Přejít na výpis diskuzí
Další firma žaluje EA kvůli bugům v Battlefield 4
19.12.2013 | Ladislav Loukota
96 příspěvků
-
A co když commander bude 10-letý dítě a schválně bude dělat chujoviny??? Je to sice hezkej nápad, ale nezapomeň na to, že ne vždy hraješ s dobrejma lidma.
-
Recyklovania stareho battlefieldu uz bolo dost.
Chcelo by to pravy battlefield ne zapasy o vlajky prevzate z unreal tournament.
Cize spojenie rts a battlefieldu. Zakladne, budovy, protiletecke baterie. Vyradenie letiska by malo za nasledok ochromenie leteckej sily supera atd, letectvo by sa muselo vracat na zakladne pre municiu. Tanky by boli zasobovane z vysunutych zakladni. Cele by to riadil commander
Proste realne bojisko kde su cielom, budovy, tanky a nie vlajky.
Chce to asi velky prepad trzieb aby ich taketo nieco napadlo -
No vidis, to spousta z vas rikala po vydani BF3. Takze klidek, pekne se zase zaradit, drzet hubu, predobjednat BF5 a opakovat proklinani predobjednavek. Me to stacilo jednou s BF3 i presto, ze sem to mel z Aukra za 350 a 4 mesice po vydani.
-
Je to super hra... ked ide.
Az nato ze sa mi nestalo aby som hral aspon dve mapy zasebov a nespadlo, nehodilo error, alebo proste nezamrzlo :(
Kazdy patch sa tesim ze uz konecne to bude OK...
Natahalo mi to DLCcko... a aj novy tip erroru :D
Ako som uz povedal, vzivote nikdy ziadna dalsia predobjednavka... CODko hroza, BF tak isto. -
Ja netvrdim ze je to dobre a uz vobec nie ze by sa to malo prehliadat, ano predavaju produkt a sluzbu a mali by dodrzat urcitu kvalitu (aj ked prave stanovenie tej kvality moze byt docela problem). Ja len konstatujem ze je smutne ked sa to dostane az do takeho extremneho stavu ako su zaloby. Predsa len sa jedna o hry a malo byt by to byt o relaxe a zabave. Osobne si myslim ze to ma na svedomi hlavne masivne rozsirenie hier do mainstremu a ze sa z toho stal obrovsky kseft a tocia sa v tom velke peniaze. No a kde su velke peniaze su aj velke zaloby. Staci sa pozrie na zlaty :-) vek PC hier , tj. prva polovica 90tych rokov a mozno aj cele 90te roky. Samozrejme aj vtedy vychadzalo kopec zabugovanych a aj zlych hier. Staci si len spomenut na Daggefrall od Bethesdy ktora sa dodnes neopucila. Ten sa v originale bez patchu nedal za urcitych okolnosti ani dohrat. Ale priznam sa nepametam si z toho obdobia nejake hromadne zaloby.
Asi to bude tym ze ludi ktory tvorili hry zo srdca a preto ze ich to bavilo nahradili managery a kravataci a zasa zakaznikov ktory boli nadsencami a vela krat si aj tie hry "doladovali" aby na ich systeme fungovali nahradili bezny consumeri ktory su vyzraty na gauci a cakaju servis az do zadku.
Valve by som moc nespominal. To je spolocnost tak trochu ako Google. Nikto poriadne nevie co sa vnutri deje, ale oni si buduju pozitivny image na vonok a to im vyrazne pomaha. A dalej maju dojnu kravu Steam, takze si mozu dovolit veci alebo dat si na cas tak ako maloktore ine spolocnosti. Podobne na tom bude Blizzard a monzo este Epic vdaka licencovaniu UnrealEnginu. Samozrjeme je tu este par new kids in the block ako Mojang,Wargaming, velke cinske herne spolocnosti a podobne ktore su na tom tiez dobre ale maju zatial predsa len kratku historiu. -
V podstatě máš pravdu, ale pak přece je skoro zločin chtít za takový nedodělek plnou cenu že? a když už, přiznat "ano pos*ali jsme to, tady máte season pass zdarma", tečka.
Přesto když tvrdíš, že je nemožné sw 100% odladit, předhodím ti například Valve. On je trochu rozdíl přistupovat k trhu s produkty dojných k r a v (každý rok nový díl, rychle stihnout termíny = nekvalitní nedodělky) a produkty, na které je dostatek času a které se vydají až je vše prostě perfektní, klidně si počkám a pak za to rád plnou cenu dám *3* -
týhle firmě, co zprznila 90% všech kvalitních značek a zbylých 10% to ještě čeká, přeji z celého srdce pouze a jenom to nejhorší *5*
-
To sice ano, ale narozdíl od nás, u nich se dopracuješ i k nějakému výsledku.
-
Tak třeba po mých zkušenostech z různých beta verzí online titulů můžu říct, že to co v betě většinou funguje, často v ostré verzi fungovat přestává. *2*
-
On se ale žaluje právě distributor, ne? A co že v tomhle případě s tím mají mít tvůrci, kteří jsou obecně na provázku vydavatele? Když už vyzývání na barikády, tak alespoň správně.
-
Otaznikem vetsinou konci dotazy. Myslel jsem, ze se na neco ptas.
-
Teda já nevim. Když jsem hrál open betu, tak až na občasné zamrznutí(na dvou počítačích) hry při nahrávání nového kola jsem na žádný vážný bugy nenarazil. Jasný, byly tam, ale spíš gameplay bugy, jako že laserem označený tank šel zaměřovat i RPGčkem.
Tohle co čtu o BF4 teď fakt nechápu. Co sem to teda hrál v open betě? -
Neni to dotaz. Tak asi proto. Samozrejme ze Bf. *3*
-
Nerozumim dotazu, ptas se na skyrim nebo bf? Jake chyby konkretne mas na mysli?
-
Žalování je v USA národním sportem. :D
-
takovej Planetside 2...jak ho hrajete od začátku, hned vydíte jak vám krásně skvétá před očima...;)
-
Hra už nepadá a framerate je mnohem lepší, než při startu. Otravný bugy jako je vypadávání zvuku na určitých mapách, náhodná smrt či několikanásobné započítání poškození z jednoho výstřelu jsou už taky minulostí. Jsou tam samozřejmě stále drobné bugy, ale nic, co by výrazně ovlivňovalo gameplay. Navíc kluci z DICE patchujou jak zběsilý, takže i ty drobný bugy brzo vezmou za své.
V tuhle chvíli bych mohl BF4 jen a jen doporučit. -
Po posledním patchi mi to běží bez větších problémů (konečně po měsíci).
-
ta ve který dělá joe
-
Oni ale nejsou zalovani za to, ze tam maji bugy, copak to opravdu nechapete?