Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzel koupit dnes hru v době premiery se stava cim dal vetsi loterii. "Proc mame k obedu kralika vzdy kdyz sousedum prejedou kocku". EA v tomto smeru není sama, napr. ja i přes dnes znacnou slevu zcela rezignoval na porizeni puvodne predobjenaneho Ghost Recon: Future Soldier na PC od Ubisoftu.
    • loterie je to jen u predobjednavek, kdy se skutecne kupuje zajic v pytli. Kazdy, kdo si pocka, se dozvi vse, co potrebuje pro sve rozhodnuti koupit-nekoupit. Nikdo nikoho nenuti to kupovat v predobejdnavkach
      • ještě předražený zajíc. Po pár měsících je cena níž a i pár patchů venku, takže počkat si vychází po všech stránkách líp. Jen šílence jde do pre-releasu, pokud teda nenabídnou nějaký zajímavý bonus, ale i tak je to hazard.
  • Jj, zlata Arma *2*
    • Ty si může s BF podat ruku v nedodělcích a bugách..
      • Shaker
        U Army je paradoxne fajn no, ze casto ani nevim, kdo me zabil a odkud, takze ani neni komu nadavat za to, ze se kryl na pruhlednou texturou kamene :) na druhou stranu, Arma se diky svoji narocnosti neda poradne ani plynule hrat... Asi se na to vazne vykaslu a pujdu si ven uplacat blatulaka, protoze ani ten blbej snih neni.
      • Ne. Arma uz je super odladena a perfektne hratelna hra.
  • hahaha,,,,a je to tady,,,hahaha,,,nova doba,,,,,hahaha,,,,ja vedel ze tendle novej pristup ke hram kterej se vyrojil v poslední době bude nekoho mrzet,,,hahaha,,,,az se za bricho popadam,,,dobře jim tak!!!!!!!
  • Teda já nevim. Když jsem hrál open betu, tak až na občasné zamrznutí(na dvou počítačích) hry při nahrávání nového kola jsem na žádný vážný bugy nenarazil. Jasný, byly tam, ale spíš gameplay bugy, jako že laserem označený tank šel zaměřovat i RPGčkem.
    Tohle co čtu o BF4 teď fakt nechápu. Co sem to teda hrál v open betě?
    • Tak třeba po mých zkušenostech z různých beta verzí online titulů můžu říct, že to co v betě většinou funguje, často v ostré verzi fungovat přestává. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit