Přejít na výpis diskuzí
Další firma žaluje EA kvůli bugům v Battlefield 4
19.12.2013 | Ladislav Loukota
96 příspěvků
-
priemyslu by to mohlo len pomoct kedze u hier mam pocit prakticky neexistuje ochrana spotrebitela a dost casto je hrac vydani napospas nahode, kupi si za plnu cenu pokracovanie svojej oblubenej hry a namiesto toho ma len nervy a aj keby to ani nespustil tak peniaze mu nikto nevrati
-
-
Nebud naivni, tady nejde o kvalitu pro par nerdu, ale o prachy. Hernimu prumyslu to prospeje akorat tak, ze bude jeste vic hrat na jistotu.
-
-
No treba zacnou alespon vydavat plne verze hry misto beta verzi, kdyz by je za to mohli uspesne zalovat.
-
-
Oni ale nejsou zalovani za to, ze tam maji bugy, copak to opravdu nechapete?
-
-
-
-
hahaha,,,,a je to tady,,,hahaha,,,nova doba,,,,,hahaha,,,,ja vedel ze tendle novej pristup ke hram kterej se vyrojil v poslední době bude nekoho mrzet,,,hahaha,,,,az se za bricho popadam,,,dobře jim tak!!!!!!!
-
To jsem zvědav jak se to vyvrbí. Žalobcům moc velké naděje nedávám. Ovšem jestli z toho bude nějaké to klepnutí přes prsty pro velké vydavatele, které povede k řádnému doladění her a zamezí vydávání nedodělků, tak jedině dobře. Jen aby se kvůli tomu hry nazačaly zdražovat.
V posledním odstavci je krásný překlep *1* -
-
Je samozrejme neprijemne ked je hra zamorena bugmi hned po vydani, co sa tyka BF4, k tomu sa nemozem vyjdrit pretoze som to nekupoval. Nemyslim si ale ze by bolo v konecnom dosledku pre konzumentov (hracov) plus, ak by zalobci vyhrali, pretoze by sa velmi lahko mohol z toho vyvrbit trend, kedy by kazdy fas zaloval studia kvoli bugom. Nebolo by asi uplne super keby krachovali studia kvoli tomu, ze sa na ne budu sypat hromadne zaloby od skupin zatrpknutych kriklunov.
Tazko nevyladene/nezoptimalizovane, az nehratelne hry tesne po vydani su samozrejme problem, ale myslim, ze dostatocnym trestom pre vyvojarov/vydavatelov bude strata dovery svojich zakaznikov.
Je niekolko prikladov tazko zabugovanych hier, z ktorych sa nakoniec vykvitli vyborne tituly (VtM: Bloodlines). Dnes su hry uz viac sluzba ako produkt a tuto sluzbu sa snazia vylepsovat, odladovat a poskytovat novy obsah, treba trochu trpezlivosti a tolerancie. Z clankov tu na games som vyrozumel, ze najvacsi problem bol s pripojenim a obecne servermi a tento problem bol v priebeho niekolkych dni vyrieseny. Toto je jedna z veci, ktore sa proste dokonale neotestuju pred ostrym nasadenim. -
-
vtm bloodlines je dnes paradni hra diky komunite, source enginu a nikoliv vydavateli a hned po vydani zrusenemu studiu troika games. skyrim je na tom diky modum podobne...
-
-
Blodlines je narozdíl od skyrimu,Skvělá hra i bez modu,i když není tak dobrá jako s modama.
-
-
Souhlasím. Proto píšu, že tomu moc šance nedávám. Možná tak u té druhé, ta se mi jeví jako ve smyslu klamání akcionářů. Pro hráče z toho asi nic nebude. Ale bylo by fajn, kdyby se kvůli tomu vydavatelé chytli za nos a začali si dávat víc záležet, než hru vydají.
Za bugy asi těžko někdo něco vysoudí. To by ta hra nesměla jít ani spustit. Ale na to by nejspíš stačila klasická záruka a hru prostě vrátit. -
Ale oni je nezaluji kvuli bugum, ale kvuli tomu ze lhali, ze ta hra je bezhybna.
-
-
Žádná hra nikdy nebyla bez bugů, tak mi neříkej, že by někdo věřil tomu, že je BF 4 bezchybnej.
-
-
jasne postav se s timhle tvrzenim pred akcionare...uz to vidim:,,ale no tak damy a panove, prece jste necekali, ze ta hra bude bez chyb, to je prece normalni, ze obsahuje spoustu bugu, lide maji s jejim hranim problemy a cena vasich akci kvuli tomu poklesla.,,
-
-
A BF3 takový problémy neměl??? Taky byl zabugovanej, skyrim taky měl dost chyb a nikomu kvůli tomu akcie nepoklesly. Kvůli bugům to určitě nebude.
-
-
-
Ne, oni EA žalují kvůli ušlému zisku z poklesu akcií daných posunutím vydání placených služeb (DLC), repektive kvůli zatajení informací o stavu hry při vydání :)
-
Někomu to funguje, někomu ne. Pro někoho bezchybná být může. Jak prokážeš, že lhali? Toto by, myslím, každý soudce ihned spláchnul.
Vezmu jako příklad Skyrim - spousta lidí prskala, jak je to plné bugů. Já hrál od prvního dne a žádný bug jsem neměl. Kde je pak ta 'pravda'? U soudu musíš předložit důkazy. Že to někomu nejde se jako důkaz těžko bude brát, když ti obhajoba přinese seznam lidí, kterým to běhá. -
-
dukazy mit budou...tech je spousta - plny internet, nejspis budou mit i nejakou studii, zaznamy z jednani EA a akcionaru...kde zcela jiste jsou akcionari ubezpecovani o tom jak je vse super a v clanku zminovany vypis, kde sefove EA prodavaji svoje akcie ikdyz akcionarum tvrdi jak je vse OK....myslim ze v americe to klidne muze uspet
-
"Někomu to funguje, někomu ne." až na to že nešly Servery ;)
-
-
Žádám o odročení na leden 2014, aby obhajoba mohla nastudovat nově předložené důkazy *1*
-
ne v případě kdy je hra postavená na službě jakožto prostředku pro hraní ;)
-
Situaci kolem B4 neznám. Ale ihned mám obhajobu - nefunkční server není chyba hry, ale podpory *15*
-
-
-
-
-
-
Taky jsem podal zalobu, po koupi hry jse citim jako bych byl znasilnen a pote odhozen ako vec.
-
-
Znas to porekalo: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me...
-
A která právnická firma to odsuď vezme? Franta & syn? Z toho by se EA už nevyhrabala. :)
-
-
ta ve který dělá joe
-
-