že bojuji za Hitlera ale že bojuji za sebe řadového vojáka a jediné co chci je přežít. A nějak nechápu proč je cílová skupina zrovna USA když prodeje tam jsou jen malá část z celkového počtu ze světa.
-
-
No mě osobně to nevadí, právě naopak by mě zajímalo, jak by se to hrálo. Jenže vem si, jaký byl poprask kvůli blbému názvu Talibán v MoH. Takže myslím, že tohle by zaplnilo i neherní média. A prodeje v Americe jsou větší už jen z těch důvodů, že konzole tam mají místo kopačáků a mají ve zvyku si hry kupovat(holt je pro ně 50 USD míň vzhledem k jejich platům, než u nás). Evropa je sice zdatně dohání, ale pro vydavatele poslední dobou hraje větší úlohu výdělek.
-
A napadlo tě třeba, že to může být podstatná část z prodejů ve světě ?
-
-
Tak to asi těžko ne? Podstatná část max. podle počtu obyvatel v tomto určitém státě ale když to vezmeme globálně tak v USA žije 300 mil. obyvatel a co ten zbytek necelých 7 mld.? Ty asi dají trochu víc kupujících ne? Oni se orientují na USA ale přitom většina spotřebitelů žije v ostatních zemícha a na ně by se měli zamněřit.
-
-
Trochu už se vážně zamysli. Z těch 7mld lidí co tu píšeš, 4mldy nikdy neuvidí PC nebo konzole. Zbydou nám miliardy tři. Miliarda z nich jsou důchodci. Zbydou dvě. Další miliarda lidí vůbec nehraje, existujou i jiný zájmy. A jsme odhadem na miliardě lídí, která třeba někdy hraje hry. On ten světovej herní trh není zase tak velkej, jak se na první pohled zdá. A USA jsou známy tím, že se tam hry prostě prodávají líp než kdekoliv na světě (možná s výjimkou Japonska).
-
-
-
-
To měla být rakce na možnost hrát za Němce ve 2 sv. , nevím, proč mě to hodilo na vrch.
-
-
Kašlu na CoD a jdu hrát Half-Life 2.To je aspoň kvalita *5*
-
-
No je to prostě Valve . Ty mají skvělé kousky-Counter strike,Left 4 Dead (1,2) , HL (1,2,ep1,ep2),Team fortress 2 , Portal (1,2) prostě oni sou borci
-
-
Mas pravdu, Valve mam rad (jinak nejsem zadnej fanda nejake firmy), vydavaji vynikajici hry i kdyz si vetsinou davaji dost nacas.. Jen bych podotknul, ze Counter Strike neni jejich dilo, ale je to modifikace, jejihoz autora pote radsi zamestnali pokud se nemylim..
-
-
Ano, CS je povodne mod na Half-Life :) Nemylis sa :P
-
-
-
moje rec :-P,uz postarsi hra,ale kvalita se nezapre
-
-
Ne nadarmo je taky označovaná za nejlepší hru.
-
-
HL2 je skvela hra,ale starej HL1 je pro me jeste o vlasek lepsi :-)
Uz aby tu byl HL2:E3 nebo rovnou Hl3 :-D -
-
To máš pravdu taky se těším pro mě možná nej. hta od VALVE :D *3* *3*
-
HL1 měl bohužel kolísavou kvalitu
-
-
bambulak - tak o tom vůbec nepochybuj. HL1 strčí do kapsy kdejakou hru dneška. Pro mě HL ztratil šťávu v mnohých levelech Xenu (nebo Zenu? prostě poslední emzácké levely)
-
FragmeNT:jj ta pasaz byla super a clovek se musel celkem ohanet :-D
-
me to neprislo teda ,a v nekterych ohledech mi prijde lepsi nez spousty dnesnich FPS
-
JJ HL1 ve sve dobe neprekonatelnej a v urcitych ohledech i dnes napr. co se tyce umele inteligence v pasazi, kdy me ve skladu pronasledovali nejaci ninjove nebo co to bylo (uz je to predsejen dlouho co sem to hral), tak dlouho sem se od te doby nezapotil a proti tomu je AI v CoD no jak bych to rekl... ona tam vlastne neni..
-
-
-
-
-
Vubec nezaspal dobu, spis ma dobrej vkus na hry. Pote, co mi jeden navstevník techto stranek poslal funkcni cestinu na aktualni verzi HL2 se chystam to taky cele znovu zaparit. Cele COD se muze jit klouzat... Zkousel sem dva dily (uz presne nevim kolikatky, ale byly to az ty novejsi, tusim 3 a 4) a za hodku to slo z HDD a od te doby na zadnou hru z teto serie nesahnu. Nerikam, ze je to vylozene spatne, ale me tento styl proste nesedi. HL je taky nascriptovanej, ale stokrat lip..
-
-
omg...jsem to nebral z hlediska kvality hry, ale z hlediska doby...omlouvám se, že jsem vám poškodil jmeno hry *1*
-
-
si zaspal dobu né?? *1*
-