Přejít na výpis diskuzí
Další firma žaluje EA kvůli bugům v Battlefield 4
19.12.2013 | Ladislav Loukota
96 příspěvků
-
Jinymi slovy tak, ted by si nekteri kriklouni, kteri na EA nadavaji, ze jim jde jen o prachy, mohli konecne uvedomit, ze jim jde skutecne jenom o prachy.
-
Tak co treba Heroes & Generals? Je dobrej a je zdarma
-
Odborne sa tomu teraz hovorí nextgen *5*
-
To s tebou souhlasím. Jenom nechápu, když máme podobné názory, proč jsme se tak chytli. Jejdásek je permanentně mimo. Už když tvrdil, že nová generace konzolí je příliš výkonná. Ale to je jedno. EA mám spousty her. Ale za poslední 3 roky ani jedna (Bf3 nepočítám a zbytek, co mám, tak je z Humble)
-
a běží na všem :D
-
Už i zadarmo? Ale jinak do dneška se hrající nejlepší z nejlepších.
-
pojdme si zahrat battlefield 1942 ta je zadarmo a bez chyb
-
Na druhou stranu kazdej, kdo zna serii Battlefield a neni prehanenej fanboy by to udelal taky, protoze den vydani a nasledujicich nekolik mesicu je proste pru*er...
-
U Army je paradoxne fajn no, ze casto ani nevim, kdo me zabil a odkud, takze ani neni komu nadavat za to, ze se kryl na pruhlednou texturou kamene :) na druhou stranu, Arma se diky svoji narocnosti neda poradne ani plynule hrat... Asi se na to vazne vykaslu a pujdu si ven uplacat blatulaka, protoze ani ten blbej snih neni.
-
Se severama pokud vim uz neni problem vubec a ze bych se zaseknul ve zdi s tankem se mi teda taky jeste nestalo ale z toho co pises mam pocit ze se ti to asi stava denne nebo co.
-
Znas to porekalo: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me...
-
Bojový plyn, to je swiňa. A která hra to dneska má? Battlefield 4 FTW *1*
-
Hele, ale já se nebavím, že EA vydává dobré hry, kde jsem to napsal? EA je fabrika na hry, jejich hry nemají žádné kouzlo pro mě, ale byly doby, kdy jejich hry stály za to. S láskou vzpomínám na Battle for Middle-Earth I a II.
-
Slušná/Neslušná to je jedno, ale jak se zachovala v této situaci tak kloubouk dolů. Přiznala, že je hra zabugovaná a pracuje na nápravě. Opravdu žasnu, že je tu člověk co obhajuje Bethesdu- to je firma, která ABSOLUTNĚ SEREe na hráče a jde ji jen o výdělky. Dishonored je taková kopie všech her, co vývojáři hráli. Naprosto neoriginálnÍ hra s grafikou jak z roku 2004- to už v té době Riddick vypadal a hlavně se HRÁL LÍP.
-
No jako vypadá to humorně, to jo, když přední část je ve zdi a druhá je venku, navíc když vystoupíš, tak hned umřeš *1*
-
Tak když jezdíš jako čuník a bouráš do stěn, tak se pak nediv *15*. Navíc třeba to je fíčura. Co ty víš *1*
-
Takže EA je slušná firma? A oplusovat? Další debill?....Proboha EA patří v nynější podobě k tomu nejhoršímu, co herní peklo vyplivlo.... *7*A 15 let to samé? Jo takže Dishonored je recyklace jaké značky od Bethesdy?
P.S: Jakou dobrou hru za posledních 2-3 roky EA vydalo? A neber NHL a ani Fifu, dle tvých slov je to recyklace;) -
Blodlines je narozdíl od skyrimu,Skvělá hra i bez modu,i když není tak dobrá jako s modama.
-
Samozřejmě v globále těch her co vydavají je jedna dvě zabugované naprosté minimum. Co vydá Bethesda je to vždy se 100% zárukou zabugované a Bethesda disponuje také obrovským kapitálem.
-
Proboha co jsi to zase zplodil za výblitek. A ještě sis to opluskoval to mě posser. Bethesda= +-EA. Ty musíš něco hulit to není možný, aby jsi měl v hlavě tak nasránoo. EA hry jsou většinu slušně hratelné a bez bugů(kvalitu tu neřeším) naopak Bethesda vydývá 15let to samé a ještě zabugované a tyto obhajuješ nějakýma modama. Jak asi člověk s ps3/xbox 360 dostane ty mody na jejich verze? No nijak. EA má tu slušnost aspoň přiznat, že tam ty bugy jsou a postavit se k tomu čelem.