Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Žádná hra nikdy nebyla bez bugů, tak mi neříkej, že by někdo věřil tomu, že je BF 4 bezchybnej.
  • Nebud naivni, tady nejde o kvalitu pro par nerdu, ale o prachy. Hernimu prumyslu to prospeje akorat tak, ze bude jeste vic hrat na jistotu.
  • MrSanta
    Situaci kolem B4 neznám. Ale ihned mám obhajobu - nefunkční server není chyba hry, ale podpory *15*
  • Tak, ted by si nekteri kriklouni, kteri na EA nadavaji, ze jim jde jen o prachy, mohli konecne uvedomit, ze tvorba komercnich her je v prvni rade byznys a ze i íbri vydavatele jako EA jsou pod silnym tlakem.

Nizkou prodejnost her pricitam prechodu na nextgen konzole, kdy mnozi ho planuji a uz nechteji kupovat oldgen verzi hry, ale nextgen jeste nemaji a tak zatim ani nekupuji nextgen verzi. Chyba je mozna v existenci jak oldgen tak nextgen verze hry. Silna zbugovanost sice prodejum take neprospela, ale napriklad skyrim ukazal, ze to zas az tak moc prodeje neovlivnuje
  • Bohuzel koupit dnes hru v době premiery se stava cim dal vetsi loterii. "Proc mame k obedu kralika vzdy kdyz sousedum prejedou kocku". EA v tomto smeru není sama, napr. ja i přes dnes znacnou slevu zcela rezignoval na porizeni puvodne predobjenaneho Ghost Recon: Future Soldier na PC od Ubisoftu.
  • "Někomu to funguje, někomu ne." až na to že nešly Servery ;)
  • Ne, oni EA žalují kvůli ušlému zisku z poklesu akcií daných posunutím vydání placených služeb (DLC), repektive kvůli zatajení informací o stavu hry při vydání :)
  • priemyslu by to mohlo len pomoct kedze u hier mam pocit prakticky neexistuje ochrana spotrebitela a dost casto je hrac vydani napospas nahode, kupi si za plnu cenu pokracovanie svojej oblubenej hry a namiesto toho ma len nervy a aj keby to ani nespustil tak peniaze mu nikto nevrati
  • MrSanta
    Někomu to funguje, někomu ne. Pro někoho bezchybná být může. Jak prokážeš, že lhali? Toto by, myslím, každý soudce ihned spláchnul.
    Vezmu jako příklad Skyrim - spousta lidí prskala, jak je to plné bugů. Já hrál od prvního dne a žádný bug jsem neměl. Kde je pak ta 'pravda'? U soudu musíš předložit důkazy. Že to někomu nejde se jako důkaz těžko bude brát, když ti obhajoba přinese seznam lidí, kterým to běhá.
  • MrSanta
    Souhlasím. Proto píšu, že tomu moc šance nedávám. Možná tak u té druhé, ta se mi jeví jako ve smyslu klamání akcionářů. Pro hráče z toho asi nic nebude. Ale bylo by fajn, kdyby se kvůli tomu vydavatelé chytli za nos a začali si dávat víc záležet, než hru vydají.
    Za bugy asi těžko někdo něco vysoudí. To by ta hra nesměla jít ani spustit. Ale na to by nejspíš stačila klasická záruka a hru prostě vrátit.
  • Ale oni je nezaluji kvuli bugum, ale kvuli tomu ze lhali, ze ta hra je bezhybna.
  • hahaha,,,,a je to tady,,,hahaha,,,nova doba,,,,,hahaha,,,,ja vedel ze tendle novej pristup ke hram kterej se vyrojil v poslední době bude nekoho mrzet,,,hahaha,,,,az se za bricho popadam,,,dobře jim tak!!!!!!!
  • Je samozrejme neprijemne ked je hra zamorena bugmi hned po vydani, co sa tyka BF4, k tomu sa nemozem vyjdrit pretoze som to nekupoval. Nemyslim si ale ze by bolo v konecnom dosledku pre konzumentov (hracov) plus, ak by zalobci vyhrali, pretoze by sa velmi lahko mohol z toho vyvrbit trend, kedy by kazdy fas zaloval studia kvoli bugom. Nebolo by asi uplne super keby krachovali studia kvoli tomu, ze sa na ne budu sypat hromadne zaloby od skupin zatrpknutych kriklunov.
    Tazko nevyladene/nezoptimalizovane, az nehratelne hry tesne po vydani su samozrejme problem, ale myslim, ze dostatocnym trestom pre vyvojarov/vydavatelov bude strata dovery svojich zakaznikov.
    Je niekolko prikladov tazko zabugovanych hier, z ktorych sa nakoniec vykvitli vyborne tituly (VtM: Bloodlines). Dnes su hry uz viac sluzba ako produkt a tuto sluzbu sa snazia vylepsovat, odladovat a poskytovat novy obsah, treba trochu trpezlivosti a tolerancie. Z clankov tu na games som vyrozumel, ze najvacsi problem bol s pripojenim a obecne servermi a tento problem bol v priebeho niekolkych dni vyrieseny. Toto je jedna z veci, ktore sa proste dokonale neotestuju pred ostrym nasadenim.
  • MrSanta
    To jsem zvědav jak se to vyvrbí. Žalobcům moc velké naděje nedávám. Ovšem jestli z toho bude nějaké to klepnutí přes prsty pro velké vydavatele, které povede k řádnému doladění her a zamezí vydávání nedodělků, tak jedině dobře. Jen aby se kvůli tomu hry nazačaly zdražovat.
    V posledním odstavci je krásný překlep *1*
  • A která právnická firma to odsuď vezme? Franta & syn? Z toho by se EA už nevyhrabala. :)
  • Taky jsem podal zalobu, po koupi hry jse citim jako bych byl znasilnen a pote odhozen ako vec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit