Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak, a ze to je normalni. A ze je velmi ucinne "hlasovat" svou penezenkou.
  • Obecne mas pravdu, ale take plati, ze napsat rozsahly sw kod bez chyb neni mozne. Proti chybam je potreba bojívat, ale jenutno si uvedomit, ze i to ma sve naklady a za hraci asi nebudou chtit zaplatit 10 000 Kc za hru, ktera ma oproti ostatnim jen 10 % chyb. Je potreba najit nejaky rozumny kompromis, kdy pocet chyb a naklady na jejich predchazeni jsou vyvazene a unosne. Vydavatele jsou v tezke pozici. Hry jsou napr. skrz inflaci realne stale levnejsi, ale presto jim rostou naklady i komplexita (tj. i pocet chyb).
  • Jack1947
    Jednoduche pocty PC Verze chyby a tyhle "nedodelky" ma a Konzole ne (proc asi).

Z duvodu vyssich prodeju? Hmm... hlavne napis jak jsem mimo misu a nevyznam se v nicem. Jen nejsem hloupej a vidim to.( Konzole mam furt rad. btw. )
  • Srackoidní kecy mas akorat ty sam. Nepsal jsem ze je to zbugovane kvuli nextgenu, ani ze si nikdo nema stezívat na chyby. A k tomu co jsem napsal evidentne nemas co rict, nejspis to ani nechapes.

Co se tyce skyrimu, ten se nejvic prodaval na konzolich, kde si neomodujes nic, vydavat spatne hry, at si to hraci sami spravi je blbost a trvalo zhruba rok, nez Bethesda Skyrim pro PS3 opravila.

Prechod z jedne generace konzoli na druhou je ekonomicky narocny pro cely herni prumysl, ktery sejim venuje. Prehlizet to muze jen zaslepeny blazen.
  • Jack1947
    Navic, jeste u MP a SP... myslim to je uz takhle velkej rozdil. *15* *3*
  • A budou to oje...bavat tak dlouho az to dojde dal nez to je...
    Uz ted to doslo do stavu kdy si kupujem nedodelany hry za vysokou cenu.. a hned potom po nas chtej dalsi palku za DLC a ruzny "premium" obsahy... za chvili budem platit i za dokonceni hry *2*

Premium je btw duvod proc si BF4 nekoupim, tech 800-900 za premko me nerozhodi... nicmene mi vadi princip.. kdy si jako verny fanousek koupim za 1400,- od nich plnou hru v predprodeji.. a oni se me dva dny potom snazi natahnout o dalsich 800,-... Naletel jsem na to u BF3 a na 4 jim kaslu *5*
  • Jo jenze oni si trosicku privydelavaji bokem
    Vedi ze hara je na dve veci a ze to bude pru...r tak prodaj akcie a po vidani hry kdy akcie spadnou na pulku je zase koupi a maj vydelano a ani poradnou hru nemusi udelat,to je duvod zaloby
  • MrSanta
    Žádám o odročení na leden 2014, aby obhajoba mohla nastudovat nově předložené důkazy *1*
  • Já si spíš myslím, že než aby vydávali takovéto nedodělané prasečiny tak to ať se na to vyse.ou a jdou od válu tohle je k smíchu nebo spíš k pláči pro lidi co za to dají peníze.
  • Hmm mne to skor pride smutne ze sa stav veci dostane az takto daleko. Na jednej strane ano EA je firma zalozena za cielom generovania zisku, predavaju tovar, sluzby za nejaku cenu a ten by mal mat adekvatnu kvalitu. Na druhu stranu su to hry, tazko tam posudzovat co je kvalita a zabava. Co sa tyka technickej kvality tak to je clkovo problem celeho sw businessu kde je proste nemozne 100% odladit sw na vsetky mozne PC zostavy a konfiguracie. A ako vravim skor mi pride smutne ked sa zanu sudy montovat do hier a vecsinou to nevesti nic dobre a mam pocit ze z toho nikto nevyde ako vytaz. V najhorsom pripade pri takomto spore sa mozu vyvojari rozhodnu ze sa na to vykaslu a dalej nic robit nebudu a uz nic nevydaju a v mnohych pripadoch by to bola skoda.
  • Už bolo načase. Keď hráči si nechajú skákať po hlavách, tak aspoň že sa distribútori ozvú. Tento rok bol na nedokončené/zabugované hry úspešný:
    - Might & Magic Heroes VI: Shades of Darkness(stav hry a sťažnosti ľudí na ubi fóre ma odradil od kúpy)
    - The Incredible Adventures of Van Helsing(tu som problémy nezažil, ale súdiac podľa Steam fóra som bol jeden z mála štastných)
    - Total War: Rome2(stav hry, sťažnosti ľudí na Steam fóre a Angry Joe Show ma odradil od kúpy)
    - Battlefield 4
    - Call of Duty: Ghosts

O Ďalších neviem, ale určite to nie sú jediné hry.
    Tvorcovia si myslia, že si môžu dovoliť čokoľvek. Treba im ukázať, že to nie je pravda. Preto držím žalobcom palce.
  • Dobře jim tak, od těchhle k...v si nekoupím už ani ň, přál bych jim pořádnej flastr, aby se probrali idioti nenažraný.
  • Měl jsem všechny díly Battlefield až na tenhle. Asi je na tom dost lidí stejně.
  • Zvedne náladu. :D
  • Potěšující zpráva :)
  • Veskoslav
    Tak se omlouvám, že to vyznělo tak, že bugovitost Bf4 omlouvám jiným bugfestem, to jsem nechtěl. Problém je spíše ten, že u Skyrimu si to prostě "opravím" a můžu hrát, u Bf4 ne. To je jediný rozdíl. Jinak přístup je bohužel stejný a proto jsem si Skyrim pořídil až v akci za titěrný peníz. Bf4 mám doma jenom kvůli tomu, že jsem na to psal recenzi. Protože platit 799+1099 za Premium se mi fakt nechce, když Bf3 jsem měl za 699 všechno. Ale to už je jiný příběh. Příště musím lépe psát, aby bylo pochopitelné, že neomlouvám jeden bugfest druhým.
  • Chytli jsme se, jelikož u jedné firmy to toleruješ a u druhé ne. Aspoň takhle se mi to zdálo z tvých příspěvků. A za druhé nemám rád ty argumenty, že na všechny problémy existují mody. Sám hraji na pc, ale v těchto diskuzích beru potaz, že PC netvoří majoritní většinu herní scény, proto musím brát v potaz i konzole. A za třetí Skyrim je totálně odflákla hra a vyloženě nesnáším, když tu hru pořád někdo brání, ale s tím si nejsem jist, jestli ji bráníš nebo ne. Jinak omluva, možná jsem byl moc ostrý na tebe.
  • ne v případě kdy je hra postavená na službě jakožto prostředku pro hraní ;)
  • Jack1947
    Smutne ale kdyz to jinak nejde... musi se na to zalobami. Treba je to nauci nedelat z hracu blbce co jen kupuji recyklat a ktery neni ani poradne hratelny. Holt to nejde porad takhle, tolerovat se to taky neda. Kdyz to nijak jinak nejde tak takhle... takovyhle nesvar by se ani nemel davat zadarmo (jo jako naka rana BETA mozna). Tak jen doufat ze kdyz dostanou za usi, tak se pouci. Nelze si podrezat vetev, cekat ze nedojde k padu. Ja jsem pro, protoze pokusd se zvedne kvalita hry a dojde konecne k reseni, aspon dojdou k nazoru ze takhle se s hraci proste nezachazi, nekazi se dobre jmeno herni firmy pomoci penez. Jeste aby procitly Activision a budeme celkem v klidu.

Kdybybylo trestne staveni a zdymani znacek tak by je to preslo, hned by zacli delat COD ktere vzdy codem bylo. Zbozne prani, treba se nekdy vyplni. *4*
  • A co máš za kompa?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit